Çocuk isteme meselesi-2

Ben size katılıyorum. Sonuna kadar haklısınız. Evlilik boşuna mı yapılıyor. Evinde otururdun. Çatı ise babanın evinde de var o çatı. Arkadaşlar çocuk olmayan aileleri tenzih ediyorum. O apayrı bir mevzudur. Bu olay başka.

Az bile yapmışsınız ne agresifi. Hakketten çok mantıklı xocuk yoksa niye evlendin ki . Yani dini degerlerimiz olmasa ben evliliğe de karşıyım. Çocuk tek sebep geliyor evlilik için. Eğer eşiniz iyi çıkarsa cennete düşmüş oluyorsunuz. Tek artısı bu.

Yaş konusu konu sahibini ilgilendirir. Bizim buna aceleniz ne? gibi yorum yapma hakkımız yok. Erken yaşta anne olmak isteyebilir. Belki çocuk sayısını çok isteyebilir. Bu onun kararı. Adamın fikrini değiştirdi ise o zaman net açıklama yapacak. Bu sebepten dolayı istemiyorum. Korkuyorum vs vs. Erteleyerek karşı tarafı kırgınlığa ve öfkeye iter.

İnanç ile tevekkül mevzusunu karıştırıyorsunuz. Eşinizde sanırım tevvekil yok. İnanmayıp tevekkül sahibi olup hayatın tüm iniş çıkışlarına normal bakan insanlar var. Eşiniz sizi suistimal ediyor. Ben bizzat yaşadım. O yüzden bu kadar net konuşuyorum.

Allah akıl fikir versin size bildiğiniz dogma tiplersiniz. Sizin gibi bir tanıdığım vardı çocuk olmuyor diye boşandı sonra onun gene olmadı. Bu hayat, evlilik çocuk demek değildir bu zihniyetinizde sıkıntı var bir kere. Ne çocuğun, ne kendinizin yaşayacağınızı bile bilmiyorsunuz büyük büyük konuşmalar. Yani biz dünyaya illa bir canlı üretmek için mi geldik bu mudur ? Sevgi sadece bir çocuğa mı verilir? Çok basit düşünüyorsunuz sığ.

Biz birbirimizi sevdiğimiz için evlendik çocuk için değil! Cahil cahil konuşuyorsunuz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…