- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.534
- 133
Ne yapti ki yani bir dokunma mi yoksa sözlü istismar mi? Pislik herifler Allah hepsinin belasini versinDövmek mi bakın hep böyle düşünceler yüzünden işte.. Çocuktum bilmiyorum sonradan da anlatamadımevet babamın elimden bir kaza çıkar kötü şeyler olur diye anlıyor musunuz?
Size bir şey anlatayım.. Biz küçüktük o zamanlar arkadaşımla oyun oynardık bu yine o pis davranışını yapmaya başladı ve arkadaşımda gördü sonra annesine söylediği için benim annemin de kulağına çalınmıştı
Sonra annem beni sıkıştırdı cimcirdi böyle bir şey doğru mu var mı diye bak baban duyarsa ben karışmam tarzı bir şey dedi tam hatırlamıyorum korkuyordum ve sıkıştırarak anlattırmaya çalıştı daha çok korktum....
Yaptığım açıklamaya rağmen siz beni itham ettiniz !
Ben yaptığınız açıklamadan son yorumunuzdan önce yazdım
İnsanın zoruna gidiyor değil mi ! Şimdi anlamissiniz beni iyi madem !
Ayrıca ben taciz edilen hakediyorlar demedim sussaydim hakederdim dedim çünkü durumum farklıydı dedim .
Siz direk susmak gerek dediniz .
sustuğu için haketmiş oluyor yani öyle mi? pes diyorum vallahi pes. ümmet i Muhammed aşkına biraz makul olun bu nedir ya!Anlatmayan bencillik yapıyor taciz büyük bir olay hele akraba tacizi ... Taciz ile tecavüzün benim için hiç bir farkı yok üstelik. Bugün bana yapan yarın sana yapar . Bana yapanın sana da yapma sebebi benim susmamdir
Eğer zamanında ben sussam başıma geleni haketmis olurdum. Başkalarının da vebalini almış olurdum buyuzden susmadim.
Tüm bunlar sebebiyle susanlari anlamıyorum ve kabul edemiyorum bahanelerini. Benimki de anne baba söyleyince kimse kalp krizi gecirmedi katil olmadı çünkü birseyi söylemenin yolu yordamı var... gidip babaya bu beni taciz etti direk demezsin zaten. Böyle soyleyince acımasız diyorlar bize bide şaka gibi... Halbuki kendisinin iyiliğine söyledik
Üstelik annem yokken bana gelir saldırır mı diyor bu korku içindeyken susuyor
Ya sabırsustuğu için haketmiş oluyor yani öyle mi? pes diyorum vallahi pes. ümmet i Muhammed aşkına biraz makul olun bu nedir ya!
Evet öncelikle gerçekten tartışmalar gereksiz savunduğunuz şeyler iki ihtimal sadece o bazı durumlarda susulabilir dedi bu bir seçenek diğer seçenekse söylemek ve ben önce sustum şuan herşeyi açıklamayıia karar verdim. uygun bir yolunu bularak ona cezasını çektiricem tabiki bu buradaki yorumlar sayesinde ve erkek arkadaşımında desteğiyle..Neyse banlanmadan konu sahibi sana şunu söylemek istiyorum neden ısrarla susma dediğimin sebebi
Ben anneme rahatsizligimi belirttim annem önce abimle konuştu abimde uygun dille babamla
O adam şuan memlekette değil burdan gitmek zorunda kaldı ve öğrendim ki amcamın kızına da aynı şeyi yapmış oda benden güç alıp ailesine söylemiş
Evimizden çıkmayan bir adamdı bu adam kimse inanmayabilirdi bana . Korkmadim çünkü ben kendimi biliyorum böyle şeylerde inanki sana inanıyorlar kimin ne olduğu belli oluyor bu olaylarda ne olursa olsun ailen annenle konuş
ya benim ne yediğim önemli değil, güldürdünüz:) inanın ilk okunduğunda o tarz bir anlam çıkıyor. zaten sonrasında benim de kızım var, demişsiniz anladım demek istediğinizi.Ya sabır
Bakın ne yazmışım eğer zamanın da sussam haketmis olurdum çünkü benim durumum farklıydı amcamın kızı da tacize uğruyordu . Kendi yaşadığım tacizden bahsediyorum
Taciz edilen haketmistir mi yazmışım
En son ne yediniz ? 10 sayfadır açıklıyordu vallahi yeter ya offf
Gerçekten teşekkür ederimya benim ne yediğim önemli değil, güldürdünüz:) inanın ilk okunduğunda o tarz bir anlam çıkıyor. zaten sonrasında benim de kızım var, demişsiniz anladım demek istediğinizi.
Dövmek mi bakın hep böyle düşünceler yüzünden işte.. Çocuktum bilmiyorum sonradan da anlatamadımevet babamın elimden bir kaza çıkar kötü şeyler olur diye anlıyor musunuz?
Size bir şey anlatayım.. Biz küçüktük o zamanlar arkadaşımla oyun oynardık bu yine o pis davranışını yapmaya başladı ve arkadaşımda gördü sonra annesine söylediği için benim annemin de kulağına çalınmıştı
Sonra annem beni sıkıştırdı cimcirdi böyle bir şey doğru mu var mı diye bak baban duyarsa ben karışmam tarzı bir şey dedi tam hatırlamıyorum korkuyordum ve sıkıştırarak anlattırmaya çalıştı daha çok korktum....
