- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
Mahkemeye gitsek sebep ne deseler çocuk istemiyorum desem hakim boşar mı ona bile emin değilim adamın böyle bir hakkı var mı? Ben başka çocuk istemiyorum ne yapacağım..
ben olsam erkeğe güvenmezdim. ria kullanınHayır çok ilgilendiği söylenemez oğlumuzla.. Doğum kontrol hapı veya diğer yöntemleri auralı migrenden ötürü kullanamıyorum tek çare onun korunması. Aslında bilinçli bi insandır boş beleş biri değil ama bu ısrarını anlayamıyorum ikinciyle de yetinmez daha çok istiyor onların kültüründe kalabalık aile makbul..
Evlenmeden önce konustunuz mu bu kalabalık aile meselesini benim esimde 3-4 çocuk isteyen bir adam ,bunu evlenmeden önce de defalarca dile getirmiştir ama biz bu konuda hemfikiriz. Şuan iki küçük çocuğum var esim çok ilgili bir babadır,Bana çocukların bakımı ve ev işlerinde hep yardımcıdır, ben kendisinden o destegi görmesem 3. çocuğu asla düşünmem eşim de bilir bunu.
Ama çocuk meselesi tek taraflı bir mesele değil, eşiniz de bu sebepten boşanmak istemez bence ama sizi zora sokmak için bu yolu deniyordur..
Hayır mühendis kendisi yurtdışı görmüş biri ama bu ısrarını anlayamıyorum hadi çocuk üç yaşına gelsin öyle desem ona bile razı değil şimdi istiyormuş bazı taaassupları olduğunu söyleyebilirim bazı konularda..
Yurtdışında eğitim alması bir şey ifade etmiyor. Eşiniz cahil cahil konuşuyor. Çocuk zaten 1.5 yaşına gelmiş. 1.5 yıl beklemek yerine hemen çocuk yapmaya hazır değilsiniz diye sizden boşanmayı tercih eden, cinselliğin amacını çocuk yapmak olarak gören insan, ister 3 doktoralı olsun, ister Nobel ödüllü olsun, cahildir.
Kocanız, kadını bir eş olarak değil de kuluçka makinesi olarak gören erkeklerden sanırım. Ayrıca bu nasıl bir bencillikmiş böyle, görmüyor mu neler çekiyorsunuz hamilelik, doğum ve sonrasında? Hayatım boyunca başka çocuk istemiyorum demiyorsunuz ki (kaldı ki diyebilirsiniz de, şuan böyle hissedersiniz böyle dersiniz 2 sene sonra düşünceniz değişebilir ya da değişmez) daha toparlanamamışsınız. Ayrıca daha ilk bebeğiniz çocuk moduna geçmemiş, ilgiye sevgiye muhtaç daha 1,5 yaşına gelmemiş. Eşiniz ilk çocuğun ilgisini sevgisini ne kadar çabuk tüketmiş de 2. diyor. Bana aileden baskı görüyor ve karakteri oturmamış, bencil biri gibi geldi.Uzun zamandır bir problemi aşamıyoruz eşimle. 16 aylık bir oğlum var eşimin tarafı çok çocuklu ailelerden kendisi 9 kardeş mesela.. Aile tarafından baskıları şimdilik yok ama eşim ikinci çocuk diye baskı yapmaya başladı bana.. Daha oğlum çok minik ben desen ne ruhen ne fiziken doğum sonrası toparlanamadım ikinci bi çocuğa hayrım olmaz diyorum hiç istemiyorum hatta tek oğlum olsun sağlıkla büyüsün bana yeter diyorum..Tam ayaklandı işe geri döneceğim derken hatırlamak bile istemediğim hamilelik sıkıntıları,doğum vs şeylerin düşüncesine bile tahammülüm yok.. Güçlü kuvvetli bi kadın da değilim iştahsızım bi önceki konumda da bahsetmiştim evi zor toparlıyorum.. Geçen gün epeyce yüksek sesle tartıştık uzun süredir ilişki istemiyordu çünkü korunmak istemiyormuş cinsellik çocuk sahibi olmak için varmış çocuk olmayacaksa yokmuş.. Epeyce ağladım neden istemediğimi anlattım peki ne olacak ayrılacak mıız bu sebepten dedim sustu sen bilirsin dedi çok zoruma gitti sizce kim haklı ben çıkamıyorum işin içinden
Kocanız, kadını bir eş olarak değil de kuluçka makinesi olarak gören erkeklerden sanırım. Ayrıca bu nasıl bir bencillikmiş böyle, görmüyor mu neler çekiyorsunuz hamilelik, doğum ve sonrasında? Hayatım boyunca başka çocuk istemiyorum demiyorsunuz ki (kaldı ki diyebilirsiniz de, şuan böyle hissedersiniz böyle dersiniz 2 sene sonra düşünceniz değişebilir ya da değişmez) daha toparlanamamışsınız. Ayrıca daha ilk bebeğiniz çocuk moduna geçmemiş, ilgiye sevgiye muhtaç daha 1,5 yaşına gelmemiş. Eşiniz ilk çocuğun ilgisini sevgisini ne kadar çabuk tüketmiş de 2. diyor. Bana aileden baskı görüyor ve karakteri oturmamış, bencil biri gibi geldi.
Şuan, çocuğunuzla ne kadar ilgili bir baba çok merak ettim???!!
2.yi yap 3.yü isticek bence.9 kardeşlermiş ondan herhlde.Uzun zamandır bir problemi aşamıyoruz eşimle. 16 aylık bir oğlum var eşimin tarafı çok çocuklu ailelerden kendisi 9 kardeş mesela.. Aile tarafından baskıları şimdilik yok ama eşim ikinci çocuk diye baskı yapmaya başladı bana.. Daha oğlum çok minik ben desen ne ruhen ne fiziken doğum sonrası toparlanamadım ikinci bi çocuğa hayrım olmaz diyorum hiç istemiyorum hatta tek oğlum olsun sağlıkla büyüsün bana yeter diyorum..Tam ayaklandı işe geri döneceğim derken hatırlamak bile istemediğim hamilelik sıkıntıları,doğum vs şeylerin düşüncesine bile tahammülüm yok.. Güçlü kuvvetli bi kadın da değilim iştahsızım bi önceki konumda da bahsetmiştim evi zor toparlıyorum.. Geçen gün epeyce yüksek sesle tartıştık uzun süredir ilişki istemiyordu çünkü korunmak istemiyormuş cinsellik çocuk sahibi olmak için varmış çocuk olmayacaksa yokmuş.. Epeyce ağladım neden istemediğimi anlattım peki ne olacak ayrılacak mıız bu sebepten dedim sustu sen bilirsin dedi çok zoruma gitti sizce kim haklı ben çıkamıyorum işin içinden
yaptır ona bu işleri.İlgili olduğunu söyleyemem hani bazı aileler vardır proje çocuk yaparlar şöyle iyi eğitelim şuna faydası olsun donatırlar öyle değil gelir beş dakika sever sonra telefona dalar altını değiştirmek asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?