Çocukken tacize uğramak...

Pislik herif hem pedofil hemde ensest!!
Konu sahibine herkes neden soylemiyorsun hala diye kizmis ama kolay degil ki bu?Anladigim kadariyla annesi ile paylasmaya bile cekiniyor.Destek olacak kimsesi yok..babasi duyunca cikacak olaylarda korkutuyor onu.
Konu sahibi sende aslinda hala cocuksun.20 yas nedirki?Olayin travmasini bile hala atlatamamissin.Senden su anda guclu olmani istemek cok zor.
Herseyden evvel psikolojik yardim almalisin.
Sonrasinda belki ailen ile paylasir o serefsizi sikayet edebilirsiniz..
Ailende bitiyor is bundan sonra.
Fakat surec ne kadar uzun ve zor olursa olsun bundan sonra asla sessiz kalma.
Baska cocuklara zarar vermesine izin verme.
O adam tehlikeli bir sapik.Toplum icinde yasamasi aramizda dolasmasi korkunc birsey..

Ah yavrum be gozlerim doldu bana gore bunu en iyi sekilde psikologdan once annene anlatmalisin guzelim belki sana kizacaktir niye daha once soylemedin diye soyleyememe sebebini de aciklarsin cunku bi kizin en iyi psikologu en iyi dertlesecegi kisi annesidir. Sacma gelicek belki bu seni korkutacak ama emin ol en iyi cozumu en iyi sonucu annen verecektir sana sen kimseye anlatamadigin icin boyle arafta kalmissin kendini bitmis hissetme sakin senin elinde olan birsey degildi bu bunun utanci elbet olur ama sen kucucuk bi cocuktun savunmasizdin ve senden boyle faydalandi boyle insanlar boyle dusuncede ki boyle pisliklere yonelenler elbet cezasini cekecek kotu bi sekilde sen iyice dusun unutma annen uzulcektir kizcaktir ama en iyi tedaviyi de annen yapacaktir melegim

Evet hemde hiç kolay değil Güçlü olmak zorundayım ama
gerçekten bir şekilde bunu atlatmak istiyorum ona cezasını çektirmek istiyorum tabiki öncelikle bi uzmandan yardım alıcam ona danışıcam sonrası gelir zaten, gidemezsemde kuzenime paylaşıcam sonrasında şikayet ve psikolojik yardım alırım..
Kararımı verdim iyice düşündüm artık susmicam.
Gerçekten yeni yeni kendime itiraf edebiliyorum buraya yazmak ve bir karar almak bile öyle büyük bir gelişmeki benim için, birazda olsa rahatladığımı hissediyorum.

Evet ama annem olduğu için panik olursa ne yapacağını bilemezse yani daha önce sıkıştırdı üzerime geldi o zamanlar ama daha da korktum ve önceliğimi psikologa vericem. Asla kendimi bitmiş hissetmiyorum okuyorum iyiyim, bu konuyu hep unutmaya kendimi kandırmaya çalışmışım bu zamana kadar bununda yeni farkına vardım...
Evet cezasını çektiricem ona kararımı verdim en doğru şekilde halledicem İnşallah
bakalım neler olacak..

Evet yaklaşmak bi yere dursun köşe bucak kaçıyordum ama evi arka tarafta ister istemez görüyorum sesini duyuyorum bence sizde bi psikolojik yardım alın.

Ben aldım 2 sene paikolojik destek. Atlattım zaten ama o insana karşı kinim bitemez :)
Çok acıklı bir şekilde öldü,o beni biraz rahatlattı duyduğum zaman..

Taciz, tecavüz içerikli tüm konuları okuyup kapatiyordum nicedir. Yorum yapmadım hiç. Zira cocukluğuma, hafizamdan silmeye çalışip, düşünmekten kacindigim o zamanlara dönmek istemiyordum. Zayifliklarimdan kaçmak, en ise yarar korunma yöntemim. Bu yüzdendir ki bu tür konuları okurken hep "demek ki herkes aynı şekilde etkilenmiyor. Bak ben iyiyim" diyorum kendi kendime.

Kendimi kandırıyorum belki de. Evet ben kötü anıları hafizamdan silip, yok sayarak koruyorum kendimi. Ancak belli ki silinmiyorlar. Hayatının tümünü etkileyip; normal bir es, normal bir anne, normal bir evlat, hatta normal bir insan olmana engel oluyorlar.

Siz, içinde bulunduğunuz durumu kabul edip etkilendiginizi itiraf edecek kadar cesur ve bilinclisiniz. Ben ise inkar yolunu o kadar benimsedim ki "yok canım hayatımı neden etkilesin ki o iğrenç anlar" diyerek yok sayıyorum yaşadıklarımı. Bu yüzdendir ki inanıyorum siz iyi olacaksıniz. İyi olma şansınız var. Kendinize karşı durustsunuz çünkü. Benim yazmaya bile cesaretim yok.

