• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istemeyen nişanlı

Adam şöyle haksız; bu kadar genç ve çocuk isteyebilecek biriyle değil, kendi yaşına yakın ve çocuğu olan bir kadınla beraber olmalıydı.

Adam gayet bencil ve konu sahibesini sevdigini de dusunmuyorum. Gercekten durust ve duzgun bir adam,

bak sen cok gencsin, cocuk istersin, gezmek istersin ben sana bunlari veremem. Bir kadinin annelik hakkini elinden alamam. Biz birbirimize uygun degiliz

demeliydi en bastan ve bu iliskiye hic girmezdi bile. Konu sahibesi anasiz babasiz sahipsiz bulmus kandiriyor iste. Adam bencil dedigim gibi, uckur pesinde kosucam diye konu sahibesini hic mi hic dusunmuyor, cocuksuz kalmasoina razi. Mide bulandirici.

50 yaşında herkes yaşlı görünmüyor yav ne kadar genellemissiniz
Benim 50 yaşında tanıdığım var adam benden enerjik resmen görünce ben yoruluyorum😂😂
Evet yaş farki fazla ama o kişiler iyi anlasiyorsa problem ne ola ki?
Kimin ölüme kalima garantisi var?
Konuyu buraya kadar okudum, devamındaki yorumlardan haberim yok onu belirteyim öncelikle.
Benim de 50 yaşında olup çok enerjik, fit, genç görünümlü tanıdıklarım var ama hiçbiri çocuğu yaşındaki kızlara yan gözle bakmıyor. Saygı duymak konusuna gelirsek, mesela magazinde veya çevremizde zengin insanların hayatlarında benzer evlilikler görüyoruz, gencecik kız (hatta bazen 18ini yeni doldurmuş) babası yaşında adamla evleniyor. Bu tür kızlar kaçın kurası oluyor ama, hiç yaşı küçük demeyelim seni beni sulu götürür susuz getirir, rahat hayata kavuşmak için ecnebi tabiriyle gold digger oluyorlar, onaylamasak bile saygı duyarız alan razı veren razı sonuçta bize ne. Veya hiç rastlamasam da iki taraf da belli olgunluğa erişmiştir ne yaptıklarını bilerek yaş farkını göze alıp bir evlilik yapar ve bunu sağlıklı olarak sürdürürler (hiç görmedim valla örneğini).

Konu sahibi kardeşimiz ise belli ki anne babasızlığın ruhunda yarattığı boşlukları doldurmak için böyle bir adamla birlikte ve sonuçlarını ön göremiyor. Amcalı sapıklıklı ağır yorumlar yapmak istemedim, saygısızlık gibi geldi ve üzmek istemedim. Öte yandan konusunda sormadı ama yine de uyarmayı bir borç biliyorum, yanlış yapıyorsun kardeşim evlenmekle. Hadi sen duygusal olarak zayıfsın da bu adamla birliktesin, aklı başında bir adam en başından evladım git işine der senle olmazdı. Hem annelik hakkını elinden alıyor, hem egosunu tatmin ediyor, takmış genç güzel kadını koluna ona hayat güzel tabi. Ben bu ilişkide gerçek bir sevgi göremedim üzgünüm. Annelik bir yana, sana 10 yıl sonra olacakları söyleyeyim. Sen tabiri caizse gençliğinin ve kadınlığının zirvesindeyken bu adam sana ruhen, bedenen ve cinsel anlamda yetmeyecek. Bir mağazada kıyafet denerken görevli gelip hanımefendi çantanız babanızda diyecek. Sokakta babanız sananlara eşim dediğinizde göz devirenleri görmeye alışacaksın. Fıldır fıldır gezmek isteyeceksin adamın kafası götürmeyecek. Cinsel anlamda tatmin olmamaya başlayacaksın. Sana yetemediğinin kendisi de farkında olduğu için kompleks yapacak ve sana iyi ihtimalle psikolojik şiddet uygulayacak. Sen hala genç ve güzel olduğun için kıskançlık krizlerine girecek ve seni kısıtlamaya başlayacak. Tüm bunların yanında eğer anne de olamadıysan şimdiki güzel hislerinin yerini öfke alacak. Şaşmaz yani bunları yaşaman hiç kötümser deme bana.

