kaç sürer acaba :)Ol ol tabiki bak havalar ısınıyor git kendine bikac parca elbise al birgun kirmizi ruj sur oteki gun pembe ruj sür gamsiz ol bende evden çıkmıyordum dedim başlarım böyle işe. Yasimiz daha genc bizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç sürer acaba :)Ol ol tabiki bak havalar ısınıyor git kendine bikac parca elbise al birgun kirmizi ruj sur oteki gun pembe ruj sür gamsiz ol bende evden çıkmıyordum dedim başlarım böyle işe. Yasimiz daha genc bizim
tamamHıh işte kafanda düşünce olduğu için oluyor geriliyorsun ödev gibi hissediyorsun ondan oluyor dediğim gibi sevişmek için seviş hamile kalmak için değil![]()
Yok oyle deme artik yeni bir sayfa gibi düşün:)kaç sürer acaba :)
Bak çok ciddiyim dalga geçmiyorum
evde yok mu :)Bak çok ciddiyim dalga geçmiyorumkız kocamı özledim şimdi iyi mi
![]()
çok sağolun valla kendi derdimle sizi meşgul ettim kendime geldim inanınYok oyle deme artik yeni bir sayfa gibi düşün:)
Yok maalesef işte 7 de gelecekevde yok mu :)
Öyle deme canım neden burdayız sanki hepimizin derdi var birbirimize destek için burdayızçok sağolun valla kendi derdimle sizi meşgul ettim kendime geldim inanın
sabahlar olmaz şimdiYok maalesef işte 7 de gelecek![]()
Sende sagol canım olurmu oyle sey ayni dert bende de var senii coook iyi anlıyorumçok sağolun valla kendi derdimle sizi meşgul ettim kendime geldim inanın
Ahhh ah pazartesiden beri olmuyor sabahlarsabahlar olmaz şimdi![]()
BendeSende sagol canım olurmu oyle sey ayni dert bende de var senii coook iyi anlıyorum
Biliyorum kuzum biliyorum. Umudumu hic kaybetmedim sende kaybetmedin biliyorummm
Valla bilmiyorum kiBiliyorum kuzum biliyorum. Umudumu hic kaybetmedim sende kaybetmedin biliyorummm
bazen sizde de oluyor mu milletin oluyorda benim niye olmuyo gibi kötü manada değil bu yanlış anlaşılmasınValla bilmiyorum kisadece vakti vardır diyorum ve unutuyorum
Guzel gunlerimiz olcak bu gunlerimizi hatırlayıp gulcez hatta unutcaz bile belki tek unutmayacağım sey insanlarin acimasiz sözleri olcak sanırım.Valla bilmiyorum kisadece vakti vardır diyorum ve unutuyorum
Aynen aslında kötü manada değil o düşünce inan herkesde oluyor o düşünce emin ol kötü hissetmebazen sizde de oluyor mu milletin oluyorda benim niye olmuyo gibi kötü manada değil bu yanlış anlaşılmasın
benim bi uzaktan akrabam var bana dese beğenirsiniz çoçuk yap kocan kapının önüne koyar ne denir şimdi bu kadınaGuzel gunlerimiz olcak bu gunlerimizi hatırlayıp gulcez hatta unutcaz bile belki tek unutmayacağım sey insanlarin acimasiz sözleri olcak sanırım.
O zaten insanı depresyona sokan o lanet yılan dilleriGuzel gunlerimiz olcak bu gunlerimizi hatırlayıp gulcez hatta unutcaz bile belki tek unutmayacağım sey insanlarin acimasiz sözleri olcak sanırım.
Ah bu insanlar nefret ediyorum hepsindenbenim bi uzaktan akrabam var bana dese beğenirsiniz çoçuk yap kocan kapının önüne koyar ne denir şimdi bu kadına![]()