Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj bolumunuz kapaliFiyatlar ne durumda bana özelden bilgi verirmisiniz
Yaş kaç yumurta rezerviniz ne kadar ona göre söyleyebilirim.sebep eşinizse erkek infertilitesi tedavisinde sperm kalitesi artırmak ve sperm sayısı artırmak uzun zaman alirarkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdımyuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
P Pia22 erkek infertilitesinde duruma göre aşılama süreci atanarak rapor cikartiliyor.hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama hiç riske atmayın çok iyi araştırıp öyle gidin devlet Hastanesi'ne.cok iyi devlet hastaneleri var infertilite konusunda ama özeller bir tık daha rahatdevlete mi gitsem. kimi diyor devlet ilgilenmiyor kimi diyor özel paracı kime güvenecem şaşırdım. aileler bi halta yaramıyoo çar çar çeneleri
Devlette yaptırmasan bile rapor alabilirsin özelde de kullanırsıninşallah orda fiyatlar nasıl bide hemen sıra geliyor mu
İki kere Uludağ üni de aşılama yaptırdım masraf etmeyeyim diye
Bütün devlet hastaneleri çok iyi demedim zaten :) siz devlet hastanelerinin Uludağ üni ile sinirlarsaniz evet gitmesin kimse yazdıklarınıza gore.ama maddi imkanı olmayan mücadeleye devlette başlayacak değil mi? Belki önerilen devlet hastanelerinde umut bulacaklar. parasi olana direkt özele git derim ama imkanı olmayana devlet Hastanesi'ne gitme demek onun umudunu baltalamaktir bence.İki kere Uludağ üni de aşılama yaptırdım masraf etmeyeyim diye
6 ay tüp bebek sırası bekledim
Oraya başvurduğum güne lanet olsun
Hastaların dosyaları ulu orta yerde duruyor
Bazen tahlil örnekleri ortalık yerde durur
Manyagın biri alsa karıştırsa yer değişse basına dolu iş alırsın
Resmen formalite aşılama yapmışlar ki bunu tam tüp bebek sıram gelip kendi içimde aydınlanma yaşayıp özel bir hastanede soluğu alana kadar
Devleti tüp bebek konusunda asla tavsiye etmiyorum
Gittiğim hastanede bu işin ne kadar ciddi ve emek veren bir is olduğunu anladım
İki aşılama yaotılar
Rahimimde polip varmıs
Miyom varmış
Bunu söylemediler bile
Bebeğim tutsa idi miyom ve polip bebeği zaten düşürürmus
Kanımda pıhtılaşma varmıs
9 ay iğne kullanmam gerekti
Bunun testini bile yapmadılar
Tutsa yine düşecekti
Aşılamadan snr ne bir iğne ne bir vitamin hiçbirsey vermediler tutması için
Özeldeki dr um resmen emek sarfetti milim milim ve ilk denemede hamile kaldım
allah tez zamanda kucaginizi doldursun inşallahGülüm sana yemin ederim 16 aydir istiyorum bende kac defa agladim sayamam bile evi de hayatıda kendime zehir ettim esimle bile muhattap olmak istemiyordum o derece yani onun ne sucu varsa hep kitap okudum
Sonra dua etmesini öğrendim. Diceksinki biz bilmiyo muyuz evet bilmiyoruz bu konuda da sana fikir vercem özelden.
En son gecen ay idrarda gebelik testleri pozitif cikti kan verdim negatif 8 9 gun sonra adet oldum
Dedim ki kendi kendime yeter artik esimle kahvalti ederken ben rahim filmi cekilcem dedim. Esim erteliodu bunu kendisi doktora gitmeyi vs sevmeyen bir insan bende acikcasi korkuyordum da filmden. Doktorum da istemişti. Esim dediki tamam hayatim çektir.
Doktora mesaj cektim
Adetin bitsin gel konusalim dedi. Bide geçen ay sag kasigimda hep kelebek ucmasi gibi bisey yasadim bise oynuodu. Kurdum da kurdum kafamda apandisit dedim bobrek tasi dedim neler neler adetimin son gunu ultrosona girdim bakti hicbise yok yumurtaliklar temiz cok guzel dedi rahim filmi.icin gun verdi gittim geçen hafta cektirdim. Antibiyotik verdi onu da ictim.
