Bence eşiniz ya babalığı çok basit sanmış yada henüz hazır değilmiş
Bence çok üstüne gitmeyin biraz zamana bırakın zamanla o da baba olmaya alışacak bu aralar bebek bakımını sadece siz üstlenenin ailenizden yakınının da ise yardım isteyin ara sıra bebegi bırakıp esinizle vakit geçirmek iyi gelebilir.
Allah kucağıniza almayi öpüp koklamayi nasip etsin canım bambaşka bir duygu evlat çok güzel bisimis sorumluluk yüklenio uykusuz geceler vs. Ama hepsi ona bakınca opunce gecio.
Allah gönlünuze göre versin erkek kız farketmez bence sağlıklı sıhhatli olsun eli ayağı düzgün olsun da :)
Eşim baya şaşırmış ve bir okadarda mutluydu gördüğünde kucağına aldığındakokladiginda mis gibi kokuyor dedi :)
Bırakmadı ki kucağından hep tasimisti :)
Bana teşekkür etmişti alnimdan öpüp Doğum hane kapisindan çıkar çıkmaz :)
Sezeryan la doğum yaptim spinal uyaniktim yani :)
ay ne güzel bakalım bende eşimden gçen gün bişi istedim. bana söz verip yapmadığı tek şey isminin yazılı olduğu kolyeyi bana almamaktı. dedim ki bana bak eğer Allah nasip eder bebeğimiz olursa üçümüzün isminin yazılı olduğu kolye alacaksın o gün boynuma takacaksın ben öyle tam tur yok beş taş istemem dedim :) alırım dedi. :) o günleri çok hevesle bekliyorummm
Evet sonradan farkettim bende
Allah ağzının tadını bozmasin hiç bebeginizle birlikte bir ömür mutluluklar
Sen niye dusunmedin pekiSelam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada eşimin davranışları değişti sürekli pc de ve İsyanda.
Eskiden isten hemen sonra yanima oturur 2 muhabbet ederdikYok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey
Sen niye dusunmedin peki
Farkindayim yeni konusuna gelince anlarsin demek istedigimi.Konu çok eski farkında mısın acaba?
Farkindayim yeni konusuna gelince anlarsin demek istedigimi.
kendı bebegının sesınden rahatsızmı oluyorcinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Okula baslamadi canim 3 yassinda ve o heriften bosanma asamasindayim daha ozaman sevmemis cocuklari dahada beterlerini yasadik dun baba ocagima dondum bosanma islerini hallediyorum avukatimlaay konu eskıymıs. hortlatıyosunz bızde yenı sanıp atlıyoruz yavbelkıde bebek okula bıle baslamıstır
duzelmedımı gercekten ?Okula baslamadi canim 3 yassinda ve o heriften bosanma asamasindayim daha ozaman sevmemis cocuklari dahada beterlerini yasadik dun baba ocagima dondum bosanma islerini hallediyorum avukatimla
Dahada kotu seyler yasadik siddete sardi ve bosanma esigindeyiz suan duzelmedi huyu boylemiymis goremedim ve bir cocuk daha oldu duzeldi sandim 2.ci bebegimiz oldu 3 aylik suan ve terk ettimduzelmedımı gercekten ?
Ask gozumuzu kor ediyor gorsekte gormemezlikten geliyoruz ve sans veriyoruz yine tukenen biz oluyoruzÇok sasirdim tam yorum yapacaktım son mesajını görünce çok üzüldüm
Allah yardimcin olsun canım
Bazı şeyler kendini başta belli ediyor ama ya biz görmüyoruz yada görmek istemiyoruz
Çocuğu kucağa alıştırmışsınız, bu yanlış mesela. altını alıp, yedirdikten sonra yatağına yatırın ve ağlasada gitmeyin, susar o.Selam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada eşimin davranışları değişti sürekli pc de ve İsyanda.
Eskiden isten hemen sonra yanima oturur 2 muhabbet ederdikYok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?