Çocuk olduktan sonra değişen Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş. Ben fikir veremeyeceğim durumu yaşamadığım için ama burda çok okuyorum lohusa sendromuna giren baba inş en kısa zamanda geçer

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş. Ben fikir veremeyeceğim durumu yaşamadığım için ama burda çok okuyorum lohusa sendromuna giren baba inş en kısa zamanda geçer

Sağol Birtanem allah razı olsun çok şükür 45 gunluk olduk buyuyoruz.
Eşimle konuştum dün akşam için özür diledi sacmalamisim dedi.
Dedim uzaklasiyorsun sana ihtiyacım var desteğine ihtiyacım var dedi yoruluorum işte kafam beynim yoruluor fırsat bulamıyorum dedim anlıyorum seni ama sende beni anla tamam düzelecek söz dedi bakalım inşallah düzelecek

konuşmakla iyi yapmışssınız
hele ki bebegınız 44 gunluk olmasına ragmen cınsel hayatınız oluyormus
yeri geliyor ıs yogunlugundan bile ınsanların cınsel hayatı sekteye ugrayabılıyor
yenı dogan bebegı olan cogu cıfte gore daha ıyı durumdasınız

Eşimin bir anki boş konusmasi kızdırdı beni neyseki kabullenip Özür diledi yoksa ben patliycaktim ama baktım Özür dilerim sacmaladim dedi fazla ustelemedim.
Mümkün olduğunca onada ilgi gösteriyorum kiskanmasin die

bız ıkızız benım babam bıze hamıle oldugunda annem o kadar sevınmıskıı.. ama bız dogunca annem bızle ılgılendıgı ıcın kıskanmıs habıre anneme sunu utule vs tarzı davranıslar yapmıs kasap dukkanı var takım elbıseyle gıdermıs bızle hıc ılılenmemıs babam ıkız oldgumuz halde anneme hıc yardım etmemıs. 4 kardesız dger kardeslerımde hc seınmedı. hatta 4. kardesımı aldırmayı dusunduler bıze sordular .bız hayır dedık. ama en ufakkardesıme annem hıc bakmadı sadece babam .her aksam kucagnda salladı. bır ornek..

44 günlük bebeğin ağlaması,kucakta olmayı istemesi nazından değil bebekliğin şanındandır.babalık duygusu, annelik gibi içgüdüsel değil sonradan öğreniliyor biraz daha zaman geçsin değişir.
Karısı hamileyken hamilelik sendromu yaşayan erkekler gibi karısı lohusa iken lohusalık sendromuna tutulan erkekler de varmış sanırım:))

ne güzel dedin Allah bende de alsın eşime versin
benden önce zıplar kalkar uyutamazsa çağırır
bugün sabah 7.30 uyandım baktım koridorda araba oynuyorlar

Erkekler kiskanio ilgiyi malesef. Benim esim taa ben hamileyken diodu bebek dogunca artik beni sevmezsin die. Ki bunu ciddi ciddi sorun yapiodu. Ben dogum yaptiktan sonra oglumu nasil sevdiysem kocami da oyle sevdim :)) benim iki bebegim var aman biri kocamanmis da digeri kucukmus vs die :))) hala da oyleyim o yuzden skinti olmadi hic. Visneli turtam sende boyle yap bari :) gerci ozrunu dilemis :)

Baristik canım artık hep kizimla ilgilenio aksamlari kucağından indirmiyor çok şükür alisti bebegimize :)

44günde nerden karar vermiş.zaten 40 gün cinsel ilişki önermiyorlar.

Bence erken daha. Bosvermeyin. Birakmayin. Cocuklu hayata kendinizi adapte ettikten sonra esinizle birebir aktiviteler dusunun. Kendinize bakin ozenn arada bazi seyler yapabilirsiniz belki esinizin ilgisi yeniden gelir.
Erkekler dogumdan sonra bir sure eslerine kadin gozuyle bakmakta zorlanirlar.
Artik 2 farkli rolunuzun oldugunu anlayacaktir esinizi de ihmal etmeyin.

Haklısın canım toparladik ama şükür ilk başta sasiladik ikimizde :)

hayret bişi, 40 gün zaten loğusalık. sabredemedi mi o kadar? bebek büyük sorumluluk beni de korkuttunuz valalhi şimdi. destek yoksa hayat çok zor olur

hayret bişi, 40 gün zaten loğusalık. sabredemedi mi o kadar? bebek büyük sorumluluk beni de korkuttunuz valalhi şimdi. destek yoksa hayat çok zor olur

Şimdi duzeldik canım ilk başta afalliyor erkekler onu anladım benim esimde öğle oldu şimdi eve gelir gelmez hemen beni opuyor sonra bebegimizi öpüo ayağında sallio altını alıyor felan destek baya :)
Korkma canım ama şimdiden alış böyle bişile karsilasabilirsin erkeklerin alısmasi zor biz hemen alisiyoruz daha doğmadan aşılanio bize

ayyy çok şükür güzel sevindim canım.
evet onlar da zorlanabilir tabi. her iki tarafın da hayatı değişiyor çok sevindim senin adına :)

ayyy çok şükür güzel sevindim canım.
evet onlar da zorlanabilir tabi. her iki tarafın da hayatı değişiyor çok sevindim senin adına :)

Kafayı yeme aşamasına gelmiştim bebegin bana ihtiyacı varken bir eşim sinirli dertli felan çok şükür atlattik ama ilk 10 gün stresi yansıdı banada evede.
En sonunda çektim karsisina konuştum böyle olmaz sana ihtiyacım var desteğine ihtiyacım var sen böyle değildin akşamki lafına alındım dedim Özür diledi sonra baktım dikkatli davrandı hemen doğal haline döndü.simdi kizcesiz yapamio kucağımda gormezse nereye koydun çocuğu katılır o ağlarken aman yanımızda dursun gözümün önünde olsun dio :)

ay kıyamam ya:) ben çok heyecanlıyım. eşim erkek olacak diyor ama ben kız hissediyorum :)
onunla nasıl oynayacak ilk onu görünce neler hissedeceğim? ona kavuşabilecek miyim? o kadar merak içindeyim ki...
böyle şeyler duymaya çok ihtiyacım var.

Bence eşiniz ya babalığı çok basit sanmış yada henüz hazır değilmiş

Bence çok üstüne gitmeyin biraz zamana bırakın zamanla o da baba olmaya alışacak bu aralar bebek bakımını sadece siz üstlenenin ailenizden yakınının da ise yardım isteyin ara sıra bebegi bırakıp esinizle vakit geçirmek iyi gelebilir.

Allah kucağıniza almayi öpüp koklamayi nasip etsin canım bambaşka bir duygu evlat çok güzel bisimis sorumluluk yüklenio uykusuz geceler vs. Ama hepsi ona bakınca opunce gecio.
Allah gönlünuze göre versin erkek kız farketmez bence sağlıklı sıhhatli olsun eli ayağı düzgün olsun da :)
Eşim baya şaşırmış ve bir okadarda mutluydu gördüğünde kucağına aldığındakokladiginda mis gibi kokuyor dedi :)
Bırakmadı ki kucağından hep tasimisti :)
Bana teşekkür etmişti alnimdan öpüp Doğum hane kapisindan çıkar çıkmaz :)
Sezeryan la doğum yaptim spinal uyaniktim yani :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…