Çocuk kaçırma girişimi

Valla sizinki nasıl bir durum bilemicem ama birgün caddede yürürken bi çocuğun bi başına durduğunu gördüm. 3 bilemedin 4 yaşlarında. Birde suratını asmış ağlamaklı. Yanaştım noldu dedim annenimi kaybettiN yüzüme baktı ağlamaya başladı,elime sarıldı. Böyle 2 saniyelik bir durum amao sırada biraz öteki dükkandan iki kadın çıktı. Kadın üzerime bi saldırdI ölüyırum sandım. çocuğumu kaçırıorlar die bağırdı. Birde manzaraya bakın çocuk benm elime yapışmış ve ağlıyor. Dedim hanımefendi bi saniye yok öyle bişey ağlıyordu yardımcı olmak istedim. Kadın dükkanda alışveriş yaparken çocuk çıkmış bir iki dükkan aşağı inmiş sonrada yönü bulamayınca öyle kalakalmış bende öyle sorunca direk yapıştı. allahtan civarda tanınıyorumda sorunu çözdük. Kadında haklı çocuğunu öyle gördü. Ama dikkatsiz işte. Öyle bir saniyede değişir hayat aman dikkat dediğiniz gibi.
 
çok geçmiş olsun arkadaşım..
şükür farkedip kötü bir olay yaşamamışsınız.
 
Bugün polise başvurdum. Tekrar sokağa gelme ihtimaline karşı bir kişiyi sokakta görevlendireceklerini söylediler. Dilerim kimsenin canını yakamadan yakalanır.
 
Bugün polise başvurdum. Tekrar sokağa gelme ihtimaline karşı bir kişiyi sokakta görevlendireceklerini söylediler. Dilerim kimsenin canını yakamadan yakalanır.

Cok ornek bi davranis canm.
Kamera kayitlarina bakmiycaklarmi?
 
Ben durumu 6-7 dk sonra anladım. Yakıştıramadım. İnanamadım. Hiçbir bahane mantıklı olmayınca gerçeği o zaman kabul ettim. Ondan sonrası şoktu. Bugün polis neden 155 i aramadınız diye sordu. Hiç aklıma gelmedi. İnsan o şokla kilitleniyor.
 
oğluna sordunmu o kadın sana bişey dedimi diye
Kadın yanımdan 3 adım ancak gidebildi. Yani konuşacak vakti yoktu. Zaten konuşsa oğlum onunla gitmezdi. Çocukla konuşmadı. Elini tutup çekti. Yavrumda ben zannetti. Birde kapşonu kapalıydı. Açık olsa belki farkederdi elinden başkasının tuttuğunu.
 
Keşke öyle olsaydı. Yalnız çocuk tam olarak bacaklarımın arasındaydı.

Amin.
 
Ayy şok oldum okurken Bence yine de şikayet etmelisiniz. Mutlaka kamera kaydı filan vardır.
Polis kamera yok demedi, ama nedense kamera olmadığını düşündüm. Çünkü ilk çözümü sokağa eleman yerleştirmek oldu. Gerekirse beni arayacaklar. Sanırım eşgale göre çevre kameralara bakacaklar.
 
Geçmiş olsun,avm olduğuna göre güvenlik noktasına mı bırakacaktı acaba aklıma bu geldi .Kayıp çocuk buldum diye vs.
Avm değldi, caddeydi. Birde oğlum uzakta değildi.Ciddiyim bacaklarımın arasındaydı. Beni dalgın zannettide çekti.
 
Hatırlamadığınız için şanslısınız. Çok büyük bir travma olur çocuk için.
 
Avm değldi, caddeydi. Birde oğlum uzakta değildi.Ciddiyim bacaklarımın arasındaydı. Beni dalgın zannettide çekti.
Cadde ise kamera vardır polis incelerse bulur kesin,bacaklarının arasından çekildiyse nasıl cesaret etmiş kadın,neyse erken fark ettiniz ki ucuz atlattınız.
 
keşke orada kadını bırakmasaydınız. çıngar çıkarsaydınız dicem ama o an ki şokla belki ne yapacağınızı da bilmemişsinizdri.
çok geçmiş olsun
Rabbim bizi kötü insanlardan korusun. amin
 
Cadde ise kamera vardır polis incelerse bulur kesin,bacaklarının arasından çekildiyse nasıl cesaret etmiş kadın,neyse erken fark ettiniz ki ucuz atlattınız.
Çünkü beni dalgın zannediyordu. Bugün polisle konuşurken farkettim. Kadın yanımda gömlek bakarken bana çok yaklaştı, ben dönüp bakmayınca , denedim, dalgın diye düşündü.
 
Eşimde aynısını söyledi. Ama ben anladığımda kadın gitmişti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…