Havalar ısındı. Kuafore gittim..butik bir abla var evimin burda ona gittim alisveris yaptim kahve ictim
Kendime hedef koydum haftada 2 kahve icmeye gidicem bi yerlere diye. Cafe vs
Bide haftada 2 temizlik yapcam dedim.normalde de yapan biriyim zaten ama duzensiz bicimde yada bazen o derece sinirim bozuk oluodu ki kendimi odaya kapatiodum yemekte yapmiodum. Yapiyorumda rahim filmi cekildim eve geldim banyoyu temizledim düşün. Inanki ozel hicbise yapmadim kendime hayati zindan etmeme karari aldim
Simdi okuycak kitap kalmadi yenisini siparis edicem
Her gun evden çıkıp geziyorum sukredecek cok sey var cok şükür
Bunun icinde cok paraya gerek yok yürüyüş yapiyorum kopegimi de alıyorum. Yoksa cekilcek gibi degil bu enerjiden de cikmayi düşünmüyorum.
Bilerek yazdım Uludağ üni yi belki gitmek isteyenlere fikir olur diyeBütün devlet hastaneleri çok iyi demedim zaten :) siz devlet hastanelerinin Uludağ üni ile sinirlarsaniz evet gitmesin kimse yazdıklarınıza gore.ama maddi imkanı olmayan mücadeleye devlette başlayacak değil mi? Belki önerilen devlet hastanelerinde umut bulacaklar. parasi olana direkt özele git derim ama imkanı olmayana devlet Hastanesi'ne gitme demek onun umudunu baltalamaktir bence.
ben tüp bebek tedavilerinin Ankara İstanbul gibi şehirlerde yapılmasından yanayim devlette de olsa özelde de olsa.bilgi deneyim ve teknoloji malesef eşit standartta değil tüm sehirlerde.ankara zekai Tahir ,Etlik Zübeyde hn,başkenti üni hastanesi (özel ama uygun fiyat) Hacettepe...benim doktorlarini bildiğim yerler.cok normal ki tutmayan da var burda tedavi görenlerden ama gerekli özen gösteriliyor benim şahit olduğum kadarıyla .ben tüm tetkiklerimi Etlik Zübeyde hn da yaptırdım rapor için vakit kaybetmeyelim diye özele geçtim.cok da iyiydi merkez.
Allah herkese kolaylık versin bu süreçte.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın sevgiler
Amin Allah herkese nasip etsin hayırlısı ve sağlıklısindan.Bilerek yazdım Uludağ üni yi belki gitmek isteyenlere fikir olur diye
Maddi imkan olmayınca evet ama İnanIn devlette sıra gelmesi
Gittiğinde yaşadığın stres vs bunlar çok zor
Bursa’da 6 ayda gelen sıra İstanbul’da arkadasım çapa ya gitti bir seneyi gecti bekleme süreci
Sonunda o da memorial de yaptırdı
İlk denemesi pozştif
Bu dediğim testlere mesela Çapa’da da hiç bakmamıslar
Teşekkür ederim
Benim de 5 sene sonra oldu
Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
eşim 31 yaşında doktor bunun için net konuşmadı değerler dahada düşme ihtimali var dedi. yol uzun ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi
eşinizin sorunu nedir?sorun var işteeşimden kaynaklı
Haklisiniz inanin insan saglikli dusunemiyor. Ya hic olmazsa gibiYani kisacasi doktor para derdinde. Kirayi ödememe sorunu varmiş. Bir bebeğin ne kadar pahali olduğunu biliyormusun?
Hamilelikte bile vitaminler, doktor kontroller. Ki devlete gittiğinde kaç kadin birden giriyor doktora, özel ilgi ve alaka yok. Özelde tabiki pahali. Bunun kiyafeti, puşeti, oto koltuğu, yatağa,.. var da var. Mamalar bile 100 lira, bezlerin fiyatina hiç baktinmi? Ve doğduktan sonra yine doktor kontroller var, aşilamalar,.
Yani 3 krediniz, şu an bebek düşünmeniz için yürek yemiş olmaniz lazim. Kirayi ödüyemediğinde ne yapacaksin? Toplum baskisi diyorsun ya, toplum sana gelip yardim mi edecekte sanki? Taa 2020 dediğin 1 sene. Bir iki sene ertele ve para biriktir. Ve sende işe gir, daha fazla para birikir.
Haklisiniz saglikli dusunemedimŞeyi anlamadım ben, dünya kadar borcunuz harcınız var..başlı başına bir yük,bir kambur..
Bu kadar borcun içine dünya masrafla çocuk için tedavi yaptırmak daha sonra da doğacak çocugun masraflarını eklemek,nasıl bir düşünce tarzı nasıl bir mantık..biri anlatsın bana lütfen..
Ölüm var bir kere,Allah korusun biriniz ölse diğeri ne yapacak ekstralarla katlanmış o dev gibi borçla?borçlu ölmek de cabası..
bir kişi de bunları dile getirmemiş,çok mu absürd düşünüyorum acaba
Haklisiniz inanin insan saglikli dusunemiyor. Ya hic olmazsa gibi