- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
Sız gerçekten sorunlusınuz bı yardım alınKafayı yeme aşamasına gelmiştim bebegin bana ihtiyacı varken bir eşim sinirli dertli felan çok şükür atlattik ama ilk 10 gün stresi yansıdı banada evede.
En sonunda çektim karsisina konuştum böyle olmaz sana ihtiyacım var desteğine ihtiyacım var sen böyle değildin akşamki lafına alındım dedim Özür diledi sonra baktım dikkatli davrandı hemen doğal haline döndü.simdi kizcesiz yapamio kucağımda gormezse nereye koydun çocuğu katılır o ağlarken aman yanımızda dursun gözümün önünde olsun dio :)
Aglasa da yanına gitmeyin mi?Çocuğu kucağa alıştırmışsınız, bu yanlış mesela. altını alıp, yedirdikten sonra yatağına yatırın ve ağlasada gitmeyin, susar o.
En son kı konunuz şimdi bu afedersınızde bence bebek sızın psıkolojınızı bozmuş
Kişi bu konuyu açmalı yıllar olmuş, 2. Çocukları olmuş ama anlaşmazlıklar çoğalmış, boşanma asamasindalarmis simdiSız gerçekten sorunlusınuz bı yardım alın
Bütün gün bebek kucakta gezmez...oyuncak değil o...Seversin , öpersin , koklaşırsın ama işin oluncada yerine yatırırsın....Aglasa da yanına gitmeyin mi?
O sadece bir bebek ve annesine ihtiyacı var.
Bu ne sacma bir öneri.
Tehtit icerikli mesaj ve telefon konusmalari kayit altina alip avukatima verdim bunlar onun lehine olucak tabikiEsin ne durumda rahatsiz ediyor mu
Cok iyiler kizim dediklerimi tekrarlamaya basladi bugun baya baya tekrarliyor mutlu etti beni sabah kucugum huysuz hava degisimi carpti sanirim baya soguk koy.Cocuklarin nasil
Tamam kizinin yaralarini sar kendini guvende huzurda hissetmeye aç cocuk.umarim hersey gonlunce olur.Cok iyiler kizim dediklerimi tekrarlamaya basladi bugun baya baya tekrarliyor mutlu etti beni sabah kucugum huysuz hava degisimi carpti sanirim baya soguk koy.
Bende iyiyim hamdolsun allahim bu gunleri aratmasin babaminda dogum gunu :) denk geldi ailem mutlu dondugume sevindi hepsi
cok sagol insallah hersey guzel olur zaten ogle yapicam daha once ogleydi ama bundan sonra dahada aadiycam kendimi evlatlarimaTamam kizinin yaralarini sar kendini guvende huzurda hissetmeye aç cocuk.umarim hersey gonlunce olur.
Hmm anladım o zaman özür dilerim yanlış anlamişimKişi bu konuyu açmalı yıllar olmuş, 2. Çocukları olmuş ama anlaşmazlıklar çoğalmış, boşanma asamasindalarmis simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?