ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

ben kesinlikle çevre değiştirirdim, çok hassasım bu konuda, mümkün olduğunca gariptiplerdenuzak tutucam oğlumu

peki çocuk düşünce diğer anne neden yapma demiyor, ynlış demiyor, mal gibibakıyorlar amakendiçocuklarına bişiolsa çoktan oradan kalkmıştı
bu bakış açısı doğru ama ilk yazınızdaki değil...
böyle durumlarda annesi ilgilenmiyorsa ben direkt çocukla konuşuyorum..gel bakalım sen oğlumu düşürdün ama o daha çok küçük ,dikkatli olmazn veya özür dilemen gerekli gibi bir konuşma yapıyorum..sonra da yanağından makas alıp oğlum kardeşiniz sayılır sahip çıkın diyorum ,alıp aralarına oynuyorlardı..oğlum küçükken :)

Bahsettiğiniz çocuk 6 yaşında yani çocuk. .16 yaşında olsa aile terbiyesinden bahsedin derdim ama minicik bir çocuğu boyke itham etmek ne kadar doğru?
Çocuklar böyle düşe kalka buyur.her birisi ittiginde müdahele ederseniz kendine güveni olmayan ve hep annesinin etekleri altında saklanan korkak ve bencil bir çocuk olarak buyur.
Ayrıca insanları kıyafetlerine bakarak yargılamak terbiyesizliktir.aile terbiyesi deyince aklıma bu geldi..

dur diyince duran şeye çocuk değil "robot " diyoruz halk arasında..

6 yaşındaki çocuğa ailen sana terbiye vermemiş ne demek ? Koşarken itmis çocuğa güzelce anlatabilirdiniz. Unutmayin 6 yaşında da olsa o da bir birey arkadaşlarının yanında onu o şekilde rencide etmeniz çok yanlış.

Bende bir anneyim.anlayabiliyorum fakat coxuvunu dusuren bir cocugu dusurmek nekadar dogru.onun anneside sen benim cocugumu dusurdun diye seni dusurmeliydi bence.kalmissin basma etek li diye kadinlari yeriyosun fakat o basma etekli kadin bence senden daha olgun ve seviyeliymiski seviyene inip seni dusurmemis.acaba senin annen anneannen o basma etekleri giymedimi.acaba sen o mahalle ortaminda buyumedinmi????

giydikleri etek basma idi,siz ne giyiyorsunuz bilmiyorum,ama bana aptal diyen bir tip, gariptiler...sizin davrandığınız gibi davranmadı kadın, evet çocuğuna verdiğiniz terbiye, amasizsanırım farkında değilsiniz, noluyosunuz yaa

bana aptal diyecek kadar terbiyeliydi bence, ben onunçocuğunu düşürmedim, incinen benimçocuğumdu,çocuğa değil vurdumduymaz anaya benim sözüm

ben kesinlikle çevre değiştirirdim, çok hassasım bu konuda, mümkün olduğunca gariptiplerdenuzak tutucam oğlumu
çevre neden değiştirirdiniz anlamadım..sitede çalışanların çocukları da aynı yerde oynuyor diye mi??
garip tipler basma eteklilerden ya da fakirlerden çıkmıyor ,szin düşüncenizdekilerden çıkıyor çoğunlukla..

Annelik bence her cocugu sevmektir..icinde o merhamet duygusunu sefkati her cocuga karsi göstermektir.
Ben yanlisi sizde görüyorum..
Siz böyle davrandikca ileride kendi cocugunuz ne durumda olur bilemem... asiri korumaci tavirlar iyi degil.
Ortada büyütülecek durum yok. Cocugunuz ileride kendi yasitiyla kavga etse ne yapacaksiniz acaba?
Benim tanidigim bir kadin da böyle. Kapi kapi dolsip cocuklarinin aileleriyle kavga ederdi benim evladimi niye üzüyor sizin cocuklariniz diye cocuklar kavga etmis sakalasmis vsvs herneyse artik.. ama bunlar cocuk yani..bugun tartisirlar yarin güle oynaya birsey yokmus gibi oynamaya devam her kücücük olayi büyütmemek lazim degil mi en fazla dogru düzgün anlatirsin cocuklara yanlisi dogruyu. Ama siz resmen 6 yasindaki cocukla tartismaya girmissiniz.
Simdi o kadin da yalniz kimse gelip gitmez. Cocuklar da disliyorlar o kadinin cocugunu bu yüzden.

Önemli olan zaten ne giyindiğimiz değil aslında burada küçümser gibi bir tavır takındığınız için üzerinde durmak istedim.
Kadın muhtemelen etkiye tepki verdi bu çok normal değilmi ?Neticede yarın bir gün çocuk olduğu için aynı şeyi çocuğunuzda yapabilir !!

6 yaşındaki çocuk karşısındakinin 1,5 yaşındalığıyla ilgilenmez ki. Çocuk işte bişeye kızdı mı acımasız oluyo diğer çocuklara karşı.
Siz biraz büyütmüşsünüz işi.

çocuğunuz çok küçükmüş, benimki de 2 yaşında ama parkta elini bırakmıyorum henüz diğer çocuklar zarar verebilir diye. bilemezler çünkü onlar da çocuk benimki de, kendini koruyamaz. mecburen yanına kimseyi yaklaştırıp düşürmesine izin vermem. düşene kadar tutsaydınız çocuğun canı acımasaydı bari.

çocuğumu dışlayan bir çevrede yaşamazdım, basma etekle alakası yok ayrıca basmaya ne kadar taktınız

yanındaydım ama anında oldu,nasıloldu anlamadım

Umarım çocuğunuz 6 yaşına geldiğinde parkta kendinden küçük bir çocuğun düşmesine neden olmaz.
Ve o mahalle arasındaki basma elbiseli dedikoducu kadınlar maalesef bu konuda haklıymış her ikisi de çocuk.
Bazen öyle dışarıdan göründüğü gibi olmuyor işler diğer çocuk hiperaktif olabilir dikkat eksikliği olabilir başka bir sosyal sıkıntısı olabilir enerjisini atamamıştır koşarken görmemiştir bile isteye yapmamıştır ve buna benzer bir sürü şey olabileceği gibi sırf yaramaz olduğu içinde yapmış olabilir evet ama bu tek bir olasılık diğerleri çok daha fazla. Umarım yaşayarak deneyimlemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…