Çocuk konusu ve eşim lütfen akıl verin

Bu hayata beni herşey strese sokuyor bir misafir geldiğinde bile yetişmeyecek diye strese giriyorum çok takıntı ve kararsızım ne geldiyse başıma bu iki huydan geldi

Bu hayata beni herşey strese sokuyor bir misafir geldiğinde bile yetişmeyecek diye strese giriyorum çok takıntı ve kararsızım ne geldiyse başıma bu iki huydan geldi

Sahsen uzun süre misafir cagirmayi biraktim. Bize hep misafir gelse Hersey 4/4 lük olmali diye asilandi hep. Acayip geriliyordum bende. O yüzden cogu zaman disarda bulustum ama eve kimseyi davet etmedim. Artik tekrar misafir kabul edebiliyorum. Cogu zaman streslerimizin altinda sebepler yatiyor eskiden kalam

Sen kimsin ki mi? Bu adamdan çocuk yaparsan hayatının hatası olur. Seni sadece çocuk doğurmaya yarayan bir makina olarak görüyor.

Neden eşinizle konuşmaya çalışıyorsunuz ki? Böyle saygısız, umursamaz biriyle evliliğiniz sürdürüp bir de "kendinizi hazır hissedip" çocuk mu yapacaksınız
Çocuk olunca, sen kimsin ki, tavrının değişeceğini mi sanıyorsunuz?

Sen kimsin ki izin alayım derken?doğurmanızı istediği çocuğun annesi tabiikisakın onun isteğiyle baskısıyla yapmayın .önce tedavi olmalı,nezaketi öğrenmeli

Erkekler için çocuk istemek ne kadar kolay. Tabi ne de olsa kendileri taşımıyor karınlarında 9 ay. Doğduktan sonra da yükün çoğu annede oluyor. Oh ne ala. Ben de isterim böyle çocuk.
Sizin durumunuza gelince, eşinizle evliliğiniz uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Siz de istiyorsanız boşanın.

21 yaşında evlenmek yerine okusaydiniz,çalışsaydınız.arada yas farkı olunca anlaşmazlık olması normal.

Allahım allahım tüylerim diken diken.
1.Çocuk yapmayın .
2.Öfkeli insan ile evli olmaktan ise bir ömür boyu basıma buyruk yaşamyı tercih ederim .Neden basımda bi bela ile yaşayayım ki neden yani ..
Çok Gençsiniz Muazzam yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…