Çocuk konusu ve eşim lütfen akıl verin

Evet henüz iyleşmedim o süreçte çok zor zamanlar geçirdim tam iyleşmedigim için de istemiyorum güvenemiyorum çünkü kendime .

Sizi cok iyi anliyorum. Iyilesme süreci de kendince yorucu zaten..üstüne cocuk gibi büyük bir sorumluluk olmaz. Yasiniz da genc..size su zamana kadar olucak diyen adamdan baba olarak.da hayir gelmez. Dikkat edin size zorla birsey yapmasin

İlk başlarda çok iyidik ama evlendikten 1 sene sonra çok değişti huyu bana olan davranışları kendi bildiğini yapar belli kuralları var ondan çıkışmasını istemiyor . Emin olmadığım için şuan evliliğimizden istemiyorum çocuk

Onu yapmaz ama ayrılmak ister aileler benim üstümde baskı yapar

Önceki konularınıza baktım şimdi sizi bu kadar aşağı çeken, değer vermeyen bir adam için seviyorum yazmışsınız. Bu evlilik ömrünüzden alır götürür. Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz ?
Aslında ben kendimi sevmiyormuşum bunu fark ettim şimdi ise kendime daha çok değer vermeye başladım ama şöyle bi his oluyor acaba günaha mı giriyorum böyle yaparak diye

Amin inşallah bende bu şekilde olmasını istiyorum ama tarih koyması vs zora sokuyor beni

Aslında ben kendimi sevmiyormuşum bunu fark ettim şimdi ise kendime daha çok değer vermeye başladım ama şöyle bi his oluyor acaba günaha mı giriyorum böyle yaparak diye
Çok toysunuz ama bu evliliğe devam ederseniz o depresyondan asla çıkamazsınız. Olan size ve geçen yıllara olur.

Onu yapmaz ama ayrılmak ister aileler benim üstümde baskı yapar

Siz boş yerden naz yapmiyorsunuz. Gecerli sebepleriniz var. Ailelerin bu konuda söz hakki yok. Zaten o taraftan baski geldigine eminim ama kanitlayamam. Bizim toplumda zaten evlenir evlenmez "yok mu?" Diye sormaya baslarlar. Benimde simdi iki evladim var ve iyi ki iyilestikten sonra oldular diyorum. Cocuklarda kendini.iyi hisseden ve mutlu bir anneyi hak ediyor..sorumlulugu büyük. Esiniz de bekliyemiyorsa o zaman yapacak birsey yok. Adamin size su anda bile fayfadan cok zarari var
Cocuk olunca hep "Cocuk yap" diyenler de ortadan kayboluyor

esinizin tavirlari cok kotu.

ayrica ilac kullaniyorsaniz psikiyatristinize danisarak gebelik karari verin.

Siz kimsiniz dediği noktada sizi bir es olarak değilde köle olarak mi görüyor. Sakın evliliginizi kurtarmak adına çocuk yapmayın. Daha çok hersey mahvolur dahası o çocuğun hayatı gider. Boşan diyor boşanip kendi yolunuza mutlu olabileceğini biriyle yasamaniza devam edin. Bunla ömür geçmez

Bu saygısız şahıstan boşanmayıp da ne
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum sağlıklı ve mutlu bi şekilde evlat yetiştirmek istiyprum

Bu adama çocuk yapılmaz hatta koca diye kola da takılmaz. Ne demek sen kimsin ki kahve arkadaşıyla bile böyle konuşmaz bu adamlar da eşlerini böyle paspas ederler.

Yine bir öküz koca meselesi hangi ahırdan aldıysanız geri bırakın.Medeniyetsiz medeniyetsiz yaşasın.Kadini mal,çocuk üretim fabrikası olarak gören, adamları baba yapmayın bu genlerin çoğalmasına gerek yok.Sizi seven ,saygı duyan,insan olarak değer veren bir eş bulun ondan çocuğunuz olsun.

Kocaniz size değer vermiyor maalesef. Sen kimsin ki senden izin alıcam demesi herşeyi gösteriyor. Asker/polis gibi geldi bana. Panikatak ve anksiyete çok çok zordur hayatı zehir eder ve anlayışsız bir insanla daha da katlanır. Eşinizde bir umut göremedim üzgünüm yaşınız da daha genç umarım en doğru kararı verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…