Çocukken tacize uğramak...

Ne yapti ki yani bir dokunma mi yoksa sözlü istismar mi? Pislik herifler Allah hepsinin belasini versin

Aslında ikimiz de aynı taraftayız o yüzden bu gereksiz tartışmayı uzatmicam gerçekten.

Son olarak konu sahibi ben size asla susun demedim. Susmanizi anlıyorum kendinizi bu zamana kadar sustugunuz icin suçlu hissetmeyin dedim.

Eğer tacize uğrayan sussun demişim gibi anlaşıldiysa kesinlikle bunu kast etmediğimi de tekrar tekrar belirteyim.

sustuğu için haketmiş oluyor yani öyle mi? pes diyorum vallahi pes. ümmet i Muhammed aşkına biraz makul olun bu nedir ya!

sustuğu için haketmiş oluyor yani öyle mi? pes diyorum vallahi pes. ümmet i Muhammed aşkına biraz makul olun bu nedir ya!
Ya sabır

Bakın ne yazmışım eğer zamanın da sussam haketmis olurdum çünkü benim durumum farklıydı amcamın kızı da tacize uğruyordu . Kendi yaşadığım tacizden bahsediyorum

Taciz edilen haketmistir mi yazmışım
En son ne yediniz ? 10 sayfadır açıklıyordum vallahi yeter ya offf

Mune ben diyorum angaraa o diyor benimki senden gara

Evet öncelikle gerçekten tartışmalar gereksiz savunduğunuz şeyler iki ihtimal sadece o bazı durumlarda susulabilir dedi bu bir seçenek diğer seçenekse söylemek ve ben önce sustum şuan herşeyi açıklamayıia karar verdim. uygun bir yolunu bularak ona cezasını çektiricem tabiki bu buradaki yorumlar sayesinde ve erkek arkadaşımında desteğiyle..
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

ya benim ne yediğim önemli değil, güldürdünüz:) inanın ilk okunduğunda o tarz bir anlam çıkıyor. zaten sonrasında benim de kızım var, demişsiniz anladım demek istediğinizi.

Canım ya okurken gerçekten içim acıdı Allah yardımcın olsun inşş yani insanlar artık kime güvensin (sen sonuna kadar haklısın bundan sebep kopacaksa kıyamet kopsun belkide başka çocuklara yapılacak olan şeyleri engelleyeceksin

Annenize tutup direk amcam taciz ediyor da demeyin ... Anlatırken çekinmeyin utanacak birşey yapmadınız açıkça rahatsız olduğunuzu söyleyin diyecektir noldu ki diye agzinizi yoklayacaktir ozaman citlatin . Zaten ince detay anlattircagini sanmam . Kuzen teyze falan yok mu bunları konusabileceginiz

Hani psikologa giderseniz oda konuşabilir annenizle sohbete dahil eder falan siz soyleyemeseniz bile

Evet çok ayrıntılı ve emin adımlar atıcam dediğiniz gibi önce psikolojik yardım ve danışma ondan sonra
Bilmiyorum işte ahh bi bilsem, başkalarının canı yansın hiç istemiyorum..s
Aynen öyle ama ben şuan aklı başında biriyim bunu ortaya çıkarmalı cezası neyse çektirmeliyim..

Başkalarının da canı yansın istemiyorsanız bunu ortaya çıkarmak ve o mahlukatın cezasını çekmesini sağlamak sizin göreviniz. Bunu yapmazsanız ve bu şerefsiz başka bir masuma zarar verirse bunun vicdani sorumluluğu ile yaşayabilir misiniz? Ben yapamazdım.

Seni o kAdar iyi anlıyorum ki,susmanı da anlıyorum hissettiklerini de. Ben de yaşadım böyle birşey ama ben fark edince yaklaşmadım bir daha o insana. 7 yaşındaydım fark ettiğimde. Eniştem kucağına alıp dudağımdan öpüyordu hemde diliyle
Ve bunu o yaşıma kadar yaptığına eminim çünkü o zamana kadar hep onu gördüğümde seviniyordum beni seviyor diye.
Ve bunu birtek bana değil kız kardeşime de yapmış. 24 yaşına geldim bitek onunla konuşurken anlattım meğer ona da yapmış o da kimseye söylemedi benim gibi bitek benimle paylaştı.. çok kötü birşey insan söyleyemiyor. Kitleniyor. Hala da başıma gelse sanırım o zamandan kalma bir travma olduğundan dolayı kitlenir söyleyemem. İnanmazlar diye!

Aminn, kimseye güvenmicez helede çocukları..
Evet gerçekten artık umrumda değil güzel bir şekilde halledicem hak yerini bulacak İnşallah, aynen başkalarının da canını yakamicak..

Ne yapti ki yani bir dokunma mi yoksa sözlü istismar mi? Pislik herifler Allah hepsinin belasini versin
Yazarken bile bi geriliyorum iğrenç hareketinden ben yerin dibine giriyorum - her fırsatta cinsel organını gösteriyordu hastalıklı ruh... Onun haricinde bakışları lafları hareketleri..

Yok gerçekten ben sizi de onu da yanlış anlamıyorum bi zıtlıktır gitti aranızda gerek yoktu yani sorunda değil. Bazı durumlarda susuluyo evet çocuk olduğun için utandığın için yalnız hissettiğin için aileme bir şey olur diye vs. doğru söylüyorsunuz. Ama şu an aklım eriyo İnşallah en doğru şekilde halledicem kararımı verdim söylicem şikayetimi edicem iyice düşünerek tabiki..
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Yok öyle pat diye söylenmez söyleyemede zaten, psikologa danışıcam ona göre eğer gidemezsem de kuzenim var teyzemin kızı önce ve sadece ona söyleyebilirim diye düşünüyorum..

Evet yaklaşmak bi yere dursun köşe bucak kaçıyordum ama evi arka tarafta ister istemez görüyorum sesini duyuyorum bence sizde bi psikolojik yardım alın.

Evet artık susmicam, ona cezasını çektiricem en kısa zamanda İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…