Çocuk olduktan sonra değişen Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Düzeldi canım davranışları çok şükür atlattik

ay ne güzel bakalım bende eşimden gçen gün bişi istedim. bana söz verip yapmadığı tek şey isminin yazılı olduğu kolyeyi bana almamaktı. dedim ki bana bak eğer Allah nasip eder bebeğimiz olursa üçümüzün isminin yazılı olduğu kolye alacaksın o gün boynuma takacaksın ben öyle tam tur yok beş taş istemem dedim :) alırım dedi. :) o günleri çok hevesle bekliyorummm

Benimde boynumda eşimin yazılı olduğu kolye var o evlendikten 1 hafta sonra almıştı hala boynumda yanına kizimin adını yazdıracagm :)

Canım benim allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah zaman cabucak gecio ben hamilelik hallerimi özlüyorum :)

Sen niye dusunmedin peki

cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
kendı bebegının sesınden rahatsızmı oluyor siz bence cocugunu sahıplenemeyen ''bu bebek sureklı aglıyor'' cıldırcam dıyıp tahammul edemeyen adamla bebegı lutfen yalnız bırakmayın. allah korusun zarar falan verırı agıdına dayanamayıp.

ay konu eskıymıs. hortlatıyosunz bızde yenı sanıp atlıyoruz yav belkıde bebek okula bıle baslamıstır

ay konu eskıymıs. hortlatıyosunz bızde yenı sanıp atlıyoruz yav belkıde bebek okula bıle baslamıstır
Okula baslamadi canim 3 yassinda ve o heriften bosanma asamasindayim daha ozaman sevmemis cocuklari dahada beterlerini yasadik dun baba ocagima dondum bosanma islerini hallediyorum avukatimla

Erkekler biz gibi değil sabırsız ben onlar babalığa sonradan alışıyor oysa bizler yıllar öncesinden anne olmaya başlıyoruz geçici bi durumdur merak etmeyin ama sizde birçok kadın gibi bebeği görünce kocanızı ihmal etmeyin

Çok sasirdim tam yorum yapacaktım son mesajını görünce çok üzüldüm
Allah yardimcin olsun canım
Bazı şeyler kendini başta belli ediyor ama ya biz görmüyoruz yada görmek istemiyoruz
Ask gozumuzu kor ediyor gorsekte gormemezlikten geliyoruz ve sans veriyoruz yine tukenen biz oluyoruz

Çocuğu kucağa alıştırmışsınız, bu yanlış mesela. altını alıp, yedirdikten sonra yatağına yatırın ve ağlasada gitmeyin, susar o.

Allah yardımcınız olsun. Çocuklarınız ve sizin için en doğru kararı vermişsiniz. Allah utandırmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…