- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
gunduz uyutma teknigi diye bir sey varmi bilmiyorumGündüz uyutma tekniği ne olacak o zaman
Çocuk demez mi bu kadına n'oluyo gece farklı gündüz farklı
sallamam deme sallayacaksin :)))Arkadaşlar , tecrübesiz bir anne adayıyım o yüzden sorduğum soru saçma olabilir bana da yardım edin . Şimdi sürekli okuyorum ; çocuğumu uyutamıyorum vs. Ben sallamayı düşünmüyorum bebeğim hayırlısı ile doğduğunda , ama çocuklarımızı emzirerek mi uyutmamız gerek illaki? Ya da yanlarında mı durmamız gerek ? Yatağına yatırınca uyumuyor mu bunlar yahumisal müzikli gece lambası oluyor ya , tavana çiçek böcek yansıtıyor . Bunlar hiç mi işe yaramıyor ?
Aynen öyle olurmuş Zatensallamam deme sallayacaksin :)))
valla arkadasim kolik bebek diye bir sey varki insana yapmam dedigi ne varsa yaptiriyorAynen öyle olurmuş Zatengerçi yurtdışındayım , burda çevremde hiç kimse Yok çocuğunu sallayan, bizde öyle büyümemişiz. Ama büyük konuşmamak gerek :/
valla arkadasim kolik bebek diye bir sey varki insana yapmam dedigi ne varsa yaptiriyor
Bende senin gibi sallamam diyordum. Bak bu saatte hala sallıyorum.Arkadaşlar , tecrübesiz bir anne adayıyım o yüzden sorduğum soru saçma olabilir bana da yardım edin . Şimdi sürekli okuyorum ; çocuğumu uyutamıyorum vs. Ben sallamayı düşünmüyorum bebeğim hayırlısı ile doğduğunda , ama çocuklarımızı emzirerek mi uyutmamız gerek illaki? Ya da yanlarında mı durmamız gerek ? Yatağına yatırınca uyumuyor mu bunlar yahumisal müzikli gece lambası oluyor ya , tavana çiçek böcek yansıtıyor . Bunlar hiç mi işe yaramıyor ?
Yok canım hercocuk için gecerli degil oÇocuk buyuyunce uyutma Iskencesi bitmiyor demek
Bende senin gibi sallamam diyordum. Bak bu saatte hala sallıyorum.
Benim kizimda emerek uyurdu yeni kestim.ilk gun sarilip kisik sesle dua okudum bildgim sure dualari o sekilde uyuyakaldi.ertesi gun uykusu gelince yanima gelup anne amin yap dedi .yani nenim aklima gelen onlar bidir bidir konusuyolarmis ya siz onlara firsat vermeden sesszce dua ninli vs okusaniz belki ise yarar.ilk gun uzun surebilir belki ama alisinca sure kisalabilir.kitap okumak la pek ayni sey degil bahsettigim.sessiz bi tonda olursa belki ise yarar.2 tane cocukla biraz zor olabilir ama aklima gelen bu5 yaşında ve 2 yaşında iki çocuğum var ve onları uyutmakta çok zorluk çekiyorum.
En aşağı bir buçuk olmak uzere genelde iki saat çocuk uyutmaya harciyorum .resmen sınır krizi geçiriyorum hergun .
uyku rutinimiz var diş fırçalama, kitap okuma,sarsılma koklasma buraya kadar herşey iyi hoş uyumaya gelince ...sürekli konuşmalar bi yere sığamamalar susadım şuram kaşındı buram kaşındı...
Sabah 8 buçukta kalkıyorlar gün içinde ne kadar yorulsalar da farketmiyor.bu saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum.
Büyük kızım uykuyu sevmez küçüğü de kendine benzetti hergun bi stresle uyutmaya çalışıyorum.
Aslinda büyük tek başına uyumaya alışmıştı.kabus bitmisti simdi küçüğü uyutmak için başlarında duruyorum.memeden kesileli iki hafta oldu.eskiden memede uyuyordu.Yani Kabus kaldığı yerden devam....
benimle aynı sorunu yaşayan var mi ? Ne yapabilirim?çözüm önerisine ihtiyacım var.
Evet bunu deneyim yarın resmen koltuğa yapıştım hala verdiğim savaşın etkisinden cikamadimBenim kizimda emerek uyurdu yeni kestim.ilk gun sarilip kisik sesle dua okudum bildgim sure dualari o sekilde uyuyakaldi.ertesi gun uykusu gelince yanima gelup anne amin yap dedi .yani nenim aklima gelen onlar bidir bidir konusuyolarmis ya siz onlara firsat vermeden sesszce dua ninli vs okusaniz belki ise yarar.ilk gun uzun surebilir belki ama alisinca sure kisalabilir.kitap okumak la pek ayni sey degil bahsettigim.sessiz bi tonda olursa belki ise yarar.2 tane cocukla biraz zor olabilir ama aklima gelen bu
Birde onlar konussada siz devam edin hic tepkisiz.bazen arada uyumak istemiyor resim yapcampppcam diye tutturuyor veriyorum eline kitabinu ama ben devam ediyorum kararligi gorunce o pes ediyor.Evet bunu deneyim yarın resmen koltuğa yapıştım hala verdiğim savaşın etkisinden cikamadim
Bana yapışık yasayan bi çocuk maalesef... bu kadar anne düşkünü bi çocuk 40 yıllık hayatımda görmedim...10 yaş mı çüş demek istiyorum bu biraz şımarıklık olmuyor mu kızım on yaşına gelse ben özgürlüğümü ilan edeceğim
Valla aslında öyle kararliyim ki bi yatıyoruz deyince asla odadan çıkamazlar teklif bile etmezler ama uyumazlar daBirde onlar konussada siz devam edin hic tepkisiz.bazen arada uyumak istemiyor resim yapcampppcam diye tutturuyor veriyorum eline kitabinu ama ben devam ediyorum kararligi gorunce o pes ediyor.
Ahhh ahhh kendi hamileliğime gittim bir an...Arkadaşlar , tecrübesiz bir anne adayıyım o yüzden sorduğum soru saçma olabilir bana da yardım edin . Şimdi sürekli okuyorum ; çocuğumu uyutamıyorum vs. Ben sallamayı düşünmüyorum bebeğim hayırlısı ile doğduğunda , ama çocuklarımızı emzirerek mi uyutmamız gerek illaki? Ya da yanlarında mı durmamız gerek ? Yatağına yatırınca uyumuyor mu bunlar yahumisal müzikli gece lambası oluyor ya , tavana çiçek böcek yansıtıyor . Bunlar hiç mi işe yaramıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?