Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birisi istiyor dıye çocuk sahıbı olma fıkrıne karşıyım ama bır kadın nasıl olurda çocuk istemez anlamıyorum herhalde bakımından dolayı değildir çocuk istememeniz .neden istemedınızı hiç anlamadım
sevgili anneciğim bana hep derdi ki ''üzme beni ,sende anne olunca ne demek istediğimi anlayacaksın '' hep asilik yapardım ,off ya banane olmıycam ben anne filan ,seni de anlamıycam ,ne var sanki izin versen ,ne var sanki arkadaşımla şuraya buraya gitsem derdim ,
ANNEYİM ,kızımın saçının teline zarar gelse yakarım dünyayı ,hafiye gibi peşinde olurum ,göz açtırmam diyorum şimdilerde,kıskanıyorum onu :)) hayatım onun üzerine kurulu ,dünyam onunla dönüyor ,can atıyorum akşam işten çıkıp eve gitmek için,tabiki bu benim hayatım ...
siz bunları yaşamak istemezsiniz o ayrı ,ama dünyada en güzel kokan çiçek evlattır ,onu kucağına aldığın ana kadar aslında yaşamadığını anlarsın ..
tecrübeli bir anneden tavsiye..
ama oldumu bu şimdi, insanı heveslendiriyosunuz valla yapcam ben de bi tane![]()
biri 7 diğeri 2 yaşında iki oğlum var.onlardan önce yaşamıyormuşum meğer,mutluluk nedir sonsuz bir sevgiyle kalbimin kapılarını aç amamışım.bunu annelik öğretti bana
bu duyguları yaşamak varken tabi bir sağlık sorunu yoksa bir kadın neden çocuk istemez anlamadım.gezmek tozmak yemek içmek rahatından taviz vermemek nereye kadar?
Kızlar biz eşimle başta çocuk olmayacak diye anlaşatık o da istemiyor aslında ikimizde çocukları sevmiyoruz hani millet bbebek falan görünce sever ama biz hiç öyle değiliz ve bu dünyaya bir bebek getirmek istemiyorum şartlar malum her evli çocuk sahibi olucak diye birşey yok ki ben kendi annelik için yeterli görmüyorum o içgüdüler bende yok neden manevi anlamda yetemeyecegimi bildiğim halde dogurayım ki saçma geliyor bana dediğim gibi aslında eşimde istemiyor eşim millet laf yapıyor diye istiyormuş gibi gözüküyor . Ne yazııkki ailesinede hiç çocuk düşünmüyoruz demiş birde tek çocuk aileside karşı falan çıkmış benim ailesiyle pek aram yok bayramdan bayrama yani . Ama eşimin ailesi istiyor diyede ben çocuk doğurmak istemiyorum doğur sen çalışırsın biz bakarız diyorlar bu da bana saçma geliyor ...
Kaç senelik evlisin? Yaşın kaç? Çalışıyor musun? Eviniz kendinizin mi? vb. unsurlara göre eşinin haklı veya haksız olduğunu söyleyebilirim.
Ama her sağlıklı erkek, evliliğinin bir noktasında çocuk sahibi olmak ister.
Sen hiç mi çocuk sahibi olmak istemiyorsun? Yoksa şu an hazır olmadığın için mi?
Rabbim hayırlısını versin inşallah, sonuçta çocuk sahibi olmak, anne olmak en kutsal meziyetlerden biri bana göre.
Bende bir gün anne olmak istiyorum elbette, fakat senin dediğin gibi ŞU AN anne olmak bana çok uzak...
İnşallah vakitli, sağlıklı, güzel evlatlar nasib eder Rabbim... Hakkında hayırlısı olsun...![]()
Kızlar biz eşimle başta çocuk olmayacak diye anlaşatık o da istemiyor aslında ikimizde çocukları sevmiyoruz hani millet bbebek falan görünce sever ama biz hiç öyle değiliz ve bu dünyaya bir bebek getirmek istemiyorum şartlar malum her evli çocuk sahibi olucak diye birşey yok ki ben kendi annelik için yeterli görmüyorum o içgüdüler bende yok neden manevi anlamda yetemeyecegimi bildiğim halde dogurayım ki saçma geliyor bana dediğim gibi aslında eşimde istemiyor eşim millet laf yapıyor diye istiyormuş gibi gözüküyor . Ne yazııkki ailesinede hiç çocuk düşünmüyoruz demiş birde tek çocuk aileside karşı falan çıkmış benim ailesiyle pek aram yok bayramdan bayrama yani . Ama eşimin ailesi istiyor diyede ben çocuk doğurmak istemiyorum doğur sen çalışırsın biz bakarız diyorlar bu da bana saçma geliyor ...