Cnm inşlh hayırlısı ile olur .istemiyorsan yapma tabiiki.. Gerçi isteyince olacak ya da hemen olacak diye bir şey yok. Biz 2 senedir istiyoruz, gelen giden yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm inşlh hayırlısı ile olur .istemiyorsan yapma tabiiki.. Gerçi isteyince olacak ya da hemen olacak diye bir şey yok. Biz 2 senedir istiyoruz, gelen giden yok.
Ben de istemiyorum sanırım. Gel birlikte çocuksuzlar kervanına katılalım.Yaş 30 u geçti . Halen içimde çocuk yapma isteği yok.zaten hiç olmadı. Ama herkes yapınca bendemi yapsam diyorum ya pişman olursam . Mutsuz olursam . Ya keşke yapmasaydım dersem . Herkes yaptı diye yapılırmı .
İşte pıtı pıtı canının yarısı , isteklerine ulaşamayınca , beni neden doğurdun derse /: hayatıma ne gelicek ..gözükmesi farklı bunları kağıda döküp objektif bakmak farklı birşey ama
mesela örnek vereyim...
olumlu...hayatta senden bir parça taşıyacaksın ve o parçan seni meleği gibi görecek sadece sana ait olacak(tabi babasıda var ama annelik farklı) sana anneler gününde hediye alacak sen hasta olunca endişelenecek..kız olursa seni rol model alacak erkek olursa ilk sana aşık olacak
bu hayatta belkide çok fazla lakabın vardır çok fazla sıfatın vardır ama kim sana anne diyecek ki kendi yavrundan başka?
olumsuz....gezmeler tozmalar onlara gitmeler bunların gelmesi devirleri yavaş yavaş kapanacak.artık herşeye sen ve eşin karar veremeyeceksiniz evde küçük bir patron olacak belki konuşamayacak ama tüm kararlar tüm planlar ona göre alınacakhayatınızı yeniden şekillendireceksiniz.....gibi yani
![]()
İşte pıtı pıtı canının yarısı , isteklerine ulaşamayınca , beni neden doğurdun derse /: hayatıma ne gelicek ..
katılalım nerde bu kervanBen de istemiyorum sanırım. Gel birlikte çocuksuzlar kervanına katılalım.
Herkes yaptı diye yapma sakın. Kuzenim yaptı o hatayı şimdi hayat ona da kızına da zehir. Çocuk ne yapsa batıyor
evet dedim babama dedim . Bakamıycaktınızherkes her istediğini elde ediyor diye birşey yok ki...siz annenize dedinizmi beni neden doğurdun? yada anneniz olmasa daha mı iyi olurdu? yada bu dünyaya geldiğiniz için hep mutsuz mu oldunuz?(arada sırada isyan etmişizdir illaki ama ya yaşayamasaydık)
İNsana istek gelir dimi . Böyle sorgulamak istememe belirtisimiArkadaşımın annesi arkadaşımı 40 yaşında doğurmuş. Gayet normal bir kız. Çok da bu konularda plan işine girmeyin. Geleceği varsa gelir bebeğinizin.
evet dedim babama dedim . Bakamıycaktınız
Nie doğurdunuz dedim . Allah affetsin ama dedirttiler
Güzel bakmak kadar güzel birşey yok hayatta .. İşte herkesin bir fıtratı fıtratına göre kaderi var sanırım .Bence nasip olursa annelik bir kadının başına gelebilecek en güzel şey. Anne değilim ama bunu hissediyorum. Neden çocuk istemediğinizi ve neden istediğinizi bir kağıda sıralayın. Bakın bakalım hangisi gerçekten ağır basıyor. Ayrıca bence bu dünyaya çocuk getirmek diye bir şey yok. Bir çocuğu dünyaya getirdiğinizde onun dünyası siz olursunuz. Siz adam akıllı yaşayıp adam akıllı çocuk yetiştirirseniz, bu dünya ancak o zaman arzu edilen o yere döner. Yani her şey sizin elinizde. Hayırlısı olsun
YApilmaz sahsen bende hic dusunmuyorum kizacaklarsa kizsinlar bana ama kostek olarak goruyorum biz cocuk icin evlenmedik birsuru sey var bigun cok bos aylak ve motosiklete binemiyor oldugumda yumurtalarim hhala saglamsa belki yaparimYaş 30 u geçti . Halen içimde çocuk yapma isteği yok.zaten hiç olmadı. Ama herkes yapınca bendemi yapsam diyorum ya pişman olursam . Mutsuz olursam . Ya keşke yapmasaydım dersem . Herkes yaptı diye yapılırmı .
Arar buluruz artık. Yalnız değilsin bak ben varım hem.katılalım nerde bu kervan.. Çok yanlız kaldım ...
Allah öyle takdir etmiş , lakin bilseydim ve seçme şansım olsaydı bu zor imtihana gelmezdim . Külfeti lezzetinden fazla .. Acısı mutluluğundan fazla ...bu dünyaya hiç gelmemek bu dünyayı hiç tanımamak dolayısıyla eşinizle hiç tanışmamak sizin için daha iyi olurdu yani öylemi anlamalıyım?
Ben de 30 dan sonra doğuranlardanım. Senelerce istemedim, sizin düşündüğünüz sorguladığınız gibi sorguladım 'istiyor muyum? ' diye. Çocuk sırf millet yapıyor ben de yapayım diye asla yapılmamalı, kendi dna'nızdan birisi olsun diye de değil. Ya da yaşlı zamanlarınızla alakalı durumlar için... İç sesinize sormalısınız isteyip istemediğinizi, en derine ama... Tüm mantığı, ön yargıyı, toplumu, herşeyi bir kenara bırakarak. O iç ses evet diyorsa, 'anne' olunmalı.Haklısınız , bunu düşünüyorum . Bu defa diyorum ki annemde beni bu mantıkla yapmış , özürdiliyorum asla yanlış anlaşılmasın bencillik gibi geliyor , dünya yorucu , ölümlü zor bir mekan kendim dayanamıyorum