Valla bazen sinir krizleri iliskiye cok iyi geliyo ben hic onaylamasamda boyle durumlarda kocaya şok etkisi yapio sudan cikmis baliga donuyolar
Hayır Planlı bir bebek olmasa bir nebze anlarım ama zaten perişan olan lohusa anneye bunu niye yaparlar Aklım almıyor. Sütüne varana kadar etkiler yani.he cicim doğru söyledin yaşıyoruz işte daha neler görücez allah bilir
Su ana kadar seni kiskaniyo dedim ama simdi simarmiss bu artik baska degil ver bebegi eline al yoruldum biraz da sen bak de anlasin seni alfini değiştirsin gazini cikarsin onun da bebegibizimki namkör ozaman dün gece ilşki olmasına ragmen bu sözü söyledi şooktayım.
Hayır Planlı bir bebek olmasa bir nebze anlarım ama zaten perişan olan lohusa anneye bunu niye yaparlar Aklım almıyor. Sütüne varana kadar etkiler yani.
Kocan Karşımda olsaydı da bi sarssaydım onu
Al karşına Güzelce konuş. Anlarsa anlar anlamazsa kendini harap etme. Sinirleri bozuk bir anne olma. Klasik ama mutlu anne=mutlu bebek
Al bendende o kadar. Bizimkide değişti o değişince bende değiştim . 16 günlük anne babayiz. Gel gor ki ona karsi eski duygularimi hissetmiyorum.Selam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada eşimin davranışları değişti sürekli pc de ve İsyanda.
Eskiden isten hemen sonra yanima oturur 2 muhabbet ederdikYok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey
Su ana kadar seni kiskaniyo dedim ama simdi simarmiss bu artik baska degil ver bebegi eline al yoruldum biraz da sen bak de anlasin seni alfini değiştirsin gazini cikarsin onun da bebegi
Al bendende o kadar. Bizimkide değişti o değişince bende değiştim . 16 günlük anne babayiz. Gel gor ki ona karsi eski duygularimi hissetmiyorum.
Al kuzum gerekiyosa da kız sen onun da ihtiyaclarimi karsila uykusuz kal yine de memnun olmasintek başıma yapmadım gece bazen ofluyorum bana demesini bilior ee bizim kızımız başkasının değil dio laf sokuo aklında alıcam akşama aklını
Al kuzum gerekiyosa da kız sen onun da ihtiyaclarimi karsila uykusuz kal yine de memnun olmasin
:) bizde ben bıd bıd duramadım aa sen kızını kıskanıyor musun ayıp dedim bir bozuldu :)dogrudur teperler
akşama derdini sorıyım gerekirse işten gelince hemen kucagına bırakıcam kızceyi görsün ebesininkini
:) bizde ben bıd bıd duramadım aa sen kızını kıskanıyor musun ayıp dedim bir bozuldu :)
ama maalesef öyle. çünkü anne ile bebek arasında bir kan bağı var 9 ay karnında taşıyıp sıkıntılarla doğuruyor ve emziriyor ama baba ilk yaparken ki desteği dışında hiç bu sürece dahil olmuyor. asıl hastaneden eve gelince oluyor hastanede koştururken bişey anlamıyor. herkes çekiliyor bebek anne ve baba kalınca dank ediyor. o kisi arasında bir bağ var ama ben bu evde yabancıyım diye uzaklaşıyorlar . bebek bakımı ile ne kadar ilgilenirse ve ona be kadar bağlanırsa o kadar çabuk atıyor sanırım.
ama bunun bebek sevgisi ile alakası yok. çok ama çok seviyordur.bebeği emzirirken rahatsız olanı duymuştum..
bizim anneanne oğlunu ahmedimmmm ahmedimm diye severken duymuş kocası çocuğun adını değiştirmiş bir daha buna ahmedim dersen bu evi de seni de çocuğunu da yakarım demiş ve kadın çocuğunun ismini söyleyememiş korkudan
canım şuan iki kişilik hayatınızdan 3 kişilik çekirdek aile moduna geçtiniz bu sorunları yaşamanız normaldir. Sende Eşini ihmal etmemeye çalış. Söylediklerine kırıldığını belli et ama kırmadan.Enişte eylül hanımı kıskanıyor sanırım
Lohusalıktan yeni çıktınız. Bedeniniz yeni yeni toplanıyor.
Bu sizin derdiniz değil , ikinizin ortak mucizesi .
Biraz büyüdüğünde, sevimlilikleri başladığında , bebeğinizin ve sizin yüzüne baktığında uzulmeyecek mi ?
Bencillik yapmasın. O çocuk sadece sizin değil ve sadece onun ihtiyaçları yok.
Sizde sızlanabilirsiniz. Uyuyamıyorsunuz, rahat yemek yiyemiyorsunuz. Emziriyorsunuz memeniz ağrıyor. 9 aylık yorgunluğunuz , rahat uyuyamamanız var. Sürekli ağlayan bebeği pışpışlayan sizsiniz.
Onada sorumluluk yükleyin. Dokunsun bebeğe , koklasın her defasında.
Sabırlı olun ve üzülmeyin. Uzaklaşması sizin suçunuz değil ve kaybeden siz değilsiniz.
Kendine gelsin. Konuşun her türlü..
Ağlamaya ve bu konuda uzulmeyede hakkınız yok. Artık sorumluluk sahibisiniz. Özellikle emziriyorsanız sütünüz ekşiyor ( bilimsel olarak ıspatlanmış , anne sütünün kimyası değişiyor duygularla ) ve bebek daha çok huzursuz oluyor.
canım huzurunu bozma lütfen. Eşinde anlar yanlış yaptığını merak etme. Seni seviyor eşinKıskanıyor mu ne yaptığı belli değil Birtanem ya inşallah geçici bir durumdur üzülüyorum çünkü kendi uyudu gece ben uyuyamadim dediği lafa karşı Kız da uyuyordu ama beynim e yerlesmisti artık
Bu ara o kadar cok bu tarz konular açılıyor ki. 1 senedir bebek diye hasretle yanan ben bu konulari okudukca korkuyorum. Hic mi olumlu ornek olmaz.
Sizede Allah sabir versin zordur eminim esinizin soguk davranmasi. Ins bir an once kendine gelir.
canım huzurunu bozma lütfen. Eşinde anlar yanlış yaptığını merak etme. Seni seviyor eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?