Çocuk olduktan sonra değişen Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada eşimin davranışları değişti sürekli pc de ve İsyanda.
Yok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey

Çok normal, daha önce 2 kişiydiniz her istediğinizi rahatça yapabiliyodunuz. Çocuk olduktan sonra her şey tepetaklak oluyo bir anda, eşlerin buna adaptasyon sağlaması zaman alabiliyo. Erkekler biz kadınlar gibi değiller rahatları hiç bozulmasın istiyolar biraz daha bencil davranabiliyolar, zamanla eşin alışıcaktır bebeğe ve çocuklu yaşamaya

Logusalik sendromunu sanirim esiniz yasiyor
Ama merak etmeyin herkes gibi oda bebegin varligina alisacak. Gecici bir durum yani. Allahtan kendisi de istemis. Yoksa bu surecte "al iste bakamiyorsun bi de cocuk istedin" demeleri yok.sizi kahrederdi.
Cocuk azıcık ele avuca gelsin aglamasi dinsin bak gör ozaman ondaki cocuk.sevgisini, erkek iste. Hep sonradan gelecekler

Bunlari dusunmek icin cok erken daha 44 gunlukmussunz biz nerdeyse 6 ay ayni problemi yasadik ama sonra zamanla duzeldik boyle seyleri dert etmeyin lohusalikta olur boyle seyler

Inşallah Birtanem ya bencede de bencillik sanki ben çok alıştım daha 44 gün olmuş doğum yapalı bazen rüya gibi gelio bana bakıyorum gerçek.
Düşün ben daha alisamadim.
Hep ben gidiyorum yanına nasılsın işin nasıldı die soruyorum

Bu sureci atlatinca inşallah herşey yoluna girecektir. Biraz toparlansin bebek kendini sevdirsin o zaman esin kucağından indirmek istemeyecektir. Benim esim o tarz laflar söylemedi hiç ama ona gösterdiğim ilginin bebeğe kaymasından ötürü kıskançlık tarzı şeyler hissettim erkekler çocuk gibi diye boşa dememisler.

Sanirim canım benim yasamam gerekirken eşim yasiyor dediğin gibi :)
Inşallah düzelir.
O ilk zamanlar istemedi sonra oda istedi allahtan o ara olmamış olsaymis dediğin gibi dir dir ederdi erkek milleti işte

Bunlari dusunmek icin cok erken daha 44 gunlukmussunz biz nerdeyse 6 ay ayni problemi yasadik ama sonra zamanla duzeldik boyle seyleri dert etmeyin lohusalikta olur boyle seyler

6 ay mi aboo yandım ben
Bebeğe mi kendimi vereyim eşime mi anlamadım.
Ben halimden memnunum ama o değil sanki aksama konusucam

Tatlimmm kıskanıyor seni paylasamiyor sanirim cocuk sanki seni onun elinden almis hissediyor ben esinin seni cok sevdigini dusunuyorum hem bu alisma sureci eylül ve sizin icin artik yeni hayat ve uyum problemleri de azicik olcak bizim cinsel hayat bebek geldigi anda bitti benim koca cok sinirlendi habire kavga etti benimle simdi ayni eskisi gibi oldu alisti yani duruma

Haklısın canım sanırım oluyor böyle şeyler ben kendime stres yapmiyim birakayim kendi haline akşam konuşup derdini soracam ama içime oturdu oturdum gece hüngür hüngür ağladım

Inşallah düzelir abla ya baya stres yaptım oturdum ağladım gece.
Kendisi uzaklasio gittikçe
Umarim atlatiriz bu süreci zormuş ama yani bebek bakimindan daha zor eslerle ilgilenmek

Desteğe ihtiyacım var bu davranışı hoş değil
Benim doğumumdan sonra psikolojik olarak çöken bendim eşim tuttu elimden. O bana destek oldu şükür. Şimdi kızım bir yaşında size bağımlılığı biraz biraz azalınca keyfiniz yerine gelecek bu yüzden daha erken dedim. Doğum Çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk istiyor. 44 gün çok erken. Biraz daha zaman verin ama kopmamak kaydıyla birbirinizden. Cinsel hayat eskisi gibi olamaz zaten artık. Haftada bir olmasına şükredersiniz bazen yada iki haftada bir. Yani istememe durumu oluyor karşılıklı. Zamana bırakmak en doğrusu.

E
allah düzelir abla ya baya stres yaptım oturdum ağladım gece.
Kendisi uzaklasio gittikçe
Umarim atlatiriz bu süreci zormuş ama yani bebek bakimindan daha zor eslerle ilgilenmek
EwTtt ama gececek merak etme esinle guzelce konus bu konuyu git yanina cinsellik yasayabilecekken yapamamak zor valla ben bile kocama tip tip bakmaya basladim dusun

6 ay mi aboo yandım ben
Bebeğe mi kendimi vereyim eşime mi anlamadım.
Ben halimden memnunum ama o değil sanki aksama konusucam
Ikisinide dengelemen lazm canm ama tabi oncelik bebek cunku o sana muhtac esinde zamnla alisacaktir..oda kendince hakli birden 3 kisi oldunuz sorumluluk artti ustune gitme canm dedigim gibi zamanla aliscaktir bi kac ay sonra bu yazini okudugunda amannn neleri dusunmusum diyceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…