4 yıldır evliyim, ve hiç gebe kalamadım.. Birçok doktora gittim, bir sürü ilaç kullandım.. Yeri geldi yoruldum oluruna bıraktım, sonra yine gittim doktora. Yeri geldi çok ağladım, sonra buralarda geziniken okuduğum soğan suyu kürleri mi dersin, incir havuç kürü mü dersin.. En son süt buharına oturmuştum sanırım. Valla çok şey yaptık yaa. Rabbim galiba dedi ki; Ey kulum ne yaparsan yap doğal yolla olmayacak.. Belki çok istediğimiz için bizi bununla sınadı.. Yine başım gözüm üstüne ondan gelen herşey..
Çevremdeki hamile arkadaşlarımı görüp, sizde yok mu bişey diye sorulduğunda, nasipte ne zaman varsa olur demek, ama aslında olmaması ölüm gibi bişeydi benim için.. SENİN HAMİLE KALMAYA ENGEL BİR DURUMUN YOK. Bunları büyük harflerle yazma sebebim; her doktorun bana aynı şeyi söylemesi :) hatta bi tanesi dedi ki zamana bırak bence daha çok gençsin olur belki. Ne kolay böyle söylemesi.. Gel zaman git zaman, bu böyle olmaz dedim eşime, napıcaz biz ya neden olmuyor neden? Dedik başka çare yok,
Tüp bebek..
Evet şimdi transfer olmayı bekliyorum. 4 adet donuk embriyo var, bakalım hangisi can olacak bize. He belki yine olmayacak. Belki on yıl sonra kendiliğimden hamile kalıcam, belki bu hayatımın sınavı.. bilemiyorum..
Ama olmayınca olmuyor işte olmuyor. Olunca da yok korunduk, yok geri çekildi vs her şekilde oluyor ne hikayeler var yeter ki Allah nasip etsin. Bu biraz içimi dökmek gibi oldu okuyan kim varsa hakkını helal etsin. Ama bence olmuyorsa beklemenin mantığı yok yaa.. Ben 4 yıl bekledim olur dediler yolladılar, hani nerde..
Rabbim isteyen herkese, doğru zamanda, anne olmayı hak edenlere, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. İçinde de sana konu sahibi, ve bana da