Size fikir veremiyorum. Ben olsaydım diyemiyorum. Ben oldum çünkü. Oldum ve yok saydım. Siz bunu yapmayın. Çok geçmiş olsun.

Siz sanırım sessiz bir tipsiniz ve bu adam da sanırım bundan güç bulmuş.
Ben sizin bahsettiğiniz yaşlarda yazın babamın bilmem kaçıncı kuşaktan kuzenlerinin evinde bazen yatıya kalırdım, çocuklarla oynayabilmek için. Allah'a şükür hiç cinsel istismara maruz kalmadım. Aralarında belki sapık yoktu; çünkü şimdiye kadar öyle olaylarını duymadım hiçbirinin Allah için ya da gizli sapık varsa da ben aileme anlatırım diye korktukları için cesaret edememişlerdir; çünkü ben dışa dönük, çok konuşan ve pek kimseden korkmayan bir çocuktum. Keşke siz de sessiz kalmasaydınız. Gerçi geç kalmış da değilsiniz, hala tüm bunları anlatıp, üzerinizden bu yükü atabilirsiniz ki bunu yapmanız psikolojiniz açısından şart. Ya anlatır rahatlarsınız ya da kendinizi de bir şeyler için suçlamaya başlarsınız, olayları bilinç altına itersiniz, en ufak olayda tekrar aynı anlar canlanır beyninizde ve aynı acıyı tekrar tekrar duyarsınız.

Son düzenleme:
yazıklar olsun. burda koca koca kadınlar kalkıp ünlemli ünlemli, suçlayıcı, kendilerince harekete geçirecek destanlar yazıyorlar ya su psikolojideki bir insana, gercekten yazıklar olsun. agresif üslubunuzla, senelerdir aynı uzuntuyu tekrar tekrar yasayan birini ayağa kaldıramazsınız. birdenbire saldırıya geçmesini öğütleyemezsiniz, onda daha derin bir yabancılaşmaya sebep olur bu sadece.
travma denen bir şey var, bilmem duydunuz mu? insanın tüm sistemini donduracak denli derin bir acı yaratıyor ve hareket kabiliyetini engelliyor. bu kız daha yeni yeni kendine itiraf etmeye başlamış, katlanamadıgını farketmiş. kolayca atlatmasını sağlayacak öneriler vereceğinize... off yazarken bile sinirim bozuldu.

Wcy, iyice araştırıp bu konuda uzman olan bir psikologla görüş ve ailene birlikte açıklayın derim. yalnız hissetmen anlaşılır bir şey, cunku guvende olmadıgını korunmadıgını dusunuyorsun en basta. iyi bir psikolog ayağa kalkabilmen için yardımcı olur, sonrasında da daha rahat ilerlersin. sakin kalmaya çalış ama bu yavastan almak demek değil. hemen adımını at bu konuda.

...

En azından bunu size yaşatan kişiyi deşifre edebilirsiniz, başka çocuklara aynı şeyi yapmamasını sağlayabilirsiniz..
Lütfen korkmayın ve elinizden ne geliyorsa yapın..
Ben de yaşadım çocukken bir değil bir kaç kere.. ahh şimdiki aklım olsa ortalığı ayağa kaldırmaz mıyım?
Bir gün komşunun oğlu bodrumdaki odunluğa çağırdı, o zaman 12-13 falandım.Hem de pis bir şekilde teklif ederek, gitmedim ama yıllarca o çocuğu görmek inanılmaz rahatsız etti.
Daha da küçükken yaklaşık 5-6 yaşında yine bir başka komşunun 30lu yaşlarda bir kızı vardı, o zaman aklım ermiyordu ki çağırdı gittim. Özel bölgemi ellerdi ellemek de değil offf çok kötüydü aklıma geldikçe çok kötü oluyorum.. aklım erdikten sonra yıllarca acaba bekaretim gitmiş midir diye hep düşündüm.
Otobüste tacize uğradım, sokakta annemin yanında tacize uğradım.
Kalbim daraldı şu an yazarken..
Sadece komşu kızı ve diğer komşu oğlunu tanıyordum, çocukluk aklı o zaman söyleyemedim.
Şimdi başka bir şehirdeyim ahh keşke nerede yaşadıklarını bilsem şu an deşifre ederdim.. ve hâlâ rüyalarıma girer o insanlar ağlayarak uyanırım..
Yapmayın korkmayın geç olmadan ortaya çıkarın lütfen..

Sanırım panik atak krizi geçiricem nefesim çok düzensiz şu an çok etkilendim yaşadıklarım aklıma geldi.

Türkiye’de büyük bir problem bu. Aile içi tacizin üstü örtülüyor.
Umarım adalet yerini bulur.

