Çocuk konusu ve eşim lütfen akıl verin

Bu adamın konuşmadan anlayacağını sanmıyorum ben çok bencil. Ben olsam böyle bir adamla birlikte olmam. Eğer söz dinletemem diyorsan doğum kontrol hapına falan başla basına sarmasın.Çok sorumluluk alacak tip degil bence.Cocuk oluncada ilgilenmez sizin üzerinize atar size ve çocuğa yazık olur.Kısır demesinler diye yapar bu zihniyet çocuğu.Gece gece sinir oldum

Direkt ayrıl derim. İlk defa burda ayrıl kelimesini kullandım. Siz damizlikmisiniz. Eşiniz ne biçim bir üslup kullanıyor size karşı. Bu adamdan çocuk yapılmaz bir kere size saygısı yok. Sanki taşıyıcı annesiniz siz öyle bir tavır icerisinde kendinisi. Ve bende 24 yaşında anne oldum. Gerçekten de zor büyüttüm. Zor ama imkansiz değil. Ama buna yine de ilk karar verecek olan sizsiniz

zaten anlsiyeteniz varmış hamilelik de değresyonu tetikler biliyorsunuz hormonlar değişir. Lohusalık depresyonu olur vs. Bu adam sizi damızlık görüyor ilerde çocuğunuz olduğunda sizi bırakır ve çocuğu alır. Bununla baş edebilir misinz

Onu o haliyle herkes kabul eder herkes belli bir mesafeden çünkü, her şeyini çeken sizsiniz bu adamın. Uzaktan davulun sesi hoş tabi size de kabullenmeyi dikte ederler ama bu kabul edilir bir şey değil adam size yardım etmiyor bunu ayapmak yerine sorun yokmuş siz de sallıyormuşsunuz abartıyormuşsunuz gibi yapıyor. Yani böyle sahiplenmeyen sorumsuz bir insan sanmayın ki baba olur. O çocuğun tüm sorumluluğu da size yıkılır hastalığınızın sorumluluğu da zaten sizde. İçinden çıkılmaz bir girdap olur. Madem çocuk yoksa boşanacakmış bırakın boşansın siz kendi hayatınızı bir adam kalsın diye binbeter etmeyin

eşinin konuşulacak bir tarafı yok ki

Hamilelik, lohusalık ve sonrası hep eş desteğine ihtiyaç duyulan zamanlar. Eşinizin size destek olacağından emin olamadım. Ayrıca çocuktan sonra evliliklerin büyük çoğunluğu sarsıntı geçirir. Sağlam olmayan bir evlilik çocukla birlikte yıkılır gider. Erkekler kafası rahat canlılar, dünya yansa hayatlarına devam ediyorlar. Küçük bir çocukla boşanma stresine katlanmak kadınlar için duygusal olarak çok yıpratıcı. Bir yandan duygularınız, hayalleriniz perişan olmuş; bir yandan sana muhtaç bir canlının sorumluluğu var. Örneğin şimdi isteseniz koltuğa yatar sabaha kadar ağlayabilirsiniz, bebek olunca bunu bile yapamıyor insan. Bir yandan ağlayarak bir yandan emzirmek, mama hazırlamak, bez değiştirmek, uyutmaya çalışmak, sizin stresinizi hissettiği için ağlayan bebeği sakinleştirmek zorunda kalacaksınız.

Eşinizin size zerre saygısı yok, değer vermiyor. Böyle bir adamla çok zorlamayın bence çünkü bu adamla mutlu bir evlilikte mümkün değil.Kendinize değer verin salın gitsin.

İkna olmuyorsa doğum kontrol hapı kullanabilirsin çaktırmadan, böylece hamile kalmazsın kendin isteyene kadar

Ortada doğru düzgün bir evlilik yok. Ayrılmak sizi neden bu kadar korkutuyor ?

Kocaniz igrenc. Ya cocuk ya ben diyor resmen cocugu dogurmassan güle güle diyor farkindamisin. Hala boyle bir adamdan cocuk yapacagina eminmisin

Sizinkinden bende de var maalesef kendi hastaligimla mi uğraşayım eşimin sinirleriyle mi durumumu bilerek evlendik kabul etti sözde bana destek olacaktı şimdi de çocuk istiyoruz inanmıyor psikolojik rahatsızlığa benimki de çok zor gerçekten

Bir okuzle mi evlisiniz? Ne demek sen kimsein, senden mi izin alacagim? Damizlik alsin kendine.

Bu haldeyken yapmayin cocuk filan. Davulun dedi uaktan hos gelir. Cocuk bakmak cok zor hele ilk yili. Yapmayin

Konuyla alakalı değil ama nasıl iyulestiniz

Konuyla alakalı değil ama nasıl iyulestiniz

Terapi aldim bir süre. Terapi ama bir yana en büyük etken hayatimi degistirmek oldu. Enerji emici bir sürü insani hayatimdan cikarttim, is stresimi azaltdim. o zaman gönüllü olarak isler de yapiyordum onlari da biraktim. Aile icinde ve cevreme de sınırlar cizdim. Ve cidden kendi hayatima odaklandim. Öz bakimi ele aldim (yemek icmek daha cok hareket etmek) ve genel olarak beni strese sokacak herseyden uzak durdum. Kendi hayatimda kendim icin nihayet yer acmisdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…