• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk olunca erkek eşini sever mi

Şu adama harcadığınız enerjiyi sizi seven birine harcayın ki mutlu olun bu. Güvensiz ilişkiye birde çocukla bel bağlamak bütün hayatınızın mutsuzluğu demek en çokta ilgisiz bi baba olma düşüncesi kötü yazık değil mi projenizin parçası olmak zorunda kalan çocuğa

Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
hiçbi
Şey anlamadım.
Temel idi Yunus idi Yunus idi temel idi :olamaz:

Daha önce evlenince beni severmi diyodunuz hayır dedik evlendiniz!!! Şimdi çocuk olunca severmi diyorsunuz kabullenin artık bu adam sizi sevmeyecek çocuk falan yapmayın daha çok çıkmaza sokmayın kendinizi

Zaten gercekten seviyor olsaydi aklindakiyle evlenirdi. Cocugunun annesi diye saygi duyabilir,zamanla aliskanlik sevgi ile baglanip isler degisebilir.

Sever sever merak etmeyin. 2 çocuk olursa hatta size tapar! Yapmayın bunu kendinize yazık etmeyin. Çocukları evlilik kurtarma aracı olarak görmekten vazgeçin. Sizin hayatınız umurumda değil ( sahip olduğunuz zihniyettten ötürü) ama o çocuğu böyle bir belirsizliğe itemezsiniz. Adam çocuk olduktan sonra boşanmak ister olan minicik yavruya olur.

3 gün önce iki çocuğu öldürülen o kadın bugün tv de "biliyorum çok saçma ama insan şunu düşünüyor, çocuk olunca belki düzelir, ilk çocuğuma hamile kaldım eşim aldır diye ısrar etti, başımdan gitsin diye tamam aldırıcam dedim bu seferde sen benim çocuğumu aldıramazsın dedi, ilginçti, sürekli gelgitler yaşıyordu eşim 6 yıl boyunca bana şiddet uyguladı" dedi. Gerisini siz düşünün..
Bunu yazarken şunu da belirtmek isterim konunuzun şiddetle hiç ilgisi yok, atıf yapmak istediğim kısım baştan oluru olmayan bir durumun farkındaysanız çocukla ilgisi yok, çocuk olsa da değişmez. Bugün o kadının söyledikleri beynime kazındı resmen. Bir kez daha anladım ki insanları iyi tanımak, gerçekten ama gerçekten eğrisiyle doğrusuyla tartmak gerek. İleriyi görmediğiniz işe girmeyin.

Birini severken baska birini Hamile bırakıp mecburen evlendi diyorsun özetle öyle mi ? :kahve:

Yok yahu konu sahibesi hamile değil. Valla kimse bir şey anlamamış.;)

- Adam konu sahibesine tıklamış, sonra evlenmek zorunda kalmış. Şimdi de konu sahibesi kendini sevdirmenin yollarını arıyor. Çocuk yapsam sever mi yazmış konunun özeti bu:)

Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Ömür boyu nefret eder bence gardiyanı gibi görür kadını :işsiz: Gönülsüz yapılan hiçbir iş mutlu etmez hanımefendi mantıklı olun

Eğer kendini mecburiyetten evlenilen kişi konumuna getirdiysen zamaninda , bu işten zaten hayır gelmez .Adamın neden evlendigi belli ve bir ömür bu evliliğe bakışı "zorla oldu zaten" düşüncesinden öteye gitmez.Yani diyecegim şu zorla güzellik olmaz ve daha da zorlama çocuk yaparak.Çocuk yapınca gene sevmez hatta benim gördüğüm eşini sevmeyen adamlar , o eşin dogurduğu çocuğu da sevmekte veya benimsrmekte zorlanıyorlar.yazdiklarindan anladigim kadarıyla cevap yazdim konun cok karişik aslinda duzenlesen daha iyi olur.

Back
X