Çocuk İstemek Ayrılma Sebebi?

Mahkemeye gitsek sebep ne deseler çocuk istemiyorum desem hakim boşar mı ona bile emin değilim adamın böyle bir hakkı var mı? Ben başka çocuk istemiyorum ne yapacağım..

Adamın böyle bir hakkı olduğunu sanmıyorum. Boşanmak istemiyorsanız mahkemede “Ben boşanmak istemiyorum. Çocuk yapmayı birkaç yıl sonra fiziksel ve ruhsal olarak hazır olduğumda ve eşim bana evde yardımcı olduğu zaman istiyorum” derseniz boşamaz sanırım.

Ama siz boşanmak isterseniz ve “Evliliğimizde cinsellik yok. Eşime göre cinsellik sadece çocuk yapma amacıyla yaşanırmış” derseniz boşar.

Yani, şu an kusurlu durumda olan siz değilsiniz, eşiniz.

ben olsam erkeğe güvenmezdim. ria kullanın

Hic cocugunuz olmasa neyse de, anne/baba olmak istiyor dersin de, sen tekrar dogum travmasi yasamak istemeyebilirsin. 2 cocuga yetmek zaten zor. Tam 1.duzene girerken sifirdan ayni seyleri yasamak istemeyebilirsin

Deli midir nedir adam. Hiç çocuğunuz olmasa anlarım cocuk hasretini ama bir tane evladıniz varken sanki ona cok bakıyormuş gibi 2.yi istemesi absurd. Bi de cocuk yapma olayı bitince cinselliğe kilit vurcsk anlaşılan. Cinselliği bosalmaktan ibaret saniyir yazik. Hic geri adım atma bence blof yapıyo.

Siz haklısınız tabii ki de.Hayatımda okuduğum en saçma cümleyi eşiniz kurmuş sanırım.Eşinizin evliliğe,size bakış açısı bu mu,sizinle çocuk için mi birlikte olmuş bunca yıl ?

Evlenmeden önce konustunuz mu bu kalabalık aile meselesini benim esimde 3-4 çocuk isteyen bir adam ,bunu evlenmeden önce de defalarca dile getirmiştir ama biz bu konuda hemfikiriz. Şuan iki küçük çocuğum var esim çok ilgili bir babadır,Bana çocukların bakımı ve ev işlerinde hep yardımcıdır, ben kendisinden o destegi görmesem 3. çocuğu asla düşünmem eşim de bilir bunu.
Ama çocuk meselesi tek taraflı bir mesele değil, eşiniz de bu sebepten boşanmak istemez bence ama sizi zora sokmak için bu yolu deniyordur..

Bu sebepten ayrılır mı insan diye sorguluyorum ya hasta olsaydım diyorum hiç çocuğumuz olmasa boşayacak mıydın kuluçka makinesi miyim ben.. O zaman ayrı diyor.. Dün ona beddua ettim eğer bu sebepten yolumuz ayrılır da başkasından çocuğun olursa hayrını görür müsün bilmiyorum dedim.. Evli arkadaşlar bilir beraberlik olmayınca insanın arasına mesafeler girer aynen öyle oldu.. İki ay önce sevdiğim adam şimdi yabancı

Evlenmeden önce konuştuk o zaman ben de istiyordum ama şimdi zorlanıyorum zaten ben asla olmasın olmayacak demiyordum ta ki işi inada bindirip ayrılmaya getirene kadar bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı.. Üç yaşına girsin düşünürüz diyordum ama şuan onu da demiyorum çünkü soğuduk uzaklaştık

Yurtdışında eğitim alması bir şey ifade etmiyor. Eşiniz cahil cahil konuşuyor. Çocuk zaten 1.5 yaşına gelmiş. 1.5 yıl beklemek yerine hemen çocuk yapmaya hazır değilsiniz diye sizden boşanmayı tercih eden, cinselliğin amacını çocuk yapmak olarak gören insan, ister 3 doktoralı olsun, ister Nobel ödüllü olsun, cahildir.

Cinselliği çocuk yapmak için gören adam, karısını da kuluçka makinası olarak görüyordur sanırım. Ağzına terlikle vurmalık bir adammış kocanız, kusura bakmayın. İlk çocuğunuzda ne kadar sorumluluk aldı beyefendi? Yoksa üremek için sevişip, sonra kenara çekilenlerden mi kendisi? Öyle oturduğu yerden istesin, karısı ne durumda, ne hissediyor, neye ihtiyacı var, düşünmesin tabii. Valla yerinizde olsam on tane korunma yöntemi kullanır, bir süre asla çocuk mocuk yapmam bu adamdan. Önce evliliğine, karısına kıymet vermeyi öğrensin. İkinci çocuğu büyütebileceğiniz enerjiyi, zamanı, güveni yaratsın size.

