- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
O kadına geri çekilme bir korunma yöntemi değildir demek istedim.Ben öyle cin gibiydim ki annemin 'bebegim' dergilerinin birinde kadın : çocuğum olsun istemiyorum , eşim dışarı boşalıyor,demiş.
Ben bunu okudum ve 8 YAŞ AKLİYLA : kadın çocukları olsun istemediği için adamı başkalarına sevişmeye gönderiyor zannedip o aileye üzülmüştüm
Çocuk deyip küçümsememek lazim
Spiral taktırırım vala ben olsam gidip bu tavra.Hayır çok ilgilendiği söylenemez oğlumuzla.. Doğum kontrol hapı veya diğer yöntemleri auralı migrenden ötürü kullanamıyorum tek çare onun korunması. Aslında bilinçli bi insandır boş beleş biri değil ama bu ısrarını anlayamıyorum ikinciyle de yetinmez daha çok istiyor onların kültüründe kalabalık aile makbul..
Yengenc sen yengec burcusun kesin dimi kizzzzz kafan cok iyi calisiyor masallah ve coook haklisin sonuna kadar tam boyle bahsettigin bir tanidigim var adamdan boşansa arkadasim,sevinirim k derece.Cocugun bir kez altini degistirmedi bir kez tutmadi,kadın aç,yemek yicek.Tutmuyor cocugu. Kadin dusa gircek. Cocukla giriyor. Bir kere adama tut demis cocuk annee annee banyonun kapisina geliyor. Bu utanmaz bide 2.cocuk istiyorAklın yolu bir çünkü. Babaligi sadece doğumdan 9 ay önce verdigi spermden ibaret olan,bebeği kadın annesinin evinden getirmiş gibi davranan, çocuğun daha bir gün altını değiştirmemiş, aglayinca ne istediğini anlamaya calismayip 'annesiiiii' diye bağıran adamlar da 'cocuk evin neşesi. Ne zararı var bize?' deyip yenisini isteyebilir.
Öylesine koca birlazim
5 DK komşu da sever çocuğu. Tam tahmin ettiğim gibi...İlgili olduğunu söyleyemem hani bazı aileler vardır proje çocuk yaparlar şöyle iyi eğitelim şuna faydası olsun donatırlar öyle değil gelir beş dakika sever sonra telefona dalar altını değiştirmek asla
adam ne olursa olsun kendisi 9 kardeşli aileden gelmiş onun kültürü böyle annesi nasil yetistirdiyse öyle oluyor ne okuduğu ne iş yaptığı önemli degilHayır mühendis kendisi yurtdışı görmüş biri ama bu ısrarını anlayamıyorum hadi çocuk üç yaşına gelsin öyle desem ona bile razı değil şimdi istiyormuş bazı taaassupları olduğunu söyleyebilirim bazı konularda..
Çok üzüldüm. Yani sizi de eş değil de doğurmaya ve üremeye yarayacak bir varlik olarak görüyor eşiniz ki cinsellik çocuk için var demiş. Siz o sıkıntıları çekerken de o aramadığı ve üreme amaçlı gördüğü cinselliği yaşamak için eşini aldatıyor bu sahtelarlar. İstemiyorsanız asla ve asla yaklaşmayın sizde. Madem bu kadar meraklı tek çocuğunu bırakıp sadece Doğum yapacak birini bulsun. Zira ikinci çocuktan sonra 3. Çocuk diye aynı baskıyı da yapar.Uzun zamandır bir problemi aşamıyoruz eşimle. 16 aylık bir oğlum var eşimin tarafı çok çocuklu ailelerden kendisi 9 kardeş mesela.. Aile tarafından baskıları şimdilik yok ama eşim ikinci çocuk diye baskı yapmaya başladı bana.. Daha oğlum çok minik ben desen ne ruhen ne fiziken doğum sonrası toparlanamadım ikinci bi çocuğa hayrım olmaz diyorum hiç istemiyorum hatta tek oğlum olsun sağlıkla büyüsün bana yeter diyorum..Tam ayaklandı işe geri döneceğim derken hatırlamak bile istemediğim hamilelik sıkıntıları,doğum vs şeylerin düşüncesine bile tahammülüm yok.. Güçlü kuvvetli bi kadın da değilim iştahsızım bi önceki konumda da bahsetmiştim evi zor toparlıyorum.. Geçen gün epeyce yüksek sesle tartıştık uzun süredir ilişki istemiyordu çünkü korunmak istemiyormuş cinsellik çocuk sahibi olmak için varmış çocuk olmayacaksa yokmuş.. Epeyce ağladım neden istemediğimi anlattım peki ne olacak ayrılacak mıız bu sebepten dedim sustu sen bilirsin dedi çok zoruma gitti sizce kim haklı ben çıkamıyorum işin içinden
Yengenc sen yengec burcusun kesin dimi kizzzzz kafan cok iyi calisiyor masallah ve coook haklisin sonuna kadar tam boyle bahsettigin bir tanidigim var adamdan boşansa arkadasim,sevinirim k derece.Cocugun bir kez altini degistirmedi bir kez tutmadi,kadın aç,yemek yicek.Tutmuyor cocugu. Kadin dusa gircek. Cocukla giriyor. Bir kere adama tut demis cocuk annee annee banyonun kapisina geliyor. Bu utanmaz bide 2.cocuk istiyor
Ay şuan hiç güleceğim yoktu.Ben 7 yaşındayken falan cinselliğin çocuk için gerçekleştiğini düşünüyordum. Çok çocuklu aileleri görünce uuu 7 defa sevişmişler derdim içimden.
