- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Bu konu sahibi çok ateşli. .henüz benim evime gelmedi ama dumanı boğazımı yaktı. . (Uslubu))))seni seçtim pikaçu ama o elektrik veriyodu galiba ateşi kim salıyodu
Ahahahahjajsjajajahahahahahahha yemin ediyorum kahkaha attım. Kadının yönetmeye çalıştığı algıya bak. Engellilere onlar demişiz. Batan geminin son çırpınışları. Allah akla zeval vermesin. İnsanı da böyle çaresiz bırakmasınengelli konusu çok hassas birkonu
aha bazıları dedınBak oklari bana çevirmeye çalışıyor yerim seni :) şirin şey ama biz onlara engelli demiyoruz özel insanlar diyoruz bil istedim. Çünkü engellileden alınıyor bazıları.
Böylelerinden çok var kardeş çocuk ağlayınca biz sanki 4 köşe oluyoruz zevkten.. bi de gözlerini dikip cık cık cık demiyolar mı parçalayasım geliyo.. bunun çocuğu olup olmamasıyla da ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü ben bekarken de Allah anasına sabır versin derdim içimden.. okumak lazım bilmek anlamak lazım.. yani kendimizi yetiştirmek lazım..:) sizin cocugunuz yok kesin.cocuklar 3 yas civarı erken ergenlik denilen bir doneme girerler, bazi cocuklarda bu yaslarda aglama krizleri olabilir, cok alakasiz seylere sacma aglayabilir, en az yarim saat, istedigin kadar konus oyala ikna et susmaz, bu durumda en iyisi ilk agladiginda konusup yaptiginin dogru olmadigini veya istedigi seyin olamayacagini uygun dille anlatip, sonrasinda ise ustune hic gitmeden kendi haline birakmaktir. Aglamasina izin verceksin yani. Ben cok nadir.alisverise gidrim mesela, sevmem de, mecbur olursam, kizim aglama krizine girdiginde onu kendi haline birakir isime bakarim, susar bi sure sonra. Bu bilgi ilerde isine yarar bak, anne olunca bildigini sandigin her seyi yeniden ogrenceksin :)
Ahahahahjajsjajajahahahahahahha yemin ediyorum kahkaha attım. Kadının yönetmeye çalıştığı algıya bak. Engellilere onlar demişiz. Batan geminin son çırpınışları. Allah akla zeval vermesin. İnsanı da böyle çaresiz bırakmasın
onlar bile dediniz, yazmayın bana, aynı zihniyette değiliz,engellileri hor görüyorsunzu açıkçaBak oklari bana çevirmeye çalışıyor yerim seni :) şirin şey ama biz onlara engelli demiyoruz özel insanlar diyoruz bil istedim. Çünkü engellileden alınıyor bazıları.
engel deyince herkes susar tabi, sizin çocuğunuz da engelli olabilir, hor görülecek bir konu değil, farklı zihniyetlerdeyiz
Ay kuzuum nasıl çıldırtıyorlar beni. Komik bu kadın ya, engellilere sardı şimdi.Sakin ol avukatim ban yemeye degmez.
Sloganimiz bundan sonra hepimiz basma entariliyiz hemde en dalli gullusunden
Konu engellilere nasil geldi, ilk yanlis konuya cevap verdim sandim ya
tavsiye için teşekkürler umarım bir gün olur :) yalnız benim bahsetmek istediğim vurdumduymaz anneler. mesela sizin kızınız ağlasa ilgilenmem diyorsunuz ama hayatını tehlikeye atsa duramazsınız değil mi? benim başıma gelen olayda çocuk kendini merdivenden aşağı atacaktı annesi baksın ilgilensin diye kadın defol git dedi 6-7 yaşlarında bir çocuktu kaydırak gibi kayayım derken tepetaklak gidiyordu ki kesin ölürdü ben ensesinden yakaladım napıcamı şaşırdım annesine söyleyince de bana kızdı pişkin pişkin bu hep böyle dedi. napıcamı şaşırdım.
Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
Ya sahmat idiotlar bile senden daha akıllı tarzında bir şey yazmış. Bu da engellilere laf atıyorlar diye ortalığı ayaklandırmaya çalışıyorKonu engellilere nasil geldi, ilk yanlis konuya cevap verdim sandim ya
Buna ne gibi ses çıkarmamız lazım? Onlar bile, "engellerine rağmen" sizden daha anlayışlı demek istendi. Aklımız var anlayabiliyoruz, gaza gelecek bir durum yok.engellilere onlar bile diye yazılıyor burada, kimseden ses yok
evet aynı fikirdeyiz“Cahillerle tartışmaya girmeyin, zira ben hiç yenemedim." bu sözde cuk oturdu. Bu nedir arkadas her lafa bi karşılık. Konu sahibi Korkulur sizden
onlar bile dediniz, yazmayın bana, aynı zihniyette değiliz,engellileri hor görüyorsunzu açıkça
aman ne masum, çok doğalYa sahmat idiotlar bile senden daha akıllı tarzında bir şey yazmış. Bu da engellilere laf atıyorlar diye ortalığı ayaklandırmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?