Çocuk meselesi

Size mesaj atmal istiyorum ama profiliniz kapalı
Bana ulaşabilir misiniz acaba?

5 ay çok erken bir süre. Ilk seferde de olabilir bir yıl sonra da. Genelde 1 yıllık süreyi baz alıyor zaten hekimler. Hamileliği kolaylaştırmak için yapabileceklerinizi eminim biliyorsunuzdur ama yine de bildiklerimi yazayım. Ilk olarak düzenli uyku ve sağlıklı gıda. Stressiz yaşam, ilişki sonrası belsokumuna yastık koyarak bacakları havaya kaldırma, folik asit desteği. Ben iki hamileligim oncesinde de bunları uyguladim.

Vay be üstüne 2 ay daha geçmiş hala yok

Benim dokuz yıllik kk üyeliğimden ve çevremden eşim dostumdan bildiğim söz konusu yumurtalıklarsa işin büyük kısmı beyinde bitiyor.
Mesela hamile olma korkusu yaşıyorsan hiç gecikmeyen adetin geciktikce gecikiyor. Aslında tamamen beynini oraya verdiğin için
Hamilelik öncesi süreçte de, kuşkuları olan, ay oldu mu, olmadı mi, bugün ayın kaçı,ovulasyon cizgim koyu mu, dur sevistikten sonra belime yastik koyup ayağımı kaldirayim olayına girip eşine dostuna yayanlar,bebek beklentisi ve meraklı gözler üzerinde olanlar da hep bir sorun yaşıyorlar. Hamile kalanlar da ya tatilde, ya bir yakınının hastalığı gibi bebek fikrinden başka dertleri olduğu zaman kalıyor
En son örnek, iş yerindeki ablamiz. İlk çocuğuna tedaviyle hamile kalmis. İkinci için kaç aşılamaya, tup bebeğe girmiş. En son ümidi kesip (41 yaşında) işe başladı, iş koşuşturması, kafasinin başka şeylerle meşgul olmasi , artık bebek ihtimalini düşünmemesi falan derken işte bir senesi dolmadan hamilelik haberini aldı.
Allah bilir tabii ama bence işe başlamak yerine evde bebek denemeye , ovulasyon testi saymaya devam etseydi hamile falan kalamazdi.
O yüzden siz de korunmayin ama kendinizi sartlamamaya çalışın. Boş vaktiniz ve paranız varsa yogaya-nefes kurslarına falan yazilabilirsiniz, doğru nefes alma ile kolay hamile kalma arasinda pozitif bir bağ bulunduğuna dair bilimsel yazılar var.
Benim önerim bu yönde...

Yazanlar oldu mu bilmiyorum ama ilişkiye girdikten sonra ayaklarınızı duvara uzatıp yarım saat kadar yatmaniz da işe yarayabilir yani ben okumuştum o şekilde hamile kalanları . Ki benim ablamda o şekilde yapmıştı ve şuan 2 aylık bebeği var Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah tez vakitte sizde güzel haberler alırsınız

Vay be üstüne 2 ay daha geçmiş hala yok
İnşallah tüm isteyenler hamiş kalabiliriz ..şahsen ben 5 ay sonra doktora gittim meğer hormonlarımda sorun varmış bi kaç aydır onları düzeltmeye çalıştık .. muayeneden korkuyorum demişsiniz Benin vajinismus geçmişim var ve alttan ultrason baktırdım sizde rahatlıkla muayene olabilirsiniz

Eşime keçiboynuzu kürü kendime incir kürü 5-6 ay yaptım. Yardımı olmuştur diye düşünüyorum. Allahın izniyle

Yaptırdım ya ben muayeneyi
Hoş değik ama geçiyor en azından

Hemen olmamasının normal olduğunu ve aile içinde de bu yaşandıysa neyi sorguluyorsunuz ki 6 ay olmaması çok normal zaten 1 seneye kadar yolu var sonra detaylı araştırılır yumurtlama falan zaten vakıfsınız konuya akışına bırakın

Eşinin test yaptırması lazım. Şu aralar erkek infertilitesi duyuyorum çok

Umarım yoktur ama bir sorun varsa yaşınız tam tedavi yaşı.
Yaş ilerledikçe tedavide başarı şansı düşer. Gereksiz fazla hormon almanız gerekir

Oy ben bir ara sultan papağanı yavrularımı sahiplendiriyordum. Kime versem çocuğu oldu bunun bayağı dalgası oldu. En son birini verecek yer bulamadım uzun süre kaldı ve ben hamile kaldım. Sonra ona da yuva bulduk alan kişi ikinci çocuğu yaptı
Şu an hiç kalmadı maalesef ama çok tuhaf şeyler yaşamıştık bu şekil

Bana kalmamış sanırım

Hanımlar anket var koşun:

İlk çocuğuma 7 ay sonunda ikinci çocuğuma 14 ay sonunda hamile kaldım. Hiç bir sorunumuz da yoktu. Düzenli ilişki vardı. Tutturamadık hemen heralde :)

Son durumunuz nedir bende haşimatoyum 9 ay oldu beklemedeyim

Son durumunuz nedir bende haşimatoyum 9 ay oldu beklemedeyim
Benim tiroid değerlerim düzene girdi ins direncimi de düşürdüm ama 2 ay klomen kullanmama rağmen malesef gebelik olmadı hala 1 yıl doluyor bu ay, bu ay da olmazsa mart ayında rahim filmi çekileceğim

Benim tiroid değerlerim düzene girdi ins direncimi de düşürdüm ama 2 ay klomen kullanmama rağmen malesef gebelik olmadı hala 1 yıl doluyor bu ay, bu ay da olmazsa mart ayında rahim filmi çekileceğim

benimde 9 ay oldu hsg kadar çekildik ama olmuyor ben artık tiorid olayına bağladım doktorum her ne kadar alakası yok dese de bilmiyorum bu arada b12 demir d vitaminlerinize baktırın tiroid hastalarında vitaminler düşüyor benim düşük çıktı. Haşimato yüzünden iyice strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…