Eşiniz tam bir moloz. Kararınızdan dönmeyin.
Evet .aynen oyle bir baba olacak. Cocuk istemek iyi. Rezaleti ceken anne ,oldugu gibi. Turkiye de cogu dogum rezalet. Dogum odalari soguk ve itici.Dogum sonrasi rezalet. Buyuklerin cahil ve eski usul konusmalari depresyon sebebi.Bebek buyutmek zor. Oyle cocuguyla ilgilenen baba sayısı az..Ama ne var? Neslin devami,cogalmak,üremek,buyuk aileler. Sacma yateşekkür ederim :)
Evet yengeç burcuyum.
Bu 'komşu' babalara da uyuz oluyorum. Onlara bir bebek bile çok aslında...
Eğer konu sahibinin eşi bebeği el bebek gül bebek büyütüp,annenin ağir geçirdiği lohusa depresyonunda yanında olsaydı,hiç olmazsa haftasonlari bebeği oyalayip anneye zaman bırakan bir adam olsaydı burada çoğu kişi daha ılımlı yorumlarda bulunabilirdi. Ama bu adama ne yapsan boş.
isterse sekiz cocuk dogursun,olası bir boşanma durumunda çocuğun adını unutan BDV kocalarından olacak bir 'baba' işte...
Kusura bakmayın ama eşiniz çok cahilce düşünüyor o zaman kimse korunmasin herkes her yıl bir çocuk dogursun sonra o çocuklara bakamasın sokağa terketsin mantığa bakın.tabiki siz haklısınız böyle bir sebepten kimse boşanmaz boşanıyorsa da yolu açık olsun.Uzun zamandır bir problemi aşamıyoruz eşimle. 16 aylık bir oğlum var eşimin tarafı çok çocuklu ailelerden kendisi 9 kardeş mesela.. Aile tarafından baskıları şimdilik yok ama eşim ikinci çocuk diye baskı yapmaya başladı bana.. Daha oğlum çok minik ben desen ne ruhen ne fiziken doğum sonrası toparlanamadım ikinci bi çocuğa hayrım olmaz diyorum hiç istemiyorum hatta tek oğlum olsun sağlıkla büyüsün bana yeter diyorum..Tam ayaklandı işe geri döneceğim derken hatırlamak bile istemediğim hamilelik sıkıntıları,doğum vs şeylerin düşüncesine bile tahammülüm yok.. Güçlü kuvvetli bi kadın da değilim iştahsızım bi önceki konumda da bahsetmiştim evi zor toparlıyorum.. Geçen gün epeyce yüksek sesle tartıştık uzun süredir ilişki istemiyordu çünkü korunmak istemiyormuş cinsellik çocuk sahibi olmak için varmış çocuk olmayacaksa yokmuş.. Epeyce ağladım neden istemediğimi anlattım peki ne olacak ayrılacak mıız bu sebepten dedim sustu sen bilirsin dedi çok zoruma gitti sizce kim haklı ben çıkamıyorum işin içinden
Ek olarak: Allah çoğalmak için vermiş bu işi korunmayı insanlar çıkarmış diyor kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?