Cinsellik sadece cocuk yapmak icin mi var??
Valla bu KK sayesinde bi yasima daha gire gire 100 yasimda oldum :))

Konu sahibi; bu tabiki ortak verilecek bir karar haklisiniz, adam cocuk yoksa sevisme de yok diyor, fazlasiyla ilginc.

Haklısınız okumak cehaleti almamış eşekliği de baki benimkinin.. Korunmak diye bir şey olmamalıymış Allah çoğalmak için vermiş bu olayı diyor kendileri.. Ben zaten sezeryanlıyım en fazla iki üç deyince sonrakini normal doğurursun diyor.. Okumuş cahil yemin ederim

Canım bunun sonu gelmez ki
2.çocuğu yapsan
1 sene sonra 3.yü ister
Sonra 3,4,5olur bu

Eşinle tatlı dille konuş anlat neden şuan bebek istemediğini iyice anlasın

Tek tarafın istemesiyle çocuk olmazki büyütücek olan tüm sorumluluğu alıcak olan sensin

Adam ihtiyacını nasıl görüyor sadece çocuk içinse? Ergenler gibi mi tövbe tövbe... Hiç çocuğu olmasa ya da mükemmel koca olsa hakkı canım derdim ama şu aşamada diyemeyeceğim. Çocuk doğdu mu bütün sorumluluk anneye kalıyor ve anne istemiyorsa olmamalı. Adam her şeyine koşacaksa o ayrı tabi. Kadını el üstünde tutacak bebek ağladı mı koşup altını değiştirecek mamasını verecek yedirecek yıkayacak oynatacak anneyle eşit yapacak. Toton yiyorsa hadi bakalım deyin. Denemek için elinizde imkan da var. Bebeğiniz bezlidir herhalde bakımını sizinle eşit yapsın bakalım o zaman konuşun...

Kocanız, kadını bir eş olarak değil de kuluçka makinesi olarak gören erkeklerden sanırım. Ayrıca bu nasıl bir bencillikmiş böyle, görmüyor mu neler çekiyorsunuz hamilelik, doğum ve sonrasında? Hayatım boyunca başka çocuk istemiyorum demiyorsunuz ki (kaldı ki diyebilirsiniz de, şuan böyle hissedersiniz böyle dersiniz 2 sene sonra düşünceniz değişebilir ya da değişmez) daha toparlanamamışsınız. Ayrıca daha ilk bebeğiniz çocuk moduna geçmemiş, ilgiye sevgiye muhtaç daha 1,5 yaşına gelmemiş. Eşiniz ilk çocuğun ilgisini sevgisini ne kadar çabuk tüketmiş de 2. diyor. Bana aileden baskı görüyor ve karakteri oturmamış, bencil biri gibi geldi.

Şuan, çocuğunuzla ne kadar ilgili bir baba çok merak ettim???!!

Ben cinselliğin yalnızca çocuk için olduğuna inandığını düşünmüyorum. Aklı sıra sizi cezalandırıyor çocuk yoksa cinsellik de yok diyerek. Çok çocuk istemesine bir şey diyemem, keza çocuğunu 5-6 yaşlarında olsaydı bir nebze anlayabilirdim bu tavırlarını. Ama henüz 16 aylık bir evladınız varken bu triplere girmek için çok erken. Ailesi dolduruyor olabilir mi hani ikinciyi yapmıyor musunuz diye?

İlgili olduğunu söyleyemem hani bazı aileler vardır proje çocuk yaparlar şöyle iyi eğitelim şuna faydası olsun donatırlar öyle değil gelir beş dakika sever sonra telefona dalar altını değiştirmek asla

Kendi korunmak istemiyor. Bunu bahane ediyor.
sen bilirsin de.
daha cok cocuk isterken elindekinden olacaksın de.
bundan bosanılmaz. Bırazrelax ol. Cool ol.

seni dize getirmeye calışıyor.

sen bilirsin de ac davayı de cekil kenara.

2.yi yap 3.yü isticek bence.9 kardeşlermiş ondan herhlde.
Sen korunsan?
Gerci adam büyük saçmalamış bisüre yanına yaklaştırma zaten.
Bunun için boşanılmaz.
Ben 4 senedir bebek için uğrasıyorm.1 gün kocam bana su lafı demedi sükür.
Olursa olur olmazsa beraber yaslanırız der hep...
Çocuk için mi evlenmiş?

yaptır ona bu işleri.
cocuk istiyorsan sen buyuteceksin o zaman de.
gece sen kalkıp koynuma vereceksşn.
emzirmem bitince alacaksın.Aglayıbca altını temizleyip oynatacaksın de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…