Benim doğumumdan sonra psikolojik olarak çöken bendim eşim tuttu elimden. O bana destek oldu şükür. Şimdi kızım bir yaşında size bağımlılığı biraz biraz azalınca keyfiniz yerine gelecek bu yüzden daha erken dedim. Doğum Çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk istiyor. 44 gün çok erken. Biraz daha zaman verin ama kopmamak kaydıyla birbirinizden. Cinsel hayat eskisi gibi olamaz zaten artık. Haftada bir olmasına şükredersiniz bazen yada iki haftada bir. Yani istememe durumu oluyor karşılıklı. Zamana bırakmak en doğrusu.
E
EwTtt ama gececek merak etme esinle guzelce konus bu konuyu git yanina cinsellik yasayabilecekken yapamamak zor valla ben bile kocama tip tip bakmaya basladim dusun
inşallah gülüm ya dahada uzaklaşmasından korkuyorum sadeceIkisinide dengelemen lazm canm ama tabi oncelik bebek cunku o sana muhtac esinde zamnla alisacaktir..oda kendince hakli birden 3 kisi oldunuz sorumluluk artti ustune gitme canm dedigim gibi zamanla aliscaktir bi kac ay sonra bu yazini okudugunda amannn neleri dusunmusum diyceksin
Selam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada eşimin davranışları değişti sürekli pc de ve İsyanda.
Eskiden isten hemen sonra yanima oturur 2 muhabbet ederdikYok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey
Hormonlar diyelim yasi da genc deli caglarda sen alttan alma ama guzelce durumu anlat bebegin sana muhtac oldugunu anlatisli olmasi gerektigini senin de cok yoruldugunu ondan destek bekledigini guzelce anlat cnm:)haklısın ama yaşıoruz abla bizde de neden koydu bizim adama bu kadar anlamış degilim
Kadın zor bir hamilelik sürecinden çıkmış, doğum gibi zor bir süreci yaşamış, üstüne hormonların çıldırdığı bir lohusalık dönemi atlatmış, yeni bir bebek, yeni bir yaşam ve kocaman sorumluluklar ve kadın kapris yapacağına erkek mi yapıyor yani? Bu ne bencilliktir, karısını alttan alıp koruyacağına tripler, ergen tavırlar. Git ötede bayıl diyemediniz mi?
Kimse kusura bakmasında erkeklere en çok ihtiyacımız olduğu dönemde böyle öküzce haraketleri savunmayalım. Yok kıskanmış, yok alışamamış. Bi gitsinler ya bi gitsinler...
İsyan edin sindirin, lohusalıkta adam öldürmek bile hafifletici sebep diyin tırssın kendine gelsin..
Hormonlar diyelim yasi da genc deli caglarda sen alttan alma ama guzelce durumu anlat bebegin sana muhtac oldugunu anlatisli olmasi gerektigini senin de cok yoruldugunu ondan destek bekledigini guzelce anlat cnm
hamileliğiniz nasıl geçti
hani o dönemi eşiniz hiç hissetmedi mi
her istediği hep yapıldı mı
eşim hamile olduğum dönemde benden uzak durdu; çocuğa bir şey olur vs vs dedi
sonrasında ne zaman yanaştı bilmiyorum ama o dönem sıkılsa da bunalsa da böyle demedi
çocuk ile ilgili sorumluluk verin benimsesin onu
hani eve gelince çocuk düşünsün başka şey değil
pışpışlasın gezdirsin altını değiştirsin vs vs uyutsun ne gerekiyorsa yapsın
sofra kursun yemek koysun
bulaşık çamaşır yıkasın dahil olsunnn hayata
o zaman senden de şikayet edecek hali ve zamanı kalmaz
Yeterli gelmiyorsa seks rutini gerisini mastürbasyonla tamamlasın boşalamadı diye patlayıp ölmez korkmasın, ilerde çocuğa anlatacan aslında bi tükürsün
sanırım eşiniz yeni bebeği epey kıskanmışSelam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada eşimin davranışları değişti sürekli pc de ve İsyanda.
Eskiden isten hemen sonra yanima oturur 2 muhabbet ederdikYok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey
ne bekliyordu acaba eşin vişneli turtam, hayret bişeydaha 44 günlük bebek hem annenin de moralini bozuyor biraz anlayışlı olması lazım
sanırım eşiniz yeni bebeği epey kıskanmış
onunla biraz daha fazla zaman geçirmeye çalışın. eşiniz yanınızdayken bebekle aşırı ilgilenmeyin çünkü babası bile olsa kıskanıyor işte...
bebekle ile ilgili işlerde de mutlaka eşinizden destek alın. bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılarken yardımcı olmasını isteyin.ama eşinizi de bol bol pohpohlayın. baba olmak sana çok yakıştı,bizim sana çok ihtiyacımız var vs..
ama sakın kıskanıyormusun falan demeyin çok ters tepiyor çünkü kabullenmiyorlar
Valla bazen sinir krizleri iliskiye cok iyi geliyo ben hic onaylamasamda boyle durumlarda kocaya şok etkisi yapio sudan cikmis baliga donuyolargörüyor abla günde 1 ögünle duruyorum fırsatım olmuo suan uyuyor uyurken yazıyım dedim size.
uykusuzluk var kendide farkında bunun böyle olacagını ikimizde biliyorduk ama işte
9 ay karnında taşıyan, kilo alan,uykusuzluktan geberen,hormonları alt üst olan biz,depresyona giren erkekler.
Hem çocuk bak hem kocanın gönlünü yap. Kadın olmak zor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?