Normalde pek vaktim yoktu ama bunları yazmak istedim içim el vermedi çünkü annesiz babasız bir kızın böyle bir hataya düşmesine. Çevren saygı duymakla sana iyilik yapmamış.20aşımdayken benzer bir durum başıma gelmişti, böyle yaş farkının olduğu bir adam bana epey ilgi göstermişti, çiçekler hdiyeler iltifatlar, ailelerle tanışmaktan evlilikten söz ederdi hep. Boylu poslu fit biriydi baksan yaşını tahmin etmezdin, zengindi havalı bir işi vardı. Ne yalan söyleyeyim gözüm boyanmıştı, adamı fasulyeden nimet sanmıştım gururum okşanmıştı. Halbuki matah biri olsa benim gibi bir kız çocuğuyla ne işi olurdu. Neyse ki birlikte olmak gibi bir hataya düşmedim allah korusun, aynı sana bu yazdıklarımı aklıma getirip kestim attım. Ama uzun bir süre ruhsal dengemi bozmuştu bu durum, iki üç sene sonra geriye baktığımda adamın ne kadar karaktersizce davrandığını anlamıştım, yani ben evet desem bana vereceği ruhsal zarar umurunda olmayacaktı.

Sen artık yetişkin bir kadınsın, ruhundaki boşlukları kendin onarabilirsin ki kesinlikle böyle yapmalısın. Onar ki böyle yanlış ilişkilere kapılma. Anneliği tadacağın sağlıklı bir ilişki kurarsın ileride.

Kocanı bilmem ama sen zamanla çocuk isteyeceksin ki hakkın zaten. Onun çocuğu var oh rahat. Anne olmak çocuk sahibi olmak senin de hakkın. Şu an düşünmeyebilirsin nişanlısın. Evlendikten 2-3 sene sonra başlarsın düşünmeye
Haklisiniz valla ben cocuk düşünmem iki sene beklerim diyordum evlendikten 3 ay sonra basladm düşünmeye insan bilemez ki ilerde nasil dusunup ne karar verecegini :kahve:

İlerde cocuk düşünmekten ziyade ayrılmayı bile dusunebilirsin,cunku insanin fikirleri hep değişiyor.Belli bir zaman gectiktem sonra artik onu yasli bulmaya baslayabilirsin veya yas itibariyle karakteri cok baskin olacağından onun hareketleri srni rahatsiz etmeye baslayabilir.İyi düşün, tüm hayatına mal olacak bir karar bu..

Aynı yaşta olupta anlattıklarınızı yaşamayan çok kişi var 😦 malesef ki
Herkes e evliliginde mutluluk huzur guzel hayirli bereketli uyumlu gecimler dilerim. Sizin bahsettiginiz bir ihtimal, ama konu sahibiin anlattigi resim, asikar. Tabi olmayadabilir. Ne bilim biraz denklik gerekli diye dusunuyorum. Yarin o nisanli 50 olacakken kizimiz 29

Haklisiniz valla ben cocuk düşünmem iki sene beklerim diyordum evlendikten 3 ay sonra basladm düşünmeye insan bilemez ki ilerde nasil dusunup ne karar verecegini :kahve:

Aynen öyle. Biz de kocamla en az 1 sene denemeyelim evliliğin tadını çıkaralım dedik, 4-5 ay sonra kendimi test yaparken regl olmıyım diye dua ederken buldum. :KK51:

