Kesinlikle katılıyorumYaa borç bahane
Evliliklerini oturtmaya çalışıyorlardır
Ablam duygusal davranıyor bence
Borç yüzünden olduğunu zannetmiyorum çünkü borç hicbir zaman bitmez ev alırsın araba alırsın sağlık için para gerekli olur çocukların eğitimi vs evliliğinin tam oturmasını istiyordur ki eger böyle istiyorsa da haklı.ablamın derdi
Yaklaşık 1 yıldır evli. K.v k.p ile büyük tartışmalar yaşandı ve görüşmüyor. Eniştem ve ablam birbirini çok seviyor ama eniştem çocuk istemiyor. En azından 3 yıl kredi borcu bitene kadar. Ablam 31 yasında ve çok istekli çok üzülüyor. Sizce enişteme karşı Nasıl Bi tavır almalı? Borçlardan ziyade evliliklerini aileler açısından oturtamadıkları için istemediğini düşünüyorum ben. Dışardan objektif yorumlar istiyoruz. Özetle ablam bu konuda enişteme ne şekilde yaklaşmalı Nasıl Bi tavır almalı?
Ödeyebilecek durumda olsam tabi ki öderim. O benim ablam ikinci annem. Her Kararına da saygı duyuyorum zatenOna bakacak şartları olgunlaştırmak istemesi kadar mantıklı bir durum yok, ayrıca çocuğunun geleceğini düşünen bir eşi olduğu için Mutlu olmalısınız. Ailevi problemleri olduğu için erteliyorsa yine Mutlu olmalısınız, ayrılsalar ve çocuk ortada kalsa çok mı iyi olur? Çocuk sahibi olmak ya da olmamak eşlerin ortak kararıdır, saygı duymalısınız. Ablanızın yaşı o kadar büyük değil. Eğer yardımcı olmak istiyorsanız kredi borçlarını ödeyebilirsiniz mesela.
Benim eşim de istemiyor. Asla istemiyor. Vazektomi olmak istiyor.
Böyle bir adama çocuk yapmak demek hem çocuğu hem adamı cezalandırmak demek.
Kondom mu delem ben de kk kadınları gibi napam?
Oturmamış evliliğe de çocuk yapılmaz.
Hehe, evet bu öneri sıklıkla veriliyor. Çok fazla gördüm.Açılmamış paketi toplu iğneyle delmek.Öyle mi yapiyolarmis anaa
Zekice ama fazla kırıcı Bi yöntem. İstenmeyen bir çocuk. Büyüdüğünde Nasıl yapıldığına dair hafızadan silinmeyen bir kondom delme anısı. Çok kötü.Hehe, evet bu öneri sıklıkla veriliyor. Çok fazla gördüm.Açılmamış paketi toplu iğneyle delmek.
Böylece adam anlayamıyor delik olup olmadığı paketten çıktığı için.
Ahh kondom patlamış deyip düzmece bir kazayla hamile kalma önerisi :)
Aslında zekice.
Çok çirkin ama.Hehe, evet bu öneri sıklıkla veriliyor. Çok fazla gördüm.Açılmamış paketi toplu iğneyle delmek.
Böylece adam anlayamıyor delik olup olmadığı paketten çıktığı için.
Ahh kondom patlamış deyip düzmece bir kazayla hamile kalma önerisi :)
Aslında zekice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?