Çocuk İstemek Ayrılma Sebebi?

O kadına geri çekilme bir korunma yöntemi değildir demek istedim.

İkiniz de haklısınız.
Asla çocuk istemeyen biri olarak eşinizle de empati kurdum. O da aynı şiddette çocuk isteyen biri olabilir. Burada ki tek hata evlenirken bu beklentilerinizi birbirinizle paylaşmamanız olmuş.

Şu aşamada sizin düşünceniz daha mantıklı tabi, doktorlar bile en az 2 yıl toparlanın diyor. Ama anladığım kadarıyla siz 1 2 yıl değil daha uzun bi süre gebelik düşünmüyorsunuz.

Eşinize çocukla alakalı daha fazla sorumluluk verin belki fikri değişir. Yapacak pek de bişey yok ikinizden birisi ikna olacak.

Spiral taktırırım vala ben olsam gidip bu tavra.

Yengenc sen yengec burcusun kesin dimi kizzzzz kafan cok iyi calisiyor masallah ve coook haklisin sonuna kadar tam boyle bahsettigin bir tanidigim var adamdan boşansa arkadasim,sevinirim k derece.Cocugun bir kez altini degistirmedi bir kez tutmadi,kadın aç,yemek yicek.Tutmuyor cocugu. Kadin dusa gircek. Cocukla giriyor. Bir kere adama tut demis cocuk annee annee banyonun kapisina geliyor. Bu utanmaz bide 2.cocuk istiyor

adam ne olursa olsun kendisi 9 kardeşli aileden gelmiş onun kültürü böyle annesi nasil yetistirdiyse öyle oluyor ne okuduğu ne iş yaptığı önemli degil

Çok üzüldüm. Yani sizi de eş değil de doğurmaya ve üremeye yarayacak bir varlik olarak görüyor eşiniz ki cinsellik çocuk için var demiş. Siz o sıkıntıları çekerken de o aramadığı ve üreme amaçlı gördüğü cinselliği yaşamak için eşini aldatıyor bu sahtelarlar. İstemiyorsanız asla ve asla yaklaşmayın sizde. Madem bu kadar meraklı tek çocuğunu bırakıp sadece Doğum yapacak birini bulsun. Zira ikinci çocuktan sonra 3. Çocuk diye aynı baskıyı da yapar.

teşekkür ederim :)
Evet yengeç burcuyum.
Bu 'komşu' babalara da uyuz oluyorum. Onlara bir bebek bile çok aslında...
Eğer konu sahibinin eşi bebeği el bebek gül bebek büyütüp,annenin ağir geçirdiği lohusa depresyonunda yanında olsaydı,hiç olmazsa haftasonlari bebeği oyalayip anneye zaman bırakan bir adam olsaydı burada çoğu kişi daha ılımlı yorumlarda bulunabilirdi. Ama bu adama ne yapsan boş.
isterse sekiz cocuk dogursun,olası bir boşanma durumunda çocuğun adını unutan BDV kocalarından olacak bir 'baba' işte...

Ay şuan hiç güleceğim yoktu.
Beni güldürdünüz ya
Çocukken ne kadar temizmişiz yaa ahh ahh

Eşinizin zihniyeti leş gibi.
Ne istiyormuş?
Kedi gibi her yıl doğurmanızı mı?
O mu emzirip uykusuz kalıyormuş?
Hayret birşey.

Eşimde çocuk aşığı biri.
İlgilenir evde yemek yapar felan filan.
Ama daha konuşurken ben 1 en fazla 2 çocuk oda çok zor belki 1 bebek ile kalırım diyordum.

2 çocuğum var.
Biliyorum ki eşime sorsam ister.
Ama istiyorum diye muhabbet olmaz.
Zorlanıyorsun ben hep yanında değilim Doğum zaten nasıl bişeymiş yokkk sen istersen olur der.
2 Doğuma da girdi de hala etkisinden çıkamadı

Çocuk istemek kavga sebebi olamaz.
Siz 2. Çocuğu yapın.
3 yıl sonra yine isteyecek siz yapmayacaksınız ve o zaman da boşanma muhabbetleri döner.
Siz bu sefer 2 çocukla bu durumu düşüneceksiniz.

Eşiniz çok eski kafalı sanıyorum.
2 aydır temas kurmuyorsunuz ve belli ki çocuk isteyene kadar da olmayacak.
Ay zor yani..

Tabiki siz haklisiniz hemde cok haklisiniz. Diyecek birsey bulamiyorum Allah yardimciniz olsun

Nasıl ya cinsellik sadece çocuk için mi varmış yani eşinize göre? Boş biri değildir diyorsunuz da sırf sizi ikna etmek için yanınıza yaklaşmıyor bu durumda? Ben inanamadım şahsen, gerçekten fikri sadece çoğalmak için sevişmek yönünde.

Evet .aynen oyle bir baba olacak. Cocuk istemek iyi. Rezaleti ceken anne ,oldugu gibi. Turkiye de cogu dogum rezalet. Dogum odalari soguk ve itici.Dogum sonrasi rezalet. Buyuklerin cahil ve eski usul konusmalari depresyon sebebi.Bebek buyutmek zor. Oyle cocuguyla ilgilenen baba sayısı az..Ama ne var? Neslin devami,cogalmak,üremek,buyuk aileler. Sacma ya
1 tane yeter bence
Benim sahsi fikrim isteyen 10 tane dogurur. Böyle adamlar hicbirseyi haketmiyor.Burdaki yorumlarin sebebi baba. Bir de anne istemiyorsa olmaz yani. Zorla... Bebek demek yuzde 90 anne demek. O "komsu babalardan" bir tanidigim var 38 yaşında. Inanamazsin. Karisi çalışıyor. Kendisi serbest çalışıyor hergun gitmiyor işe. Bebegi yıkıyor,altini degistiriyor. Tirnaklarini kesiyor. Uyutuyor. Karisi eve geliyor 5 6 gibi aksam. Zaten 10 oldumu yatiyor kadin. Sabah tekrardan ise. Adam ise bırakıyor kadını arabaya bebegide koyuyorlar. Helal olsun demistim. Ve adam yengec burcu :))))) ne guzel ya

Kusura bakmayın ama eşiniz çok cahilce düşünüyor o zaman kimse korunmasin herkes her yıl bir çocuk dogursun sonra o çocuklara bakamasın sokağa terketsin mantığa bakın.tabiki siz haklısınız böyle bir sebepten kimse boşanmaz boşanıyorsa da yolu açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…