Çocuk istemeyen eş

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
ablamın derdi
Yaklaşık 1 yıldır evli. K.v k.p ile büyük tartışmalar yaşandı ve görüşmüyor. Eniştem ve ablam birbirini çok seviyor ama eniştem çocuk istemiyor. En azından 3 yıl kredi borcu bitene kadar. Ablam 31 yasında ve çok istekli çok üzülüyor. Sizce enişteme karşı Nasıl Bi tavır almalı? Borçlardan ziyade evliliklerini aileler açısından oturtamadıkları için istemediğini düşünüyorum ben. Dışardan objektif yorumlar istiyoruz. Özetle ablam bu konuda enişteme ne şekilde yaklaşmalı Nasıl Bi tavır almalı?

Ona bakacak şartları olgunlaştırmak istemesi kadar mantıklı bir durum yok, ayrıca çocuğunun geleceğini düşünen bir eşi olduğu için Mutlu olmalısınız. Ailevi problemleri olduğu için erteliyorsa yine Mutlu olmalısınız, ayrılsalar ve çocuk ortada kalsa çok mı iyi olur? Çocuk sahibi olmak ya da olmamak eşlerin ortak kararıdır, saygı duymalısınız. Ablanızın yaşı o kadar büyük değil. Eğer yardımcı olmak istiyorsanız kredi borçlarını ödeyebilirsiniz mesela.

Bence asla çocuk konusunu acmamali ablan.. çocuk istediğini eşine hiç söylemesin artık konuyu tamamen kapatmış gibi yapsın.. ustune dustukce eşi daha katı olacaktır çünkü. İş olacağına varır sonuçta ısrar etmenin de huzursuzluk çıkarmaktan başka bir şeye yarayacağını sanmıyorum..

Eşi çocuk istemiyorsa saygi duymasi gerek bence .... ki zaten daha evlilikleri oturmamis daha 1 yil olmuş

Borç yüzünden olduğunu zannetmiyorum çünkü borç hicbir zaman bitmez ev alırsın araba alırsın sağlık için para gerekli olur çocukların eğitimi vs evliliğinin tam oturmasını istiyordur ki eger böyle istiyorsa da haklı.

Ödeyebilecek durumda olsam tabi ki öderim. O benim ablam ikinci annem. Her Kararına da saygı duyuyorum zaten Aynı şekilde eniştemin düşüncelerine de. Buraya da bunu tasıma amacım da ablamın kendi üyeliği olmadığı için ricasıdır. Sevgiler..

Öyle mi yapiyolarmis anaa

1 yılda evlilik zor oturur. Ilk 5 yıl çok riskli diyor uzmanlarimiz. Doğru benim oduna 6. Senede alıştım ama 4 yaşında çocuğumuz var bize bakmasın ablan.

Öyle mi yapiyolarmis anaa
Hehe, evet bu öneri sıklıkla veriliyor. Çok fazla gördüm.Açılmamış paketi toplu iğneyle delmek.
Böylece adam anlayamıyor delik olup olmadığı paketten çıktığı için.

Ahh kondom patlamış deyip düzmece bir kazayla hamile kalma önerisi :)
Aslında zekice.

Zekice ama fazla kırıcı Bi yöntem. İstenmeyen bir çocuk. Büyüdüğünde Nasıl yapıldığına dair hafızadan silinmeyen bir kondom delme anısı. Çok kötü.

Çocuk istemeyip eşim daha çok bana baskı yapsaydı ve sürekli konusu açılsaydı daha da soğurdum şahsen. Bi şeylerin ne kadar üstüne gidersen o kadar olmuyor. Fakat mutlaka bir doktora gorunsunler tedbir olarak. Dayimla yengemde istemediler başta şimdi istiyorlar fakat olmuyor. Belki de eşinin istediği vakitte cocuk olmayacak daha da sarkacak zaman. O zaman da pişmanlık duymasın geç kaldık diye.

Çok çirkin ama.
Günah adama da kadına da çocuğa da
3 hayat mecburi yönde ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…