çocuk tedavisi için arabayı satmalımıyım?

devlete mi gitsem. kimi diyor devlet ilgilenmiyor kimi diyor özel paracı kime güvenecem şaşırdım. aileler bi halta yaramıyoo çar çar çeneleri
Nasıp kısmet bu işler canım
Özelde
2asilama
2tüp bebek tedavisi oldum negatifle sonuçlandılar

Devlette son tedavimi oldum çok şükür pozitif oldu

Kendini şartlandırma devlet ilgilenmez diye

Çokta güzel ilgileniyorlar hastanesine denk gelirsen

aminn cümlemizi olanlarada saglık shatt versin. ilk kez bu kadar çaresiz kaldım
Aminnn 🤲🏻 Eşinizin yaşı kaç ? Doktor hemen olmalı gibi bir direktif verdi mi ? Belirli bir süre sundu mu eğer ki acele edilecek bişey yoksa bitmesini bekleyin inanın maddi manevi her açıdan hazır olmak çok önemli 🤷🏻‍♀️

Sat canım. Devlet hastanelerinin belirli prosedurleri var ama 3 olumsuz asilama yaşamış olmak iste bilmemkac gun sgk nin yatmış olmasi vs oyle biliyorum ben. Aşılama olmus muydun?
Sat bence üzme kendini.
Erkekte problem olduğunda 2 aşılama şartı istenmiyor

Yanlış bilgi vermiyelim

Canım özele git. Devlet hastanelerinde cogu zaman insan rezillik çekiyor. Benim dahiliye uzmani doktorum devlette mecburen gidiyorum ama kadin dogumcum ozelde,ilgi alaka fazla. Telefonla ulasabiliyorum. Gerekli her bilgiyi veriyor. Paraci diye bisey yok. Evet bazıları öyleler ama devletten ozele gecen bazi hekimler var oyle degiller. Benim doktorum bana sonucta bura ozel hastane anestezi almana gerek yok vs demisti rahim filmi için. Aşılama icinde ben sana ayarlicam merak etme 3 bin liralik ilaci gerekirse rapor saaparim vs biseler dedi 200 300 e ayarlariz dedi. Cok babacan sagolsun. Doktor önemli cidden. Uzme kendini hiç. Baska kredi cekemiosunuz dimi suan kredi borcu var die
maşallah işin rast gidince ALLAH doğruyu çıkarıyor. eşim kendi kurumunda çekebiliyor ama kirayı ödüyemem iyice sarpa sarar diye el kol bağlı

Aminnn 🤲🏻 Eşinizin yaşı kaç ? Doktor hemen olmalı gibi bir direktif verdi mi ? Belirli bir süre sundu mu eğer ki acele edilecek bişey yoksa bitmesini bekleyin inanın maddi manevi her açıdan hazır olmak çok önemli 🤷🏻‍♀️
eşim 31 yaşında doktor bunun için net konuşmadı değerler dahada düşme ihtimali var dedi. yol uzun ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi

Nasıp kısmet bu işler canım
Özelde
2asilama
2tüp bebek tedavisi oldum negatifle sonuçlandılar

Devlette son tedavimi oldum çok şükür pozitif oldu

Kendini şartlandırma devlet ilgilenmez diye

Çokta güzel ilgileniyorlar hastanesine denk gelirsen
ayy inşallahh çok mu isyankarım bilmiyorum ki can boğazmda :(

maşallah işin rast gidince ALLAH doğruyu çıkarıyor. eşim kendi kurumunda çekebiliyor ama kirayı ödüyemem iyice sarpa sarar diye el kol bağlı
Dogru ama o da var geçim durumu. Esin ne dio peki bu durum icin

eşim 31 yaşında doktor bunun için net konuşmadı değerler dahada düşme ihtimali var dedi. yol uzun ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi
Bu doktoru değiştir canım. Degerlerin neden dusme ihtimali varmis birsuru kişinin yükseliyor benim esiminde yükseldi değeri

Allah yardımcınız olsun diyorum ya maddi manevi zor inşallah Allah size de bir çıkış yolu gösterir

bilmiyorum ki. canım skılınca kulaklarım sağır oluyor anladığım bunlardı çok şey konuştuda :(
Canım sperm parametreleri degiskenlik gösteriyor ve kendini 3 ayda bir yeniler spermler. Daha once esinin sigara ictigini söylemiştin sanırım yanlış mi hatırlıyorum? Degerler daha da düşebilir diye yorum yapan bir doktor görmedim varikoselmi var

Senin hormon degerlerin nasil?
Rahim filmi cekildin mi?

Borçlarının bitmesini bekle elinde araban var tek maddi yatırım anladığım kadarıyla onuda kaybetme bekle borcun bitsin yaşında genç daha bu kadar borcun içine bide çocuk gelse hastane masrafıydı mamaydı bezdi derken siz ne yiyeceksiniz bence manevi olarak düşünme herşeyi maddiyat çok önemli eşinin spermi içinde kürler var macunlar var orları kullanın eniştemde de sorun vardı macun yedi sperm sayısını arttırdı dr ameliyat dedi eniştem ameliyattayken ablam hamile olduğunu öğrendi herşey Allahtan acele etme dua et

ayy inşallahh çok mu isyankarım bilmiyorum ki can boğazmda :KK43:
Çok iyi anlıyorum canım seni 7 senedir neler çektim ben

bende 26 yaşımdayım insanlar daha gençsin ne acelen var dedikçe onları boğasım gelirdi

Allah yardımcın olsun inşallah
Allah Tez vakitte kendiliğinden evlatlar nasip etsin sana
dualarım seninle

Back
X