Virüs falan kötü tabi ki ilk başta ben de üzüldüm şu ortamda bebek oldu diye ama pandemide çok rahat ettim valla en doğru zamanmış diyorum şimdi. Evden çalıştım, şimdi de idari izne ayrıldım. Mis gibi hamilelik geçiriyorum maşallah. Bana yaradı valla.tabi bizim gelir kaybımız olmadı, pandemi sebebiyle iş yeri kapatan, işsiz kalan, maaşını alamayanların allah yardımcısı olsun.
Böyle eziyet görmedim krem bile süremedim diye yazarım
Aklı olan çocuk düşünmesini de eklerim
Kalk kız öğle yemeği yiyeceğim ben
Çocuk olunca bardakları masadan topla çöpe at
Türbe gibiSizin apartmana mı taşınsak
Üreme konusunda uğurlu ya da bulaşıcı olabilir
Numara yapıyor herkes benceÇok doğru bir tespit. ay şu zamanda çocuk doğurulmaz. Dünya bu kadar kötuyken çocuk doğurulmaz. bakıyorsun bunu diyeninde çocuğu var.
Bu forumda niceleri asla cocuk doğurmam diyordu. daha öğrenir ögrenmez hamilelik takvimi koyup doğum annelik forunlarında yorum yapmaya başladılar.
Pandemi zamanı kimi görsem ay pandemi de hamile mi kalınir diye geziyorlardı. apartmanımda 30 dairenin 10 tanesinde en az yeni dogmus bebek var. Gördükçe şaşırıyorum aaa baksana bunlarında bebeği olmuş. ilk taşındığımızda herkesin ya hic yoktu ya tek simdi ciftlemeyen kalmadı çocukları. daha hamileleri saymıyorum bile
Çok doğru bir tespit. ay şu zamanda çocuk doğurulmaz. Dünya bu kadar kötuyken çocuk doğurulmaz. bakıyorsun bunu diyeninde çocuğu var.
Bu forumda niceleri asla cocuk doğurmam diyordu. daha öğrenir ögrenmez hamilelik takvimi koyup doğum annelik forunlarında yorum yapmaya başladılar.
Pandemi zamanı kimi görsem ay pandemi de hamile mi kalınir diye geziyorlardı. apartmanımda 30 dairenin 10 tanesinde en az yeni dogmus bebek var. Gördükçe şaşırıyorum aaa baksana bunlarında bebeği olmuş. ilk taşındığımızda herkesin ya hic yoktu ya tek simdi ciftlemeyen kalmadı çocukları. daha hamileleri saymıyorum bile
Wcye benden önce bir erkek girmişti sonra ben girdim hamile kalmış mıyımdır diyen kişiye inanmaya başlıyorum az kaldı
Ben nasıl bir beyinle evlendim der kesinKocana bunu dediğini düşünsene jdjfsks
Ben nasıl bir beyinle evlendim der kesin
Ya da kafan güzelmiş güle güle kullan der ahaha
Ahaha kesnArtık Eltilerin Savaşı filmindekiler gibi olacağız en sonunda
Ha şunu bileydin. Onlara samimiyetini göster boşan diyeceksin. Ama çocuğa yapacak birşey yok onu içine geri sok da diyemezsinNumara yapıyor herkes bence
Bu tespite ben de katılıyorum
Söylenen herkesin çocuğu var
Evlenme diyen herkes evli
Şubata kaldık desene
Şubata kaldık desene
Bu iş benim psikolojimi bozdu ya
Regl az geliyor aa diyorum belki de içerde tutunuyordur falan sanki tramvay sjdksjds
Sonra bi bakıyorum regl coşmuş
Ne istesem tersi oluyor
İstemiyor gibi mi yapsak
Diyete gircem ben uğraşamam bebekle mebekle
Tlcde bi program vardı hamile olduğumu bilmiyordum diyeKafayı bozacağız böyle giderse en iyisi zamana bırakıp, kafayı rahatlatmak yoksa olmayacak
Diyete girelim en iyisi zayıflayalım, moral olsun
Yalnız şuna bittim
Regl az geliyor aa diyorum belki de içerde tutunuyordur falan sanki tramvay sjdksjds
Tlcde bi program vardı hamile olduğumu bilmiyordum diye
Kadınlar kilolu iri o yüzden hamile olduklarını anlamıyorlar ve regl olmaya devam ediyorlar her ay
Sonra sancı su gelince acile kaldırılıp doğum yapıyorlar falan
Zayıflayamazsak bu ihtimal gelsin aklımıza
Düşün desem olmuyorHer türlü düşün diyorsun
Giggles bi topik açsın benceBu ay olur inşallah yoksa sonumuz Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?