bende çok kararsızım 3 seneye yaklaşıyor evliliğimiz ve gerek eğlence hayatı yaz tatilleri gezmelerimiz tozmalarımız arkadas ortamımız çok ..
bütün bunlar bitecek mi diorum abimler yeğenim olduğundan beri sinemaya bile gidemiolar..
bi taraftanda yasım 24 madem erken evlendim genç anne güzelliğinide yasayıp diorum ama çok kararsızım
eşimde aynı şekilde böyle sadece ikimiz ve az sorumluluk tatlı geldi heraldebilmiorum yaaa offff
amin canımevet canım.çocuk birçok şeye engel olabiliyor.1,5 yaşında bir oğlum vargamyoncuiremsu.yürümeye başladığından beri gittiğimiz heryerde ya ben ya babası peşinde dolaşıyoruz,böyle olunca da baş başa oturup sohbet edemiyoruz:1no2:.sinema dediğin gibi hayal oldu...(ama filmleri evde seyrediyoruz)
hayatını 3 kişi üzerine tekrar düzenliyosun.uykusu yemek saati falan filan.ilk sene zor sonrasında yavaş yavaş bir düzen oturuyor.
çocukla, bir aile olarak yaşamak da ayrı bir tat:teytey:.allah isteyen herkese nasip etsin...
bende şuan 2senelik evliyim 10aylık evliyken hamile kaldım isteyerek..aslnda çokta düşünmedim deli gibi bi kızım olsun hep istemişimdir, eşimin yaşı 33 benim 25,maddi durumda çok önemli, ona herşeyi verebilmek lazım bu da problem olmyınca istedik sanırım bu kadar büyük bi sorumluluk olduğnu bilseydim 3.seneden snra falan düşünebilirdim ama bi açıdanda iyi oldu bence yaş ilerledikçe çocukla ilgilenmek daha zor, o kadar çok özveri gerekio ki...
canım benim ..çocuk konusu tabiki çok ciddi bir düşüncedir..bizde evlendiğimizde hemen istemedik..üçüncü yılımda hamile kalmıştım bende çalışıyodum o zamanlar..sonra işime bir süre ara verdim ..hamilelik ve doğum olunca..ama inan bana bazen diyorum keşke hiç ara vermeseydik hemen olsaydı..çocuğunu kucağına aldığın zaman bütün acıların bitiyor..seni bambaşka bir dünyaya götürüyor..sonra ikincisinide istedik tek kalmasın dedik ..beş yaş arayla ikinciside oldu..bence daha fazla beklemeden çocuk sahibi olun derim..yaş geçtikçe dahada zor oluyo çocuk büyütmek..tabiki herşey nasip kısmet meselesi..kısmette ne varsa o oluyor..Allah herşeyin hayırlısını versin ..annelik çok güzel bir duygu ...hiç birşeye değişilmez inan bana..bebeğin olduğu zaman keşke daha önce olsaydı diyeceksin eminim...sevgilerimle...
yok ben şöyle yetiştireyim eğer şöyle yetirirsem topluma faydalı olur düşünceler içerisinde değilim, eşimde değil...
herşeyden evvel kendine faydalı bir birey olarak yetişmesini istiyoruz... bu esnada işte biz anne-baba olarak giriyoruz devreye...
model alacağı bizler olduğumuz için... toplumsal tüm sınırlamaların üzerinde yüreği insan sevgisi ile dolu bir kadın olmasını istiyorum...
ömrüm yettiğince de annesi olarak, arkadaşı olarak, dostu olarak yanındayım... doğru ya da yanlış verdiği kararların arkasındayım... arkasındayız... her ne olursa olsuni başına ne gelirse gelsin başımın tacıdır kızım... bu duygum değişmedi, değişmeyecek... o nedenle korkum yok benim...
bende çok kararsızım 3 seneye yaklaşıyor evliliğimiz ve gerek eğlence hayatı yaz tatilleri gezmelerimiz tozmalarımız arkadas ortamımız çok ..
bütün bunlar bitecek mi diorum abimler yeğenim olduğundan beri sinemaya bile gidemiolar..
bi taraftanda yasım 24 madem erken evlendim genç anne güzelliğinide yasayıp diorum ama çok kararsızım
eşimde aynı şekilde böyle sadece ikimiz ve az sorumluluk tatlı geldi heraldebilmiorum yaaa offff
ben çocuk yapmaya karar verene kadar yaşım geçecek heralde böylece karar verme derdi diye bişey kalmayacak ortada...
Merhaba arkadaşlar,
Ben 2 yıllık evliyim, hala çocuk isteyip istemediğimden emin değilim.Bazen evet olmalı,iyi bir evlat yetiştirmeliyim,diyorum.
Bazen de yok dünya öyle,yok böyle deyip gel-gitler yaşıyorum.
Tabi çalışan bir bayan olduğum için kime emanet ederim, kim bakar düşüncesi de bu gel-gitleri artırıyor.
Çocuk sahibi olan arkadaşlara sormak istiyorum,siz hiç gel-git yaşadınız mı,yaşadıysanız nasıl aştınız?
Çocuk sahibi olmayanlara da diyorum ki,bu kararsızlığı bir ben mi yaşıyorum fisfisfis
merhaba canım bende senın gibi 2 senelık evliyim ve henuz cocugum yok istiyomuum bende bilmiorum karar veremıorum senın gibi..ama benım karar veremememın nedenı daha yasımın küçük olması sanırım 20 yasındayım daha kendımı anne olarak göremıorum ama bezen kucagma bebek aldıgımda benım de olsun istiorum ayrıca ailelerimizdende cok baskı var artık torun sevmek istioruz die...kısacası kararsız olan tek sen diilsin canım..
Canım senin karar vermek için bana göre daha çok vaktin var,çünkü bana göre oldukça gençsin.ben 29 yaşındayım ve kararımı bir ana önce vermek durumundayım:)
Bakalım hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?