- 30 Mart 2009
- 14.812
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.447
- 1.123
Yukarida da yazmistim, yumurta rezervim az, ilerde olmazsa diye korkudan cocuk yaptim ve o yalniz kalmasin diye 2. Ye hamileyim. Evimiz evcillerle dolu, ayni sey mi diyenlere cevabim.
Tabi ki degil, kediyi evde yalniz bir kac gun birakip bi yerlere kacabilirsiniz. Kopegi de oansiyona birakabilirsiniz. Ama cocugu her yere tasiyorsunuz. Gerci ben hic kisitlamadim hayatimi ve cocugun bize uyum saglamasini sagladim. Bu olay sanirim anne babada bitiyor. Mesela asla pesinde kasikla gezmedim, acsa yer, degilse kendimi paralamadim.
Koalina
hazir degilsen hiiiiic yapma, bakicimiz oldugu halde ben arada deliriyorum, calisiyorum da bir taraftan. 7/24 cocukla evde kalsam ya da bakici olmasaymis ne yaparmisim hic bilmiyorum. Ama ilerde oisman olma ihtimaline karsi yumurtalarini dondurt derim, belki 2 sene sonra deli gibi cocuk isteyeceksin hic belli olmaz.
Tabi ki degil, kediyi evde yalniz bir kac gun birakip bi yerlere kacabilirsiniz. Kopegi de oansiyona birakabilirsiniz. Ama cocugu her yere tasiyorsunuz. Gerci ben hic kisitlamadim hayatimi ve cocugun bize uyum saglamasini sagladim. Bu olay sanirim anne babada bitiyor. Mesela asla pesinde kasikla gezmedim, acsa yer, degilse kendimi paralamadim.

Onun her anına tanık olmak şükür sebebi