- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi elifff_____
-
Belki eşiniz de aynı şekilde sizin için aynı şeyleri düşünüyordur? Bilemezsiniz ki?Evet çok büyük sorumluluk on kere düşünmek lazım çocuk için e bide doğum çok korkunç geliyo
Neyi sorun ettiğimi anlamamışsınız sanırım
Bu haldd güldürdün beni
Ama çok canımı yaktı onun trlafi etmesi lazım yoksa eskisi gibi olsmam kendinden soğutuyo böyle yaparak
Soğumadım ama soğutucak sözleriyle çünlü canımı yakıyo bu sözler çok çirkin söyledikleri adam gibi konuşamıyorBelki eşiniz de aynı şekilde sizin için aynı şeyleri düşünüyordur? Bilemezsiniz ki?
Canım gerçek AŞK ve SEVGİ varsa ıvır zıvır şeylerden etkilenip soğumaz öyle senin dediğin gibi.
Şayet böylesi trişkadan bir mevzuda soğudum diyorsan bence sen bebekten önce eşine olan duygularını ve evliliğini bir gözden geçirmelisin.
Doğum korkutucu geliyor diyorsun da artık ağrısız normal doğum var hiç sancı çekmeden normal doğum yapıyorsun.
Birde beni düşün yaşımdan dolayı narkoz benim için tehlike arz ettiği halde sezaryen doğum yapacağım hemde bu yaşta.
Romatizmam var sürekli sırtım ağrıyor eski gücüm yok ve BEBEK
Vay benim halime
Bu kadar isteksiz değildim ki iştekeşke evlenmeden önce çocuk istemediğinizi belirtseydiniz.belki o da hayatınının yönünü başka türlü çizerdi.
Çirkin yorumlar zaten senin profilinde. İyi ki de anne değilsin. Sakın çocuk doğurma.Ü
hakaretini sana iade ediyorum çirkin yorumlarını da
Onlara normal gelebilir
Bana gelmek zorunda mı!!!!!!!ya bana ters anladın mı anlayabiliyor musun???
Çocuk yüzünden boşanmayı düşünenler zaten sevgisiz bir evlişik yapmışlardırCocuk meselesi evlenmeden konusulmasi gereken birsey.
Siz de evlendikten sonra istememeye baslamissiniz. Bu durum bosanmaya dek gidecek bir durum.. sonucta siz nasil istemiyorsaniz onun da o an refleksle o tepkiyi vermesi dogal.
Doğursaydım emin ol senden daha iyi bir anne olurdumÇirkin yorumlar zaten senin profilinde. İyi ki de anne değilsin. Sakın çocuk doğurma.
Amin inşaAllah canım.Soğumadım ama soğutucak sözleriyle çünlü canımı yakıyo bu sözler çok çirkin söyledikleri adam gibi konuşamıyor
Ne bileyim karnımın büyümesi bile beni ürkütüyo açıkcası
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Bu kadar isteksiz değildim ki işte
Buna ne şüphe, taşıyıcı anneliği mide bulandırıcı bulan güzel evlatlar yetiştirirdin , ahh pardon bi de kararından vazgeçen.Çocuk yüzünden boşanmayı düşünenler zaten sevgisiz bir evlişik yapmışlardır
Doğursaydım emin ol senden daha iyi bir anne olurdum
elif taşıyıcı anneliğin ne olduğunu bilmiyor. bu yolla bebek sahibi olamayan kaç kadının bebek sahibi olduğunu da bilmiyor. o yüzden boşver. de başka bişey söylemem gerek. resimdeki sen misin muhteşem zayıflamışsın çok kıskandım şuandaBuna ne şüphe, taşıyıcı anneliği mide bulandırıcı bulan güzel evlatlar yetiştirirdin , ahh pardon bi de kararından vazgeçen.
Önce anne olmadan kadın olmayı öğren.
Çocuk yüzünden boşanmayı düşünenler zaten sevgisiz bir evlişik yapmışlardır
Teşekkür ederim benim.elif taşıyıcı anneliğin ne olduğunu bilmiyor. bu yolla bebek sahibi olamayan kaç kadının bebek sahibi olduğunu da bilmiyor. o yüzden boşver. de başka bişey söylemem gerek. resimdeki sen misin muhteşem zayıflamışsın çok kıskandım şuanda
çok sıkıcısınz cok egoist agresif mutsuzBu benim görüşüm tanam mı! Başka bir kadının vücudunda eşimin sperminin dölkenmesi midemi bulandırıyor. Bana göre ahlaksızlık bu
Keşke evlenmeden önce ben çocuk sahibi olmak istemiyorum deseydin. Belkide adam isteyen birisiyle evlenirdi. Tek tarafli olacak bişey değil sen istemiyorsan olmayacak ama eşinde bu hep uhte olarak kalacak. Karakteri sağlamsa sabırla bekleyecek ama değilse başka birisiden yapıp gizleyecek. Bunu örneğini gördüğüm için söylüyorum. Allah yardımcınız olsun.evlenmeden önce bu kadar isteksiz değildim hatta istiyodum.
Ama şimdi emin değilim Allah isteyen herkese versin ama ben çocuğu ayak bağı olarak görüyorum elimde değil.
Bugün tartıştık herkes soruyomuş sizinki ne zaman olcak diye bende sinirlendim sanane diyemiyomusun dedim, soranlara hakaret ettim. Baya tartıştık ben hayatımı kim ne der diyeyaşamıyorum ama eşim öyle bi insan karakteri zayıf malesef...
