Çocuk olduktan sonra değişen Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada benim doktorun lohusa dönemi geçene kadar ilişkiye girmeyin demisti sizin dedaha yeni bbiseylere başlamış olmanız gerekmiyor mu

Böyle konuları okudukça eşime sülük gibi yapışasım geliyo Allah benden alsın ona versin, biz hamileyken ve sonrasında 4 ay seks yapmadık yani 13 ay, tam 13, 8 aylık hamile iken babamı kaybettim yaş dönemim oldu haliyle, sonraki 4 ay o yüzden ve onda da ben dedim artık yeter ben bir eşim, anneyim, o gene bunaltmadı beni, bir erkek çocuğunu nasıl kıskanır benimsemez anlamıyorum, kaldı ki bakan sensin al sen emir al altını değiştir al gazını çıkar al sustur demiyosun, destek olacak sadece, sana bir iki tatlı söz söyleyip bebeğini sevecek ondan beklenen sadece bu, bebek ağlıyor diye üzülür bir baba çıldırcam falan ne demek öküz

bunun farkında idik biz konuşuyorduk kabullenmiştik ama eşim unutmuş demekki evlilik sadececinsellik olmamalı bunun için evlenmedik ki .
psikolojik açıdan benim destege ihtiyacım varken eşim çontayı yaktı anlamadım

E

EwTtt ama gececek merak etme esinle guzelce konus bu konuyu git yanina cinsellik yasayabilecekken yapamamak zor valla ben bile kocama tip tip bakmaya basladim dusun

:)haklısın ama yaşıoruz abla bizde de neden koydu bizim adama bu kadar anlamış degilim

Kadın zor bir hamilelik sürecinden çıkmış, doğum gibi zor bir süreci yaşamış, üstüne hormonların çıldırdığı bir lohusalık dönemi atlatmış, yeni bir bebek, yeni bir yaşam ve kocaman sorumluluklar ve kadın kapris yapacağına erkek mi yapıyor yani? Bu ne bencilliktir, karısını alttan alıp koruyacağına tripler, ergen tavırlar. Git ötede bayıl diyemediniz mi?

Kimse kusura bakmasında erkeklere en çok ihtiyacımız olduğu dönemde böyle öküzce haraketleri savunmayalım. Yok kıskanmış, yok alışamamış. Bi gitsinler ya bi gitsinler...

İsyan edin sindirin, lohusalıkta adam öldürmek bile hafifletici sebep diyin tırssın kendine gelsin..

inşallah gülüm ya dahada uzaklaşmasından korkuyorum sadece

ne bekliyordu acaba eşin vişneli turtam, hayret bişeydaha 44 günlük bebek hem annenin de moralini bozuyor biraz anlayışlı olması lazım

:)haklısın ama yaşıoruz abla bizde de neden koydu bizim adama bu kadar anlamış degilim
Hormonlar diyelim yasi da genc deli caglarda sen alttan alma ama guzelce durumu anlat bebegin sana muhtac oldugunu anlatisli olmasi gerektigini senin de cok yoruldugunu ondan destek bekledigini guzelce anlat cnm

akşama konuşucam derdini merak ediyorum eger ki derdi varsa dedigin gibi zor süreçten geçtim ama hiç piskolojik olarak çökmedim çökseymişim yanmıştım demekki

hamileliğiniz nasıl geçti

hani o dönemi eşiniz hiç hissetmedi mi

her istediği hep yapıldı mı

eşim hamile olduğum dönemde benden uzak durdu; çocuğa bir şey olur vs vs dedi

sonrasında ne zaman yanaştı bilmiyorum ama o dönem sıkılsa da bunalsa da böyle demedi

çocuk ile ilgili sorumluluk verin benimsesin onu

hani eve gelince çocuk düşünsün başka şey değil

pışpışlasın gezdirsin altını değiştirsin vs vs uyutsun ne gerekiyorsa yapsın

sofra kursun yemek koysun

bulaşık çamaşır yıkasın dahil olsunnn hayata

o zaman senden de şikayet edecek hali ve zamanı kalmaz

Hormonlar diyelim yasi da genc deli caglarda sen alttan alma ama guzelce durumu anlat bebegin sana muhtac oldugunu anlatisli olmasi gerektigini senin de cok yoruldugunu ondan destek bekledigini guzelce anlat cnm

görüyor abla günde 1 ögünle duruyorum fırsatım olmuo suan uyuyor uyurken yazıyım dedim size.
uykusuzluk var kendide farkında bunun böyle olacagını ikimizde biliyorduk ama işte

Yeterli gelmiyorsa seks rutini gerisini mastürbasyonla tamamlasın boşalamadı diye patlayıp ölmez korkmasın, ilerde çocuğa anlatacan aslında bi tükürsün

hamileligim güzel geçti aşerdigim zamanlarda hemen getirdi.
he şu durumu şikayet ediyordum göbegimi sevmiyordu çok ben ısrar edince öpüyordu konuşuordu okadar.
benim herif biraz odun sanırım

sanırım eşiniz yeni bebeği epey kıskanmış
onunla biraz daha fazla zaman geçirmeye çalışın. eşiniz yanınızdayken bebekle aşırı ilgilenmeyin çünkü babası bile olsa kıskanıyor işte...
bebekle ile ilgili işlerde de mutlaka eşinizden destek alın. bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılarken yardımcı olmasını isteyin.ama eşinizi de bol bol pohpohlayın. baba olmak sana çok yakıştı,bizim sana çok ihtiyacımız var vs..
ama sakın kıskanıyormusun falan demeyin çok ters tepiyor çünkü kabullenmiyorlar

9 ay karnında taşıyan, kilo alan,uykusuzluktan geberen,hormonları alt üst olan biz,depresyona giren erkekler.

Hem çocuk bak hem kocanın gönlünü yap. Kadın olmak zor valla.

dogrudur teperler
akşama derdini sorıyım gerekirse işten gelince hemen kucagına bırakıcam kızceyi görsün ebesininkini

görüyor abla günde 1 ögünle duruyorum fırsatım olmuo suan uyuyor uyurken yazıyım dedim size.
uykusuzluk var kendide farkında bunun böyle olacagını ikimizde biliyorduk ama işte
Valla bazen sinir krizleri iliskiye cok iyi geliyo ben hic onaylamasamda boyle durumlarda kocaya şok etkisi yapio sudan cikmis baliga donuyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…