Konuyu buraya kadar okudum, devamındaki yorumlardan haberim yok onu belirteyim öncelikle.
Benim de 50 yaşında olup çok enerjik, fit, genç görünümlü tanıdıklarım var ama hiçbiri çocuğu yaşındaki kızlara yan gözle bakmıyor. Saygı duymak konusuna gelirsek, mesela magazinde veya çevremizde zengin insanların hayatlarında benzer evlilikler görüyoruz, gencecik kız (hatta bazen 18ini yeni doldurmuş) babası yaşında adamla evleniyor. Bu tür kızlar kaçın kurası oluyor ama, hiç yaşı küçük demeyelim seni beni sulu götürür susuz getirir, rahat hayata kavuşmak için ecnebi tabiriyle gold digger oluyorlar, onaylamasak bile saygı duyarız alan razı veren razı sonuçta bize ne. Veya hiç rastlamasam da iki taraf da belli olgunluğa erişmiştir ne yaptıklarını bilerek yaş farkını göze alıp bir evlilik yapar ve bunu sağlıklı olarak sürdürürler (hiç görmedim valla örneğini).

Konu sahibi kardeşimiz ise belli ki anne babasızlığın ruhunda yarattığı boşlukları doldurmak için böyle bir adamla birlikte ve sonuçlarını ön göremiyor. Amcalı sapıklıklı ağır yorumlar yapmak istemedim, saygısızlık gibi geldi ve üzmek istemedim. Öte yandan konusunda sormadı ama yine de uyarmayı bir borç biliyorum, yanlış yapıyorsun kardeşim evlenmekle. Hadi sen duygusal olarak zayıfsın da bu adamla birliktesin, aklı başında bir adam en başından evladım git işine der senle olmazdı. Hem annelik hakkını elinden alıyor, hem egosunu tatmin ediyor, takmış genç güzel kadını koluna ona hayat güzel tabi. Ben bu ilişkide gerçek bir sevgi göremedim üzgünüm. Annelik bir yana, sana 10 yıl sonra olacakları söyleyeyim. Sen tabiri caizse gençliğinin ve kadınlığının zirvesindeyken bu adam sana ruhen, bedenen ve cinsel anlamda yetmeyecek. Bir mağazada kıyafet denerken görevli gelip hanımefendi çantanız babanızda diyecek. Sokakta babanız sananlara eşim dediğinizde göz devirenleri görmeye alışacaksın. Fıldır fıldır gezmek isteyeceksin adamın kafası götürmeyecek. Cinsel anlamda tatmin olmamaya başlayacaksın. Sana yetemediğinin kendisi de farkında olduğu için kompleks yapacak ve sana iyi ihtimalle psikolojik şiddet uygulayacak. Sen hala genç ve güzel olduğun için kıskançlık krizlerine girecek ve seni kısıtlamaya başlayacak. Tüm bunların yanında eğer anne de olamadıysan şimdiki güzel hislerinin yerini öfke alacak. Şaşmaz yani bunları yaşaman hiç kötümser deme bana.

Normalde pek vaktim yoktu ama bunları yazmak istedim içim el vermedi çünkü annesiz babasız bir kızın böyle bir hataya düşmesine. Çevren saygı duymakla sana iyilik yapmamış.20aşımdayken benzer bir durum başıma gelmişti, böyle yaş farkının olduğu bir adam bana epey ilgi göstermişti, çiçekler hdiyeler iltifatlar, ailelerle tanışmaktan evlilikten söz ederdi hep. Boylu poslu fit biriydi baksan yaşını tahmin etmezdin, zengindi havalı bir işi vardı. Ne yalan söyleyeyim gözüm boyanmıştı, adamı fasulyeden nimet sanmıştım gururum okşanmıştı. Halbuki matah biri olsa benim gibi bir kız çocuğuyla ne işi olurdu. Neyse ki birlikte olmak gibi bir hataya düşmedim allah korusun, aynı sana bu yazdıklarımı aklıma getirip kestim attım. Ama uzun bir süre ruhsal dengemi bozmuştu bu durum, iki üç sene sonra geriye baktığımda adamın ne kadar karaktersizce davrandığını anlamıştım, yani ben evet desem bana vereceği ruhsal zarar umurunda olmayacaktı.

