Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne kadar çirkin bir cümle, ne kadar kötü niyetli bir yaklaşımkesin olmamistir adida yapmadik istemedik olmustur...
Ayakta alkisliyorumBakın sizde diyorsunuz bir gün verirsiniz ancak. Ben özgürce yaşamaktan bahsediyorum. Herkesin yaşama biçimi farklıdır. Size göre coluk çocukla huzurlu bir yuvada yaşamak mutluluktur, bana göre az sorumlulukla dilediğin gibi yaşamak mutluluktur, bir başkası için kariyer yapmak, hayat boyu eğitimine devam etmek mutluluktur ve çocuk o kişiye ayak bagidir. Siz sadece kendi pencerinizden baktığınız için saçma geliyor bence anlamaya calisin. Anlayabilirseniz 15 senedir evli olup çocuk istemeyen çifte çocukları olmamistir demezsiniz![]()
Bence olacak cocugun geleceginden korkuyorsunuz. Haklisiniz.Bana hep olumsuz tarafı gözüküyor
aynen oyle mesela allah bana kismet edip bir cocugum olursa en iyi yerlere gelmesini garanti bir meslegi olsun isterim benim cektigim sikintilari o cekmesim isterimBence olacak cocugun geleceginden korkuyorsunuz. Haklisiniz.
Eskiden kadinlar daha rahatti, tek gorevleri annelikti. Simdi egitilen kadin cocuguna mutlaka garantili bir gelecek vermek istiyor. Bu da imkansiz otesi bir sey.
Ben de cocugunu gercekten seven ebeveynlerin onlarin gelecegini kurmasi gerektigine inanirim, hayat cok zor cok.Yinemipilav ama malesef bazi insanlar anlamiyor bizi allah verir riskini diyorlar tabi verir bende buna inaniyorumda benim istedigim iyi bir egitim almasi ilerde bizim gibi gelecek korkusu yasamasin
Bu ne kadar çirkin bir yaklaşım nasıl bir düşünce tarzı anlayamıyorum.Neden insanları itham altında bırakıyorsunuz,neden istemediklerini kabullenemiyorsunuz.Biraz empati kurmak lazım böyle şeylerde ama sizin gibi düşünce tarzı olanlarda ne yazık ki yoksun oluyor.kesin olmamistir adida yapmadik istemedik olmustur...
Hayır öyle bir sorunları yok. Kimi insanlar çocuk büyütmeyi maddi-manevi bir yük olarak görüyor. İşte bahsettiğim çiftte o insanlardan. Hayatları tatil tadında sürekli gezip tozup eğleniyorlar. Ailedeki en mutlu çiftte onlar. Kültür meselesi yani, herkesi kendi kafanızdan sanmayın :)kesin olmamistir adida yapmadik istemedik olmustur...
me alaka cocuk doguran kültürsüz mü oluyor bence sen kafanda ıyı bır gecır.Hayır öyle bir sorunları yok. Kimi insanlar çocuk büyütmeyi maddi-manevi bir yük olarak görüyor. İşte bahsettiğim çiftte o insanlardan. Hayatları tatil tadında sürekli gezip tozup eğleniyorlar. Ailedeki en mutlu çiftte onlar. Kültür meselesi yani, herkesi kendi kafanızdan sanmayın :)
bende her sene izinime gıdıyorum bu paraya bakar cocuklu olup olmamaya değıl... yurt dışında yaşıyoruz bal gibide tatılımızı yapıyoruz mutukugu cocuksuz olmamlarına bağlamak mantıksız. kültürle ne alakası var:))) milletin dedigine ne bakiyorsun sen cocuklari olmadigindsn neden bukdar eminsin... senmisin yoksa o bahsettin kişiHayır öyle bir sorunları yok. Kimi insanlar çocuk büyütmeyi maddi-manevi bir yük olarak görüyor. İşte bahsettiğim çiftte o insanlardan. Hayatları tatil tadında sürekli gezip tozup eğleniyorlar. Ailedeki en mutlu çiftte onlar. Kültür meselesi yani, herkesi kendi kafanızdan sanmayın :)
Bahsettiğim kişi ben değilim ama onu örnek alıyorum diyelimbende her sene izinime gıdıyorum bu paraya bakar cocuklu olup olmamaya değıl... yurt dışında yaşıyoruz bal gibide tatılımızı yapıyoruz mutukugu cocuksuz olmamlarına bağlamak mantıksız. kültürle ne alakası var:))) milletin dedigine ne bakiyorsun sen cocuklari olmadigindsn neden bukdar eminsin... senmisin yoksa o bahsettin kişi)) . cocuk aılenın neşesısıdır ne mutlugua nede gezmene engeldır... mutlugua mutukuk katar anca. ben eşimle mutkuyum cocuklar ne alaka şimdi? her sene hoteleıöede gıdıyorum gezıoyorumda cocuklar ne alaka? paraya bakar okadar. bence sen kendı kafana bak... sacma sapan düşünceler
Anca bu kadar güzel cevap verilirdi.Aklımdan geçen her şeyi yazmışsınız.Bahsettiğim kişi ben değilim ama onu örnek alıyorum diyelim
Çocuk yapmayı bırak, evlenmeyi bile düşünmeyen bir insanım.
Herkes çocuk istemek zorunda değil. Bunu anlayabilmek bu kadar zor olmamalı herhalde.
Belli ki senin seviyene göre çocuk yapmak çok büyük bir marifet. Öve öve bitiremiyorsun.
İstersen 10 tane doğur mutlu mesut yaşa kime ne?
Ama sende insanların tercihine saygı duyacaksın. Ne diye saldırıyorsun?
Ayrıca daha doğru düzgün Türkçe yazamayan biriyle de kültürü tartışamayacağım. Haydi sana güle güle![]()