Annenize tutup direk amcam taciz ediyor da demeyin ... Anlatırken çekinmeyin utanacak birşey yapmadınız açıkça rahatsız olduğunuzu söyleyin diyecektir noldu ki diye agzinizi yoklayacaktir ozaman citlatin . Zaten ince detay anlattircagini sanmam . Kuzen teyze falan yok mu bunları konusabileceginizEvet öncelikle gerçekten tartışmalar gereksiz savunduğunuz şeyler iki ihtimal sadece o bazı durumlarda susulabilir dedi bu bir seçenek diğer seçenekse söylemek ve ben önce sustum şuan herşeyi açıklamayıia karar verdim. uygun bir yolunu bularak ona cezasını çektiricem tabiki bu buradaki yorumlar sayesinde ve erkek arkadaşımında desteğiyle..
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Evet çok ayrıntılı ve emin adımlar atıcam dediğiniz gibi önce psikolojik yardım ve danışma ondan sonraHayır hiç düşünmedim yardım almayı.Aslinda alsam daha çabuk atlatirdim.Bu olay ve babamın aşırı despot birisi olması benim erkeklerden uzaklasmama ve kimseye guvenmeme neden oldu.Hala daha nasıl evlenebildim şaşırıyorum.Bence soyleyecekseniz iyice ölçüp tartin.Eger aileniz hiç bu olay olmamış gibi davranirlarsa sizin daha çok canınız yanar.Bence önce yapabiliyorsaniz psikolojik yardım alın.Ailenize de bir müddet sonra niçin psikolojik yardım aldiginizi soylersiniz.Bu bir anda soylemenizden daha etkili olur.Eger amcanizin başka çocuklara da onu yaptığından şüpheleniyorsaniz soylemelisiniz.Kac çocuk daha sizin gibi taciz yasayip içine atsın.Bakin çocuklar itiraf edemezler.Ha ederlerse de her zaman aileleri yanlarında olmaz.Bence bir nevi o çocuklara karşı da sorumlusunuz.Gercegi siz biliyorsunuz
Aminn, kimseye güvenmicez helede çocukları..Canım ya okurken gerçekten içim acıdı Allah yardımcın olsun inşş yani insanlar artık kime güvensin(sen sonuna kadar haklısın bundan sebep kopacaksa kıyamet kopsun belkide başka çocuklara yapılacak olan şeyleri engelleyeceksin
Yazarken bile bi geriliyorum iğrenç hareketinden ben yerin dibine giriyorum - her fırsatta cinsel organını gösteriyordu hastalıklı ruh... Onun haricinde bakışları lafları hareketleri..Ne yapti ki yani bir dokunma mi yoksa sözlü istismar mi? Pislik herifler Allah hepsinin belasini versin
Yok gerçekten ben sizi de onu da yanlış anlamıyorum bi zıtlıktır gitti aranızda gerek yoktu yani sorunda değil. Bazı durumlarda susuluyo evet çocuk olduğun için utandığın için yalnız hissettiğin için aileme bir şey olur diye vs. doğru söylüyorsunuz. Ama şu an aklım eriyo İnşallah en doğru şekilde halledicem kararımı verdim söylicem şikayetimi edicem iyice düşünerek tabiki..Aslında ikimiz de aynı taraftayız o yüzden bu gereksiz tartışmayı uzatmicam gerçekten.
Son olarak konu sahibi ben size asla susun demedim. Susmanizi anlıyorum kendinizi bu zamana kadar sustugunuz icin suçlu hissetmeyin dedim.
Eğer tacize uğrayan sussun demişim gibi anlaşıldiysa kesinlikle bunu kast etmediğimi de tekrar tekrar belirteyim.
Yok öyle pat diye söylenmez söyleyemede zaten, psikologa danışıcam ona göre eğer gidemezsem de kuzenim var teyzemin kızı önce ve sadece ona söyleyebilirim diye düşünüyorum..Annenize tutup direk amcam taciz ediyor da demeyin ... Anlatırken çekinmeyin utanacak birşey yapmadınız açıkça rahatsız olduğunuzu söyleyin diyecektir noldu ki diye agzinizi yoklayacaktir ozaman citlatin . Zaten ince detay anlattircagini sanmam . Kuzen teyze falan yok mu bunları konusabileceginiz
Hani psikologa giderseniz oda konuşabilir annenizle sohbete dahil eder falan siz soyleyemeseniz bile
Evet yaklaşmak bi yere dursun köşe bucak kaçıyordum ama evi arka tarafta ister istemez görüyorum sesini duyuyorumSeni o kAdar iyi anlıyorum ki,susmanı da anlıyorum hissettiklerini de. Ben de yaşadım böyle birşey ama ben fark edince yaklaşmadım bir daha o insana. 7 yaşındaydım fark ettiğimde. Eniştem kucağına alıp dudağımdan öpüyordu hemde diliyle
Ve bunu o yaşıma kadar yaptığına eminim çünkü o zamana kadar hep onu gördüğümde seviniyordum beni seviyor diye.
Ve bunu birtek bana değil kız kardeşime de yapmış. 24 yaşına geldim bitek onunla konuşurken anlattım meğer ona da yapmış o da kimseye söylemedi benim gibi bitek benimle paylaştı.. çok kötü birşey insan söyleyemiyor. Kitleniyor. Hala da başıma gelse sanırım o zamandan kalma bir travma olduğundan dolayı kitlenir söyleyemem. İnanmazlar diye!
Evet artık susmicam, ona cezasını çektiricem en kısa zamanda İnşallah..Başkalarının da canı yansın istemiyorsanız bunu ortaya çıkarmak ve o mahlukatın cezasını çekmesini sağlamak sizin göreviniz. Bunu yapmazsanız ve bu şerefsiz başka bir masuma zarar verirse bunun vicdani sorumluluğu ile yaşayabilir misiniz? Ben yapamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?