- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Evimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.
Şu sorduğunuz soruya bile inanamıyorum, çocuk odasının olmaması nası bi seçenek olabiliyor zaten 2016 yılındaYa aslında evimiz 3+ 1 di.eşim duvarı kirdirmis (tabi kendi kafalarına göre)/su an ev geniş ama 2+1 durumunda.kaynanam diyo çocuk 5 yaşına kadar yatar beşikte bisey olmaz esimi etkiliyo her zaman ki gibi.oturma odami çocuğuma bırakıp salonda mi otursak
Bu olay bana nereden tanıdık geliyor acabaSizin kedide mi gozunu dikip bakiyor
Biz bi kere odada oldugunu farketmemisiz bi baktim cikmis komodinin ustune gozler kocaman
slim ciddi değilsin değil mi???Üfff kafamı karıştırdınız.
Küstüm hepinize.
Ben bebekken beşik bile almayıp tamamen yanımıza alacaktım, 4 5 yaşında odasını ayırırım diyordum. Yani 4 seneyi değil aynı odada dipdibe geçirecektik.
Evet bunu yazmak için geldim, konu sahibine fikir bile veremeyeceğim
merak ettim,sizin odanızda park yatakta mı yatıyor?? uykuya nasıl dalıyor? çünkü bu yaşta yanına yatıp uyuması gerek.kitap okuyarak vs..park yatakta olmaz o iş ...Tabi ki fedakarlık yaparim zaten bu durumdan rahatsız olduğum için konu açtım fikir almak istedim.
Ben 2 yaşından itibaren her şeyi net bir şekilde hatırlıyorum, o yaşta bilinçli bir şekilde etrafımı algılayabiliyordum.Ondan öncesi de 18 aylıkken den itibaren de kopuk kopuk olayları hatırlıyorum. Herşeyi hatırlama ihtimali yüksek, bunun dışında hatırlamasa bile çok önemli yaşlar bunlar, bilinçaltına işlenir. Hatta sizin zarar gördüğünüzü düşünüp travma yaşayabilir. Bence çocuk odası şu an için yapılamayacak bile olsa diğer odada ona uygun yer yapın sizin odanızda durmasın ne olursa olsun çok çok yanlış gerçekten. Ya da o zamanlarda siz başka bir odaya geçin.
slim ciddi değilsin değil mi???
ben 11 aylığa kadar kendi odamızda park yatakta yatırdım.gündüzleri odasında uyuyordu.sonra park yatağı odasına aldım.kendi yatağıma hiç almadım,sonra kokuna alışıyor ayrıman çok zor ouyor çünkü.üstelik bebekken çok tehlikeli aynı yatakta yatmak....1,5 yaşında tek kişilik yatağında yatmaya başladı,yere yakın bir yatak yaptırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?