Çocuk sorunu

Kızlar nişanlım 36 ben 21 yaşındayım oda aileside şimdiden çocuk hayelleri kuruyor.Ben nişanlımı çok seviyorum ama çocuk fikri beni şimdilik çok ürkütüyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Ondan habersiz korunmak istemiyorum.Nolur akıl verin.

çocuk meselesinden önce umarım evliliğinizde 15 yaş farkı sorun olmaz...

uygun bir dille ortak yolu bulabilirsiniz...

nişanlınız ilişki ciddiye bidniği zaman bunu size belirtmedimi acaba
bunun sorun olucağı açıkçası belli olur en baştan
onun için geç sizin için erken
iki ucu şeyli değnek :26:

Arada epey yas farki varmis. Anne olmaya henuz hazir degilsen bence su an en dogrusu bu konuyu nisanlinla konusup bir karara varmaniz. Tamam yas 36 ama yolun sonu da degil. Nisanlinin bu konuda seni anlayisla karsilasmasi gerekir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
ikiniz de haklısınız. bunu sen de biliyorsun senin için erken onun için geç.. sen de çocuğunun babasının yaşının 40 tan fazla olması senin için ve çocugun için sorun olur mu ileride , onu düşün bence. inşallah bir orta yolu bulursunuz...

Ben önce yaşı sorun ederdim
Ama sen etmediğine göre bunları da göze almalısın
Aranızda neredeyse kuşak farkı var çünkü

bunu sendne ıstemeye hakkı yok...

resmen senı deney tahtası gıbı kullanmalarına ıızn verme..
o kaadar cocuk ıstıyorsa 36 yasına kadar beklemeseymıs..
sanamı sormuş...
o 36 yasına kadar keyıf yapacak bekarlıgın tadını cıkaracka..
sen gencecık yasta o ıstedı dıye cocuk yapıcaksın...

benm bıldıgım cocuk ıkı kısı karar verırı oyle yapılır..
ne yanı sen sımdı onla evlenmesen..
hemen bıtane kız bulup cocuk ıcın evlendırıceklermıymış??

bunu nısanlınla cıddıyetle konusmalısın..

Ben de çocuk sorununu değil kuşak farkını sorun ederdim sanırım..öyle böyle bir yaş farkıdeğil.ki 15 yaş farkindan bahsediyorsun..bence çok be güzelim..üstelik o tam babalık yaşında senin yasin anne olmak için çok erken...ne biliyim ben de şaşırdım ne.diyeceğimi...

erkeğin baba olmak istemesiyle kadının hazır değilim demesini hak çerçevesinde değerlendirirsem kadın açık ara önde, çünkü erkek sadece isticek ondan beklenen tek şey korunmasız cinsel ilişki ki buda onlar için külfet değil nimet, arayıpta bulamadıkları şey, ondan sonra sen dua edersin artık rahat bi hamilelik geçirmek için, aylarca yatakta kalanlar var doktor hareket yasak diyo mesela, mide bulantısı bel ağrıları el ayak şişmeleri, hormon saçmalamaları, aşırı duygusallık, üstüne bide yeni moda erkek lohusalığı, acaba beni beğeniyomu endişesi,haaaa tüm bu saydıklarıma ben hazırım mesela, yaşım 27, ama hazır olmayan insan için bunlar resmen eziyet, çok çocuk istiyosa erken evlenseydi, hem ailesine ne oluyo yahu, yaş farkıda çok, 15 yaş ne demek, 10 sene sonra o 46 sen 31

Kızlar nişanlım 36 ben 21 yaşındayım oda aileside şimdiden çocuk hayelleri kuruyor.Ben nişanlımı çok seviyorum ama çocuk fikri beni şimdilik çok ürkütüyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Ondan habersiz korunmak istemiyorum.Nolur akıl verin.

