Çocuk istemeyen eş

Benim eşim benden 12 yaş büyük biz de kredi çekerek ev aldık başka da hiçbir borcumuz yoktu kredimiz 5 yıllıktı , evlendiğimde hiç çocuk hevesim yoktu 2 yıl aklıma bile gelmedi, sonra istedim eşime dedim bizim ne Zaman çocuğumuz olacak borç bitince yaparız dedi, benim eşim çok rahatına düşkündür ben o yüzden istemediğini düşündüm , biz konuşmayı yaptıktan sonra ben me ısrar ettim ne konuyu açtım sonra eşim korunmayı bıraktı ve hamile kaldım:) aradan 3 yıl geçti ben 2. Yi istedim eşim bu sefer baya karşı çıktı anca buna bakarız vaktimiz yok işlerimiz yoğun felan:) bu sefer tartıştık neyse sonra unutuldu konu ama eşim hiç denemediğimiz bir yöntem ile korunmaya başladı be ben yine hamile kaldım ve kızım çok Mutlu oldu eşim onun mutluluğunu gördükçe iyi ki olmuş diyor daha doğmadan :) yani günümüz erkekleri çok rahatına düşkün ben gıcık oluyorum bu duruma eskiden bir adam çalışır bütün evi geçindirirmiş , şimdi herkes çalışıyor adamlar bu sefer çocuk istemiyor , ablan 31 yaşında bence ertelememeli , inşallah hemen hamile kalır ama olmaz ise o Zaman yaşı da ilerlemiş olacak

Onu kastettim aslinda Ciddi ciddi dusunuyorum ama es onayi gerekiyo hastanede sanirim?
Ben de bu doğumunda bağlatayım dedim ama eşim kurcalama kendini ben korunurum diyor, şiddetle 2. Yi istemeyen Adama bir haller oldu:) benim karşı komşum 15 sene önce yaptırmış çok memnun

Enisteniz hakli. Oturmamis bir evliligi cocuk otutturmaz. Bu masal. Eger oturmamissa yikar gecer. Çünkü hamilelik, doğum, bebegin ilk aylardaki durumu esleri birbirinden uzaklastiriyor. Birkaç gün once burada okudum. Esi hamilelik ve dogum oldu diye 1 senedir sarilmamis bile. Bunun ornekleri cok. Eger eş istemiyorsa ben olsam bebek istemem ki isteyenleri de görüyoruz burada.

Yapacak bir sey yok. Iknaya falan da ugrasmasin kocasini. Sonra "sen istediydin zaten" laflarini hic kaldiramaz olan da yavrucaga olur. Once evlilik bi netlessin. Cocuk 2kisi isteyince guzel olur. Zaten esine istememe sebeplerini soramadiysa evliliginde ciddi problem var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…