Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş. Ben fikir veremeyeceğim durumu yaşamadığım için ama burda çok okuyorum lohusa sendromuna giren babainş en kısa zamanda geçer
konuşmakla iyi yapmışssınız
hele ki bebegınız 44 gunluk olmasına ragmen cınsel hayatınız oluyormus
yeri geliyor ıs yogunlugundan bile ınsanların cınsel hayatı sekteye ugrayabılıyor
yenı dogan bebegı olan cogu cıfte gore daha ıyı durumdasınız
bız ıkızız benım babam bıze hamıle oldugunda annem o kadar sevınmıskıı.. ama bız dogunca annem bızle ılgılendıgı ıcın kıskanmıs habıre anneme sunu utule vs tarzı davranıslar yapmıs kasap dukkanı var takım elbıseyle gıdermısSelam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Bu arada eşimin davranışları değişti sürekli pc de ve İsyanda.
Eskiden isten hemen sonra yanima oturur 2 muhabbet ederdikYok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey
ne güzel dedin Allah bende de alsın eşime versinBöyle konuları okudukça eşime sülük gibi yapışasım geliyo Allah benden alsın ona versin, biz hamileyken ve sonrasında 4 ay seks yapmadık yani 13 ay, tam 13, 8 aylık hamile iken babamı kaybettim yaş dönemim oldu haliyle, sonraki 4 ay o yüzden ve onda da ben dedim artık yeter ben bir eşim, anneyim, o gene bunaltmadı beni, bir erkek çocuğunu nasıl kıskanır benimsemez anlamıyorum, kaldı ki bakan sensin al sen emir al altını değiştir al gazını çıkar al sustur demiyosun, destek olacak sadece, sana bir iki tatlı söz söyleyip bebeğini sevecek ondan beklenen sadece bu, bebek ağlıyor diye üzülür bir baba çıldırcam falan ne demek öküz
Erkekler kiskanio ilgiyi malesef. Benim esim taa ben hamileyken diodu bebek dogunca artik beni sevmezsin die. Ki bunu ciddi ciddi sorun yapiodu. Ben dogum yaptiktan sonra oglumu nasil sevdiysem kocami da oyle sevdim :)) benim iki bebegim var aman biri kocamanmis da digeri kucukmus vs die :))) hala da oyleyim o yuzden skinti olmadi hic. Visneli turtam sende boyle yap bari :) gerci ozrunu dilemis :)
44günde nerden karar vermiş.zaten 40 gün cinsel ilişki önermiyorlar.Selam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
Eskiden isten hemen sonra yanima oturur 2 muhabbet ederdikYok cinsel hayatimiz bitmiş yok bu bebek sürekli ağlıyor cildiricam demeler.
Isteyerek bebek sahibi olduk oda istiyordu ama dün gece yatarken bir anda konu cinsel hayatımiza geldi bitti demesine alındım ben halimden memnunum dedim ama kendisi pek bir rahatsiz olmus belliki halbuki fırsat buldukça bebek uyuyunca oluyordu bişiler eşim hemen pes etti anliycaniz çocuk sahibi olmadan önce iki kere düşünün bakalım bizim sonumüz ne olucak hayırlısı hersey
44günde nerden karar vermiş.zaten 40 gün cinsel ilişki önermiyorlar.
Bence erken daha. Bosvermeyin. Birakmayin. Cocuklu hayata kendinizi adapte ettikten sonra esinizle birebir aktiviteler dusunun. Kendinize bakin ozenn arada bazi seyler yapabilirsiniz belki esinizin ilgisi yeniden gelir.
Erkekler dogumdan sonra bir sure eslerine kadin gozuyle bakmakta zorlanirlar.
Artik 2 farkli rolunuzun oldugunu anlayacaktir esinizi de ihmal etmeyin.
Selam kızlar 44 gün oldu doğum yapalı bebeğim biraz fazla Nazlı diyebilirim sürekli ağlıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor.
hayret bişi, 40 gün zaten loğusalık. sabredemedi mi o kadar? bebek büyük sorumluluk beni de korkuttunuz valalhi şimdi. destek yoksa hayat çok zor olur
Şimdi duzeldik canım ilk başta afalliyor erkekler onu anladım benim esimde öğle oldu şimdi eve gelir gelmez hemen beni opuyor sonra bebegimizi öpüo ayağında sallio altını alıyor felan destek baya :)
Korkma canım ama şimdiden alış böyle bişile karsilasabilirsin erkeklerin alısmasi zor biz hemen alisiyoruz daha doğmadan aşılanio bize
ayyy çok şükür güzel sevindim canım.
evet onlar da zorlanabilir tabi. her iki tarafın da hayatı değişiyor çok sevindim senin adına :)
Kafayı yeme aşamasına gelmiştim bebegin bana ihtiyacı varken bir eşim sinirli dertli felan çok şükür atlattik ama ilk 10 gün stresi yansıdı banada evede.
En sonunda çektim karsisina konuştum böyle olmaz sana ihtiyacım var desteğine ihtiyacım var sen böyle değildin akşamki lafına alındım dedim Özür diledi sonra baktım dikkatli davrandı hemen doğal haline döndü.simdi kizcesiz yapamio kucağımda gormezse nereye koydun çocuğu katılır o ağlarken aman yanımızda dursun gözümün önünde olsun dio :)
ay kıyamam ya:) ben çok heyecanlıyım. eşim erkek olacak diyor ama ben kız hissediyorum :)
onunla nasıl oynayacak ilk onu görünce neler hissedeceğim? ona kavuşabilecek miyim? o kadar merak içindeyim ki...
böyle şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?