ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

engelli konusu çok hassas birkonu
Ahahahahjajsjajajahahahahahahha yemin ediyorum kahkaha attım. Kadının yönetmeye çalıştığı algıya bak. Engellilere onlar demişiz. Batan geminin son çırpınışları. Allah akla zeval vermesin. İnsanı da böyle çaresiz bırakmasın

Bayanlar gaza gelip saldırıya geçmeyin ban yiyeceksiniz gereksiz bir konu için. Konu sahibi sana gelince tek senin çocuğun var dimi başkasının yok, Basma etekli kadınlar demek . Senin annen , babaannen ne etekliydi ya da ailende yok galiba basma etekli. Aşağılamaya çalışmışsın beyninin yettiği kadarıyla. Millet üstüne gelince bide saldırıya geçmişsin terbiyesizleşme daha fazla.

Bak oklari bana çevirmeye çalışıyor yerim seni :) şirin şey ama biz onlara engelli demiyoruz özel insanlar diyoruz bil istedim. Çünkü engellileden alınıyor bazıları.
aha bazıları dedın
cıleklı dondurma tum cıleklerını fırlatır sımdı sana ama bazılarıı dedıın onemlıı dıye

Böylelerinden çok var kardeş çocuk ağlayınca biz sanki 4 köşe oluyoruz zevkten.. bi de gözlerini dikip cık cık cık demiyolar mı parçalayasım geliyo.. bunun çocuğu olup olmamasıyla da ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü ben bekarken de Allah anasına sabır versin derdim içimden.. okumak lazım bilmek anlamak lazım.. yani kendimizi yetiştirmek lazım..

Konu engellilere nasil geldi, ilk yanlis konuya cevap verdim sandim ya

engel deyince herkes susar tabi, sizin çocuğunuz da engelli olabilir, hor görülecek bir konu değil, farklı zihniyetlerdeyiz

ayy şişirdiniz beni..
cidden biraz kitap falan okuyun boş zamanlarınızda..
idiot ne demek araştırın..

komik oluyorsunuz böyle olayı çarpıtmaya çalışarak..

Tabi oyle durumda durulmaz, ama bazi cocuklar asiri yaramaz oluyor, arkadasimin oglu 1 dk durmaz, 2 gunlugune yanima geldi, gezelim dedik, masaallah cok ilgili bir anne cok takdir ederim, cocuk hic durmuyor ama, bi ara nasil olduysa yuruyen merdivene gitmis, aklimiz cikti, aksama dogru arkadasimin pili bitiyordu artik, ben kosamiyorum pesinden diyordu, annelik cok zor bir sey, hele de bazi kadinlarin hayat yuku cok fazla, bi de ustune yaramaz cocuk, ben oyle davranmam, eger cocukla iyi gezemeyecegimi dusunuyorsam gitmiyorum hic, ama gordugum anneleri de yargilamamaya calisiyorum.

satırlarınızı okurken "sonra uyandım yastığımı kabartıp tekrar yattım"demenizi bekledim...
mahallede dedikodu yapan tipleri bi bakışta mı anlıyorsunuz?sizin 6yaşındaki çocuğu düşürmeniz ne peki?
mesela yemeği tuzlu yaptığınızda da kocanız sizi mi dövüyor?hani kimin gücü kime yeterse mantığıyla evet hakettim çünkü yemeği tuzlu yaptım diye salya sümük ağlayıp ama sineye mi çekiyorsunuz?

evet çocuklarımızı gözümüzden sakınıyor tırnakları taşa değmesin istiyoruz,ama dğerinin annesi de öyle istiyor..

iyi ki benim çocuğumu düşürmediniz!!
ben yıllaaar önce oyun parkında tavrı sizinki kadar olmasada benzer üslupta olan,nasıl desem günlere gidip ev sahibinin yüzüne gülüp arkasından "amaannn kek hamur kalmıştı"diyen tipler var ya hani onun kocasına modunda bir adamı 50kg cüssemle dövdüm!Çünkü oğluma sizin 6yaşındaki çocuğa davrandığınız gibi davranmaya kalktı

siz kuaförden taze çıkmış dipleri 1mm bile gelmemiş kedi gibi miyavlayarak konuşanların gittiği parka gidin ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…