şimdiden yas farkı sorunlar çıkarmaya baslamış ilerde de umarım büyümez. bence eşin istiosa yapmak zorundasın adamın yası gelmiş çünkü. sende bu şeklde kabl ettiysen bazı şeylere göz yumucaksın

erkeğin baba olmak istemesiyle kadının hazır değilim demesini hak çerçevesinde değerlendirirsem kadın açık ara önde, çünkü erkek sadece isticek ondan beklenen tek şey korunmasız cinsel ilişki ki buda onlar için külfet değil nimet, arayıpta bulamadıkları şey, ondan sonra sen dua edersin artık rahat bi hamilelik geçirmek için, aylarca yatakta kalanlar var doktor hareket yasak diyo mesela, mide bulantısı bel ağrıları el ayak şişmeleri, hormon saçmalamaları, aşırı duygusallık, üstüne bide yeni moda erkek lohusalığı, acaba beni beğeniyomu endişesi,haaaa tüm bu saydıklarıma ben hazırım mesela, yaşım 27, ama hazır olmayan insan için bunlar resmen eziyet, çok çocuk istiyosa erken evlenseydi, hem ailesine ne oluyo yahu, yaş farkıda çok, 15 yaş ne demek, 10 sene sonra o 46 sen 31[/ QUOTE]

Aynen yaa..kadınin tam kadın olduğu zaman adam kaç yaşında olacak..ileriki yılları hiç düşünemiyorum bile..hele bir de kadın minyonsa.tamam..benim annemle babamın.arasında 8 yaş var..yolda gören annemi babamin kızı saniyor..:9:

21 yaşında bi genç kızın gündemi bu olmamalı bence, tercihen 4-5 yıllık bi üniversitede okuyo olmalı, hayatı bi görmeli bi yaşamalı, işi gücü olmalı, adam geç kalıyorum diye ilk geceden hamile kalmanı falan beklemesin

Bu çocuk baskısı evlendiğin andan itibaren artacaktır.
Hatta geçen zamanı yakalamak için arka arkaya iki tane isteyecektir.
Kuluçka makinası değilsin sen.
Aradaki yaş farkı çok fazla.
İyi düşün bence. Sevgi çabuk tükenebilen birşey.
Daha önünde koca bir hayat var, gençliğini zamanı yakalamaya çalışan ve geç kalmış birinin bencilliklerine feda etme.

Son düzenleme:
sevgı ask su an ne kadar olsada ılerde neler olacak bellı arkadaslar yorum yazmıslar bana bısey kalmamıs.cocuga gelınce 36 ıse ne olmus anlamadım artık mıllet o yaslarda 40 larda baba oluyor adamın spermlerı olmez merak etmeyın.onemlı olan sızın yasınız oda genc.14 yas ıyı cesaret gercekten yınede mutluluklar dılerım hayat sızın.2-3 yıldan once yapmayın bence olurda evlenırsenız.ıyı sanslar

adamın yaşı gelmiş geçiyor bile çocuk için..
ilk geceden tutturur bence çocuk diye..
sende evliliğin tadını çıkaramadan çocuga karışmış olacaksın..
her iki tarafta karar verince olmalı bu..
ben 2 yıl istemem diye tutturmuştum eşimde çokkk istmesine ragmen tmm demişti.
evliliğimn 4 ayında yapalımmı dediğimde dünyalar onun olmuştu..
allahtan 4 ayımı dolu dolu geçirmiştm..
demem o ki bu yüzden cicim aylarınızda çatışabilirsiniz.
önce bunları düşün tatlım..

21 yaşında çocuğu olan çok kişi var ama bence erken.. Bende 20 yaşındayım hiç düşündüğüm bir şey değil, 30 ideal benim için :)
Bence anlaşma yap şimdiden en az 2 yıl olmasın diye.. Bu arada 15 yaş fark çok umarım ilerleyen zamanlarda sorun olmaz sizin için.. Senin en enerjik olduğun zamanlarda o daha yorgun bir yapıda olucak..

Son düzenleme:
Kesninlikle taviz verme kendi isteklerinden! cocuk icin hazir hisetmiyorsan söyle bunu acik acik!

öyle dogum kontrol hapi alirim gizlice falan diyerek olmaz.

bencede yas farki cok var aranizda,Mazallah sonra sorun olmasin!

Bence Siz Önce Yaş Farkını Sorun Edin Hatta Ne Kadar da Severseniz Sevin Evlenmeyin Yaş Farkı Çok Olmaz Bu İş Anlaşamazsınız Kuşak Farkı Var :50: Herşey Sevgi Değil

40 a kadar yolu var. bir zahmet biraz sabretsin nişanlınız. hata 40 ı bile geçebilir. menepoza girecek değil ya.

Back
X