Sen artık yetişkin bir kadınsın, ruhundaki boşlukları kendin onarabilirsin ki kesinlikle böyle yapmalısın. Onar ki böyle yanlış ilişkilere kapılma. Anneliği tadacağın sağlıklı bir ilişki kurarsın ileride.

Yazımızı tüm ayrıntılarıyla okumadım. Ne demek istediğinizi anlıyorum ama gerçekten yaşı büyük insanlardan hoşlanan kişiler var cinsiyet farketmeksizin. Kilolu kişilerden hoşlanan kişiler olduğu gibi.

Illa yaş farkı var diye arada sevgi aşk olmayacak ya da çıkar ilişkisi olacak kesin diye düşünmek bana mantıklı gelmiyor.

Ben kendimden o kadar yaşça büyük bir insandan hoşlanmam max 4-5 yaş ama bir kişi farklı hissediyor diye adama sapık demek bana mantıklı gelmiyor. Bu benim düşüncem diger düşüncelere saygım var.

Ben 28 e yeni girdim, babam 50 annem 46 yaşında... kendimi örnek vermek istemezdim ama aranızdaki yaş farki kuşak farkı, yaş farkı bellir bir yere kadar sorunsuz oluyor ama bu kadarı kesinlikle bir yerden sonra sıkıntı çıkarır... Çocuk konusunda ileride uzulebilirsin😏

Madem din konusunda bu kadar hassassınız size hakkımı helal etmeyişimide hoş karşılarsınız. Hepimizi zina ve gıybet yapan kişiler olarak etiketlemişsinizya hani!!!
Sana zina yaptın diyen olmadı dimi? Bu kadar hassas oluşunu normal karşılamak lazım zor dönemdesin. Ama bence sana iyimser yaklasmamı kötü karşılayan ve bana haksızlık yapan sen oldun.. sokıntı yok benim için. Senin halkında hayırlısı olsun ben destek olmuştum canın sağılsın

Arada gozume carpiyor yorumlariniz hep zina gunah vs. Bu konularda acigi olanlar genelde baskalarina zina yapiyorsun gunah isliyorsun derler de. Gencecik kiza yasli adamla evlenme diyoruz diye biz niye gunahkar ve zina yapan kisiler oluyoruz ne alaka ne mantik yani?
Sen neden üstüne alındın? Sana kim bişey dedi? Neden hassassın????? Herkes bilir kendini.. olayın içinde bile yokken düşüncelerimin seni rahatsız etmesi benim problemim değil ;)))))

Sen neden üstüne alındın? Sana kim bişey dedi? Neden hassassın????? Herkes bilir kendini.. olayın içinde bile yokken düşüncelerimin seni rahatsız etmesi benim problemim değil ;)))))
Ortaya ortaya soylemissiniz de,neden yani diye meraktayim ;) komik geldi. He herkes zinaci bi sizsiniz namuslu hahahah

Ortaya ortaya soylemissiniz de,neden yani diye meraktayim :KK66: komik geldi. He herkes zinaci bi sizsiniz namuslu hahahah
:) bence sen neden bu kadar takıldığını düşün beni değil.. ben beni bilirim şükür.. böyle yorumların seni neden ilgilendirdiğini düşünmek lazım hahahahahaha

Ben 27 yaşındayım nişanlım henüz 48 oldu
Benim annem ve babam hayatta değiller. Elbette hayatta olsalardı onlara ben de danışmak isterdim. Beni en çok üzen bu oldu.

Sizi çok iyi anlıyorum. Yorum yapma amacım kesinlikle sizi üzmek veya yermek değil.
Sizi üzmek istemem.

Ailesi olmayan, baba sevgisi görmemiş çoğu insanda büyük erkeklerle beraberlik yaşamaları, onlara sığınmaları daha sık görülebiliyor.