Neyse işte tartıştık baya ve dedi ki: keske bi teknoloji olsada ben spermkerimi versem çocuk olsa biyerde!! (Taşıyıcı anneyi kastetti sanırım başka ne olacak ki) Kan beynime sıçradı tabi sonra kıvırmaya filan çalıştı ama söylenecek laf mı bu ya!!
Dışardaydık çıktım gittim yanından aradı teli kapattım annemlere geldim şu an, bu lafın telafisi olabilir mi söyler misiniz??
Bide daha bir yıl olmadı ya, belkide fikrim değişcek biraz daha beklese ama şu an hazır değilim çok canımı yaktı ama hiçbirşey demiyorum.Allah a havale ettim.
tabii ki öyle haklısın. türkiye de yok ama yurt dışında çok yaygın taşıyıcı annelik. bi sebepten dolayı bebeği olmayan bayanlar için çok da güzel bir çözümTeşekkür ederim benim.
Bu çok hassas bir konu, yaşamayan bilemez. Ablam 3 senedir hamile kalabilmesine rağmen bebek tutunamiyor. Bu kadar hassas bir konuda bu yorumu yapan biri kadın olamaz..
Karşımda konuşmayı bilen biri olsa konuşulur halledilir bu sorunlar evetElifcigim bak cigim bile dedim.
suan sorunun tasiyici anneyle cocuk sahibi olalimmi olmayalimmi degil farkindamisin?
yok cocouk baskasinin rahminde dolenecekmis, yok kendinin gibi olmayacakmis amma cok muhabbetini dondurmussun.
zaten ulkemisde yasal degil tasiciyi annelik falan, istesenizde yapamamzsiniz.
oraya gelene kadar bir ton sorunun var esinle, konusma problemi, anlasma problemi, ofke problemi, milletin agzinin payini vermem verememe problemi.
su tasiyici annelik yok esim ansil olurda baskasinin rahmini dusunur, beni sevse boyle dusunemez geyiklerini bir kapatirmisin lutfen.
esinin seni sevip sevmmemsini sorgulamak derdindeysen sorgulayabilecegin milyon tane mvzun avrdir eminim.
asil soruna yani birbirinizi anlayamama ayni istekte birlesememe konusamama sorunalriniza yogunalsirsan daha kolay cozersin bu durumu emin ol...
Beni sevdiği için mi çocuk istiyo benden mi şstiyo emin değilim artıkKarsilikli anlayisla cozebileceginiz konular. Ne guzel esin seni seviyeor ve senden bir cocuk istiyor. Niye kirmadan soylemeyi denemiyorsun. Esin kimseye cevap vermek durumunda degil. Kavga mi etsin. Herkes herseyi der. Sen esinle neden bu yuzden tartisiyorsun ki.Sende kimseye cevap vermek zorunda degilsin. Biraz ilimli olun. Fevri davraniyorsunuz gibi.
Şu an gerçekten istemiyorum o yüzden eşimin anlayışlı olması için dua edersen çok çok sevinirim gerçektenAmin inşaAllah canım.
Umarım sende bu olumsuz düşüncelerinden biran da sıyrılıp eşinle aranızı düzeltip en kısa zamanda ANNE olursun canım.
Unutma ki sende yumurtadan çıkmadın ağaçtada yetişmedin annende senin gibi düşünceydi şu anda sen diye biri olmayacaktı yada eşine kızıp sığındığın kişi ANNEN
Yani anne olmak çok güzel bence.
Kadın olmayı öğreneceğim en son kişi bile değilsinBuna ne şüphe, taşıyıcı anneliği mide bulandırıcı bulan güzel evlatlar yetiştirirdin , ahh pardon bi de kararından vazgeçen.
Önce anne olmadan kadın olmayı öğren.
Bildiğimi söyledim açıkladım kaç kere?elif taşıyıcı anneliğin ne olduğunu bilmiyor. bu yolla bebek sahibi olamayan kaç kadının bebek sahibi olduğunu da bilmiyor. o yüzden boşver. de başka bişey söylemem gerek. resimdeki sen misin muhteşem zayıflamışsın çok kıskandım şuanda
Senin gibi yorum yapan biride insan olamazTeşekkür ederim benim.
Bu çok hassas bir konu, yaşamayan bilemez. Ablam 3 senedir hamile kalabilmesine rağmen bebek tutunamiyor. Bu kadar hassas bir konuda bu yorumu yapan biri kadın olamaz..
Örf adet ve ananelerimize yetişme tarzımıza karakteristik özelliklerimize göre genelde kabul edilmeyecek bir yöntem.tabii ki öyle haklısın. türkiye de yok ama yurt dışında çok yaygın taşıyıcı annelik. bi sebepten dolayı bebeği olmayan bayanlar için çok da güzel bir çözüm
Anlayışlı seni..Karşımda konuşmayı bilen biri olsa konuşulur halledilir bu sorunlar evet
Ana adam konuşma özürlü hemen kırıcı kırıcı konuşmaya başlıyo psikoloğa gitmesi lazım çünkü kır adan konuşamıyo
Beni sevdiği için mi çocuk istiyo benden mi şstiyo emin değilim artık
Şu an gerçekten istemiyorum o yüzden eşimin anlayışlı olması için dua edersen çok çok sevinirim gerçekten
Kadın olmayı öğreneceğim en son kişi bile değilsin
Bildiğimi söyledim açıkladım kaç kere?
Senin gibi yorum yapan biride insan olamaz
Ben nasıl çocuk isteyenleri anlayıp onlar için iyi dileklerde bulunuyorsam karşımdaki insanlarda benim düşüncelerime saygı duymalı
Saba göre doğru bana göre tanlış herkes senin gibi düşünmek zorunda mı!!!!
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?