Herkese merhaba. Bu hesabı sizlere sormak, danışmak ve belki de içimdekileri dökmek için açtım çünkü ne yapacağımı bilemiyorum. Ailemizde genetik olarak aşırı tüylenme var. Annemde, anneannemde, kuzenlerimde büyük ihtimalle kardeşim ve benim çocuklarımda da olacak ve basit bir tüylenmeden bahsetmiyorum. 12 yaşımdan beri dekoltemde(bildiğiniz boyun altında komple), çenemde, karnımda, sırtımda, kalça, bel kısmında kalın ve sık tüyler çıkıyor. Herhangi bir tedavisi yok, gitmediğimiz doktor, kullanmadığım ilaç kalmadı. 22 yaşımdayım ve senelerdir lazer, iğneli derken çektiğim acıları, harcadığım paraları, dalga geçen insanları, kendimi 2 sene eve kapatışımı, yaşadıklarımı bir ben bilirim.
Bu konuyu açma sebebimse şu; biriyle tanıştım, geçen sene hayatıma girdi, harika birisi ve evlenmeyi düşünüyor ama bendeki bu hastalık yüzünden ne evlenmeyi ne de çocuk sahibi olmayı düşünemiyorum. Aslında şu hayatta en çok istediğim şey kalabalık, mutlu bir aile sahibi olmak ama doğacak olan çocuklarıma ve torunlarıma yaşadıklarımı yaşatmak, 12 yaşımdaki kızımın çenesinde neden erkeklerden daha fazla kıl çıktığını açıklamak istemiyorum. Bu yüzden de erkek arkadaşımdan ayrılmayı ve hiç evlenmeyip tek başıma yaşamayı düşünüyorum ama içimdeki hamile kalma isteğime de söz geçiremiyorum. Sizce ben ne yapayım? Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız?