Tatlım ben Mersin'de yasıyorum burda sosyete pazarı var orda kadın bluzlere falan Bakıyor o Sırada çocuk arabasında arkasını dönene kadar arabadan Alıp gitmişler kadın feryat figan bağırıyordu ama sonunda bulamadılar gitti çocuk.bide burda forum alışveriş merkezi var orda bi anne gene dalmış alışverişe çocuk nerde haberi yok.çocugun elinden tutmuş bi kadın götürmeye çalışıyormuş benim müstakbel elimle kayıbında geziyolarmış ektim çocuğu takip ediyormuş Gözüyle tuhafına gitmiş olanlar çünkü çocuk bırak beni annemi istiyorum diye bağırıp duruyormuş ve kaçıran kadın çocuğa kes sesini deyip yapıştırıyormuş suratına benim elit atlamış hemen sen ne vuruyorsun çocuğa diye kadında vururum benim Çocuğum sanane Demiş işte o Sırada çocuk hayır ben annemi istiyorum deyince kapmış çocuğu eltim ondan sonra çocuğun anası gelmiş vermişler anasına çocuğu.kadında kaçmış kaybolmuş o Sırada.kalabalık ortamlarda çocuklarımızdan bi diye bile ayırmamalıydı Gözlerimizi çünkü ne oluyorsa o zaman oluyor.dikkat edin anneler.yabancılar buraya tatile geldiklerinde bileklerine bişey bağlıyorlar daha sonra diğer ucunuda çocuğa bağlıyor öyle geziyolarmış.kesilemeyen bişeymiş.sanırım mezura gibi çocuk uzaklaştıkça uzuyo yakına geldikçe kısalıyor.öyle bişey banada Lazım valla benim oğlan Alıp başını gidiyo Allah'ım esirgesin.lütfen dikkat edin çocuklarınıza gözünüzü 4 değil 24 açın sonra hayatınız kararır.Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.
Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.
Geçmiş olsun,avm olduğuna göre güvenlik noktasına mı bırakacaktı acaba aklıma bu geldi .Kayıp çocuk buldum diye vs.Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.
AYYYYYYYYYYYY İNANMIYORUMM YAA BİZİM MEMLEKETE ÇOK BOZULDUU ..Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?