Yalnızım hayatta kimsem yok diye düşünmeyin. İleride kendiniz yuva kurar ve çocuklarınızla, eşinizle harika bir yaşamınız olabilir.

Sizin eş olarak seçtiğiniz kişi çocuk konusunda anlayış göstermesi gerekiyor. Çocuğunuz olduğunda yaşlı ve çocukla ilgilenmeyecek biri sizi de bir zaman sonra bıktırabilir. Duygusal yaklaşıyorsunuz, lütfen duyguları bir kenara bırakın ve mantıkla yaklaşın. Çocuk büyütebileceğiniz, yanınızda olabilecek ve sizi destekleyecek birisi olmalı. Çocuk belirli bir yaşa geldiğinde o kişi orada olmayabilir veya enerjisi olmayabilir. Çocuk yapınca sizden eski ilgiyi göremediği için zaten ilgisini yitirebilir. Yalnız kalabilirsiniz.

:) bence sen neden bu kadar takıldığını düşün beni değil.. ben beni bilirim şükür.. böyle yorumların seni neden ilgilendirdiğini düşünmek lazım hahahahahaha
Simdi neden takildigimi soyle izah edeyim,konu sahibi arkadasa demissiniz ki olumsuz yorum yapanlar zinacidir ;) bu kaniya nasil varabildiniz? Nereden varabildiniz hani kisi kendinden bilir ya isi oradan mi anladiniz onu merak ettim. Valla aciklarsaniz biz olumsuz yorum yapanlar aydinlaniriz sahsen.

Simdi neden takildigimi soyle izah edeyim,konu sahibi arkadasa demissiniz ki olumsuz yorum yapanlar zinacidir :KK66: bu kaniya nasil varabildiniz? Nereden varabildiniz hani kisi kendinden bilir ya isi oradan mi anladiniz onu merak ettim. Valla aciklarsaniz biz olumsuz yorum yapanlar aydinlaniriz sahsen.
Aydınlatayım seve seve. Ben bu hayatta gerekli gereksiz herkesin moralini bozmaya yeltenen insanların kendi suçlarını baskılanmak olduğuna inanıyorum eğitimim okuduğum kitapların doğrultusunda! Ayrıca orada birtek zina keşimesi kullanılmadı.. gıybette dedim.. başka kelimelerde seçebilir ekleyebilirdim bunları yazmışım o an. Bana katılmak zorunda olmadığınızı biliyorsunuz zaten;) burada herkesin düşüncesi aynı olamaz

Kendi çocuğu varsa seni bu sevgiyi,duyguyu tatmaktan mahrum edemez.Bencillik yaptığı.O zaman dul ,çocuklu bir kadınla ilişki kurmalıydı ,sizle değil.

Aydınlatayım seve seve. Ben bu hayatta gerekli gereksiz herkesin moralini bozmaya yeltenen insanların kendi suçlarını baskılanmak olduğuna inanıyorum eğitimim okuduğum kitapların doğrultusunda! Ayrıca orada birtek zina keşimesi kullanılmadı.. gıybette dedim.. başka kelimelerde seçebilir ekleyebilirdim bunları yazmışım o an. Bana katılmak zorunda olmadığınızı biliyorsunuz zaten;) burada herkesin düşüncesi aynı olamaz
Yok elbette herkesin dusuncesi ayni olamaz ama benim egitimim ve okudugum kitaplarin yaninda inandiklarim da herhangi bir dusunceye sahip insana “zina yapiyordur” denemez. Dersem ne okuduklarimin kiymeti kalir,ne aldigim egitimin,ne de inancimin. Hepsi bosa gider. Bence siz de her ne dusunurseniz dusunun,bir gruba zinaci demeden once inancinizi,egitiminizi ve okuduklarinizdan ogrendiklerinizi tekrar sorgulayin. Ayni fikirde olmamamiz bir yana saygili olmak durumundayiz cunku.

Son kez söyle istemiyorsa ayrıl

Unutma seven her erkek sevdiği kadınla ortak bir bebis ister.

Back
X