Erkek İnfertilitesi Çocuk ....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
varikosel erkek kisirlik nedenlerinen biri.amaliyata(teaviden) once nasil cocuk olabilir anlamadim.
Sperm sayı ve kalitesi düşüyor ama ihtimal var diyorlar

Sonuçta tek sperm yeterli

Bir de herkeste farklı imiş bazısında milyarlar bazısında milyonlar bazısında eşim gibi sıfır oluyormuş sperm

Bazısında sayı iyi mırfoloji şekil bozukluğu üst düzeyde oluyormuş

Malesef hayattta hersey ıstedgn gıbı olmyr bzde ıkı yıl once ıstedık oncesınde ben hıc korunmamıstm ama hala olmdı evlat buyuk bır nımet Allah kımseye aratmasın zrmuş
Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah canım

Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah canım

Amın canım hayırlısıyla ınsallah butun ısteyenlere versın senınde hakkında hayrlısı olsun oluruna bırak demek ıstedgım senın ıstemenle olmuyor Allah'ımız en dgru zamanda veryr olacak oldktan snra krunsanda bı sekılde oluyr olamayacaksa da ne kadar ıgrasırsan ugras olmyr

varokosel erkek kisirligi icinde en yaygin olani.tedaviside var.amaliyatdan sonra bir cok erkeyin iyilesiyini duydum.sperim sayisi 20mln dusukse dogal yolla hamilelik ihtimali sayifliyor. hakinda hayirlisi.

Ben olsam her ihtimale karşı hiç korunmazdım ve elimden geldiği kadar çok birlikte olmaya çalışıp, çocuk için uğraşırdım. Zaten çocuk yapmak zor, ameliyattan sonra şansınız %50 azalacaksa boş yere 2 kat strese girmeye gerek yok. Ameliyata kadar elinizden geleni yapın bence. Gerisi takdir-i ilahi artık...

varokosel erkek kisirligi icinde en yaygin olani.tedaviside var.amaliyatdan sonra bir cok erkeyin iyilesiyini duydum.sperim sayisi 20mln dusukse dogal yolla hamilelik ihtimali sayifliyor. hakinda hayirlisi.
İyî dilekler için teşekkürler

Bizim tüp bebeğimiz var yani artık bebek de sayılmaz da o yöntem ile doğdu

I'leri derecede dediler ameliyat olsa da tüp bebek gerekebilir dediler biz de direkt o tedaviye başladık bebek sahibi okduk

Canım çok sıkıntı yapmayın. Varikosel tedavisi olan bişey sonuçta. Eşimdede vardı ama ileri boyutta değildi. Ameliyatsız hamile kaldım. Yine de ameliyat olana kadar korunmayı bırakın. Eşine Keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi öneriyorum

yillarca uglasdigim icin,malesef bu tur seyleri iyi biliyorum.
sizin icin sevindim sonunda bebeyinize kavusmussunuz.

İki yıl asla çocuk istemedim hatta herkes anne olmak zorunda falan diye herkesi azarladım sülakeden kaç kişiyi azarı çektim.. Planlı gebelik istedim 2016 mayısta istiyorum diyordum hep neyse üç dört aydır korunmuyorum gelen giden yok malesef şıp diye olmuyor.. Ama nasip tabiki belki senin hemen olur bu işler nasip ama plan yapmak doğru değilmiş ben bunu anladım çünkü hayat daha farklı planlar yapıyor

Amaan sal gitsin. Olursa şimdi olur olmazsa ameliyat sonrasına bırak.
Ben gebelik planlarken her şeyi düşünüyordum 'eşim rahat ol' deyip duruyordu. Biraz akışına bırakmak lazım hayatı.

Bizim ailenin erkeklerinin hemen hemen hepsinde var. Amcam, kuzenim, kardeşim ameliyat oldu. Hemde iki taraftan. Ama bi sorun yok şimdi her 6 ayda yada yılda bir sperm sayımı yaptırıyorlar. Neden olmasın çocuğunuz tek taranmış birde. Bence hiç endişe etme.

Korunma bırak kısmet nasıl sa öyle olsun canım, geçmiş olsun

Benim eşim de ameliyat oldu çift taraflı. Sperm sayısı düşük morfoloji kötüydü. Ameliyattan 3 ay sonra kontroller yapıldı ve sonuç çok çok iyiydi. Ha şu an hala çocuğumuz yok o ayrı bi konu bu sefer sorun bende doktorunu dinle. Bizim sonuçlar tup bebek merkezinde ıncelenmıstı ordaki doktor hiç uğraşmayın ameliyatla sonuç değişmez tup bebek yapalım zaman aleyhinize işliyor falan dedi beni bi dünya ağlattı eşimin doktoru da çocuk istemeseniz de bu ameliyat şart dedi anlam veremedık hangisi doğru soyluyo diye sonra eşim 2 doktora daha gitti biri Prof hepsi ameliyat şart dediler. Süreç biraz zor eşinizin kendisini hep koruması gerekiyo ne iş yaptığı da önemli ağır kaldırmayacak çok ayakta kalmayacak vs. Ama sonuç olarak başka bi doktordan da görüş alın ve şimdi ameliyat olsa yine sizin istediğiniz döneme kadar iyileşir Rabbim izin verirse..
Geçmiş olsun

Duydum keçiboynuzunu çok tavsiye ediyorlar
Deneyeceğiz onu da canım çok teşekkürler :-*

Çok üzüldüm canım yaa Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :-( imtihan dünyası işte napalım
Çok teşekkür ediyorum
Allah tez zamanda nasip etsin bizlere inşallah

İnşallah canım :-(

Inşallah canim hayirli zamanda hayirlisini versin ve yuvalarimiza huzur versin.evlilikte sorunlar bitmez bitmesini beklesek yaşlar geciyo ve çocuk oluncada daha iyi oluyo ona odaklaniyorsunuz olgunlasiyorsunuz.

Dra danış olmadı spermleri dondurtursunuz.

canım seni üzmek istemem ama hamile kalmak öyle çok da kolay değil benim eşime doktor varikosel var diyemem dedi ama hiç bir sorunda yok diyemem başlangıç aşamasında dedi bende hiç problem olmamasına rağmen 3 yıla yakındır hiç bir şekilde hamile kalamadım aşılama da dahil o yüzden bence eşini dinle çalışmalara başla ...ameliyatı her doktor da önermez çünkü bazen hiç bi işe yaramadığıda olabiliyor zaten 6 aylık iyileşme süresi var ki tam olarak iyileşecek diye bişi de yok o yüzden sen bi ucundan başla bende 6 ay korunmuştum evlendiğimiz zaman boşuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…