- 31 Ekim 2021
- 66
- 21
- 3
- 25
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
Ben cocuk degilim hep yasimdan olgun oldum ben bunu lisede de dusundum aldirmayi inşallah ama ailem izin vermez diye dusundum.Allah korusun beniKendisinin fikrinin değişmeyeceğinden nasıl emin olabiliyormuş? Konu sahibinin yaşı küçük sanırım. Baştan sona okumadım ama yumurtalık aldırma, falcılar falan pek sağlıklı düşünemiyor sanki
Haydaaa çattık. Bak başka hamileler de var. Biraz azimle hepsine tek tek yazar dua alırsan belki kabul olur. Bilemeyiz. Hak teala bilir yalnızca.Ya hamilelerin duasi kabul olur eger edersineniz sizin hayriniza birseyler yapabilirim lutfen allah aski icin kimseyede anlatamiyorum derdimi yedim bitirdim kendimi
Ne değişik cevaplar veriyorsun sen ya. Alakasız yerlerde "inşallah"lar, "Allah beni korusun"lar. Ben seni çözemem hayatım. Olgunluğunla ve fake olma ihtimalinle baş başa bırakıyorumBen cocuk degilim hep yasimdan olgun oldum ben bunu lisede de dusundum aldirmayi inşallah ama ailem izin vermez diye dusundum.Allah korusun beni
Ben cocuk degilim hep yasimdan olgun oldum ben bunu lisede de dusundum aldirmayi inşallah ama ailem izin vermez diye dusundum.Allah korusun beni
Herkesin sizin karakterle ayni olmasini bekleymezsiniz cesit cesit huy ve karakter var ben de sizi önyarginizla bas basa birakiyorumNe değişik cevaplar veriyorsun sen ya. Alakasız yerlerde "inşallah"lar, "Allah beni korusun"lar. Ben seni çözemem hayatım. Olgunluğunla ve fake olma ihtimalinle baş başa bırakıyoru
Bak iste anlatiyorum dinlemiyorsunuz ben cabuk baglaniyorum.sevdigim kiside ne isterse yapiyorum.Nefret ediyorum bu huyumdan ya biri beni kendine baglatip manipule ederse diye icim icimi kemiriyorBir sürü korunma yöntemi var istemiyorsan yapmazsın. Ne çok derdin varmış seninde. Hayatında kimse yok ama derdin çocuk istememek. Karşıdan çıkan kişiyle konuşursun fikirleriniz uyuşursa devam edersin. Onun beklentisi başkaysa devam etmezsiniz. Bunlar karşındakiyle konuşarak anlaşılır. Benim ya da başka birinin söylemesiyle değil ki.
Bir de hayatında kimse yokken çocuk istememen kadar doğal bir şey yok ki. İstesen nasıl yapacaksın o zaman problem olurdu
Sen var ya sevişirken 3 5 yöntem aynı anda kullan. Hem spiral hem hap hem prezervatif hem de geri çekilsin.
Bi de bunların üstüneeeeee ertesi gün hapıkoluna deri altı kapsül yerleştirsin, 3 aylık iğne vurulsun, her ilişkiden önce diyafram takip sperm yok edici (spermistit) fitil de kullanırsa tam olur
Bak iste anlatiyorum dinlemiyorsunuz ben cabuk baglaniyorum.sevdigim kiside ne isterse yapiyorum.Nefret ediyorum bu huyumdan ya biri beni kendine baglatip manipule ederse diye icim icimi kemiriyor
Pardon da dedigimi anlamiyorsunuz mevzu o degil su ki ya evlendigim kisi beynimi yikayip beni manipule ederse diye kalfui yiyorum.InşaAllah hic istemeyen birini bulurumBi de bunların üstüneeeeee ertesi gün hapı
Iste bakin toplum bu herkes istemek zorunda herkes ayni psikolojide olmak zorunda ne kadar sacmaAllah başka dert vermesin. Sağlıklı bir düşünce yapısı değil bu destek alsan faydasını görürsün.
Iste bakin toplum bu herkes istemek zorunda herkes ayni psikolojide olmak zorunda ne kadar sacma
Yaa iyi de bizim napmamızı bekliyosun bacıııı???Pardon da dedigimi anlamiyorsunuz mevzu o degil su ki ya evlendigim kisi beynimi yikayip beni manipule ederse diye kalfui yiyorum.InşaAllah hic istemeyen birini bulurum
Ay bu kadar tırtsa karakterin manipüle edil yani banane...Pardon da dedigimi anlamiyorsunuz mevzu o degil su ki ya evlendigim kisi beynimi yikayip beni manipule ederse diye kalfui yiyorum.InşaAllah hic istemeyen birini bulurum
Pardon da ben birisi bana dua et dese ederim sonucta parayla olacak birsey degil 2 dili oynaticaz.Ben olsam biri birseyi bu kadar istese iyilik olsun diye ederim tabi siz bilirsiniz belkiYaa iyi de bizim napmamızı bekliyosun bacıııı???sıktın ama yani. Dua etmemizi bekliyosan etmiycezzzzz hic tanımadığımız biri için insallah cocugu olmaz diye dua etceğimize ihtimal veriyomusun gerçekten!!!
Tmm hanfendi cevap yazmayin tmm mi derdimi anlattim sadece ama millet alaya aliyor desteklik neyi varsa dogru herkes istemek zorunda.Evlilik sozlesmesinde de bu madde var sankiAy bu kadar tırtsa karakterin manipüle edil yani banane...
Sabahtan beri destek al demeyen kalmadı. Daha ne diyelim sana?
Böyle bisey için dua edilmez arkadasım. Hayırlısı olsun hakkında diye edebilirim ama.Pardon da ben birisi bana dua et dese ederim sonucta parayla olacak birsey degil 2 dili oynaticaz.Ben olsam biri birseyi bu kadar istese iyilik olsun diye ederim tabi siz bilirsiniz belki
Evlilik sözleşmesi öyle bi şey değil.Tmm hanfendi cevap yazmayin tmm mi derdimi anlattim sadece ama millet alaya aliyor desteklik neyi varsa dogru herkes istemek zorunda.Evlilik sozlesmesinde de bu madde var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?