Önce anlamadım . Anlayıncada şoka girdim. Kapalı ak pak güzel bir kadındı. İnsan gerçekten yakıştıramıyor. Eşim keşke polise söyleseydin bir daha kimseye yapamazdı deyince geldi polis aklıma.izmitli olarak dediğiniz yerleri çok iyi biliyorum.çok şaşardım gerçekten.kadının yüzünü iyi hatırlıyorsanız keşke polise gidip şikayet etseydiniz size yapamamış ama ya başkasına yaparsa.allah fırsat vermesin böyle kişilere geçmiş olsun sizede.
Amin, Rabbim kimseye göstermesin .Verilmis sadakan varmis.Rabbim evlatlarimizi korusun.
Önce anlamadım. Kadını çocuğu var ve yanlış eli tuttu zannettim. Sonra yanında çocuk olmadığını anlayınca durumu anladım. O zaman da şoka girdim. Cidden salaklaştım. Eşim polis diyene kadar polis aklıma gelmedi.Niye olay cikarmadiniz bagirip cagirsaydiniz keşke size yapan başkasına da yapar keşke polis cagirsaydiniz büyük geçmiş olsun
Bana tam olarak bu konuyu açtıran sebep bu işte. Kadın profosyonel . Soğuk kanlı. Köşeyi dönse herkes annesi zanneder. Lütfen çok dikkat .Cok korkunc ya.Nasıl bir soğukkanlılık bide.Arkanızı dönmeyeceğinizi düsünüp yürüyerek gitmeyi tercih etmis.İyide yapmıs yakalanmıs orası ayrı
Cok gecmis olsun
tam da kafamda canlanan tipte bir kadınmış..geçmiş olsunÇocuk tam olarak bacaklarımın arasındaydı. Zaten öyle olmasa belkide fark etmezdim.Bu arada genç iyi giyimi ve kapalıydı. Asla şüphe çekecek bir tip değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?