Ben aldım 2 sene paikolojik destek. Atlattım zaten ama o insana karşı kinim bitemez :)
Çok acıklı bir şekilde öldü,o beni biraz rahatlattı duyduğum zaman..
İyi yapmışsınız, inşallah bende atlatırım.
Kin nefret bitmez doğru söylüyorsunuz. Bende öyle düşünüyorum keşke o da acıklı bir şekilde ölse.. Bende rahatlardım buna eminim.

İyi yapmışsınız, inşallah bende atlatırım.
Kin nefret bitmez doğru söylüyorsunuz. Bende öyle düşünüyorum keşke o da acıklı bir şekilde ölse.. Bende rahatlardım buna eminim.

Rahat ölmeyeceği kesin :)

Tıpkı ben.. Buraya konu açmadan evvel o kadar çookk buna benzer konu okudum ki ondan sonra neden bende yazmıyorum insanların görüşlerini almıyorum demeye başladım kendi kendime. Nolacakki dedim, dediğiniz gibi beni zaten hiç etkilemiyo diyip hep aklıma getirmemeye düşünmemeye çalıştım bu 10 yıl boyunca kendimi kandırmışım gerçekten çünkü buraya yazarken öyle heyecanlandım ki elim ayağıma dolandı utandım yorumları okudukça ağlayasım geldi işte o zaman daha dün bunun içimde yer ettiği yaranın farkına varabildim.
İnan hafife alınacak bir şey değilmiş bence bu herkes için de geçerli, yüzleşmek gerekiyor bi adım atmak sadece.. Bakın ben sadece buraya konu açtım gerçekten düşüncelerim değişti..
Evet aklımızdan silemeyiz ama bununla baş etmenin yolunu buluruz, böyle bir şeyi yaşamış olmamız bence hayatımızın geri kalanını etkilememeli güçlü durmalıyız gerçekten bizim değil onların hayatı etkilenmeli..
Sadece küçük bir cesaret buraya yazmak ki şuan bunun bi önemi yok o hala rahat keyfine bakıyor.. yavaş yavaş ilerleyip İnşallah bunu çözücem :) gerçekten cesaretim yok falanla olmuyor tabiki en yakınımdan da aldığım cesaretle ve buradaki yorumlarla biraz oturup düşününce mantıklı gelen şey yaşadıklarımın cezasız kalmaması ve başka masumların da yaşamaması..
İnanın sizde dürüstsünüz benim olayım sizi düşündürmüş, yazmaya cesaretiniz gelmiş bakın buraya yazmışsınız :)
Sizin böyle bir şansınız yok mu ona cezasını çektirmek gibi? bence sizde göz ardı etmeyin yaşadıklarınızı,
peşine düşün yada psikolojik destek alın olur mu.
Sizede çok geçmiş olsun...

Değildim çok iyi hatırlıyorum nasıl anlatsam cıvıl cıvıl bıcır bıcır mı denir hareketli hatta erkek çocuğu gibiydin inanın parça parça hatırlıyorum bir şeyleri, bu olayı yaz tatilinde yaşamıştım okul açıldığında arkadaşlarım sana ne olmuş çok değişmişsin diyodu öyle üzülüyordum ki kimse bilmiyordu içime atıyordum, gerçekten bu sizin yapınızla alakalı bir şey değil ki yaşamayan anlayamaz ve çocuksunuz mantıklı düşünemiyorsunuz bu yaşıma kadar da hep bilinç altıma ittirdim.. buralardaki benzer olayları okudum bende yazmaya karar verdim, şuan ise aileme açıklamaya ve o hasta ruhluya cezasını çektirmeye kararlıyım..

Yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim.. Aynen önce bi psikologa danışmak ondan sonra adımlarımı atmak istiyorum, yavaş derken yani düşünerek danışarak bilinçli bir şekilde olucak inşallah..

Allahın cezaları hepsi hasta bunların.. Sizinde yaşadıklarınız kolay değil psikolojik destek aldınız mı?
Evet korkmicam cezasını çekmesi lazım farkındayım elimden geleni yapıcam..

acaba tacize uğramayan insan var mıdır

kimimiz aileden birilerinin,kimimiz arkadaş çevresinden,kimimiz sevgililerimizin,kimimiz öğretmenlerimizin kimimiz de hiç tanımadığınız insanların tacizine uğruyoruz maalesef

şuraya 100 kişi yazıyorsa eminim ki en az 60 tanesi hayatının bir döneminde fiziksel veya sözlü tacize uğramıştır

ama lütfen sessiz kalmayalim korkmadan bu durumu birilerine anlatalim şikayet edelim çünkü bugün bizlere bu igrencligi yapan yarın kardeşlerimize çocuklarımıza yapacak bizim susmamiz demek bir insanin daha taciz edilmesinin önünü açmak demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…