- 22 Kasım 2010
- 11.205
- 19.878
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
8 ayını yeni dolduran bir bebegim var. Hamileliğim kanamalı geçtiği icin bu dönemde dr cinsel ilişkiyi yasaklamisti. Bebegim doğduktan kisa bir süre sonra rahatsızlandı, bir dönem hastanede kaldik. Çok sukur su anda gayet saglikli ancak genel olarak uykuyu seven bir bebek degil. Ozellikle gündüz uykuları cok kisa ve geceleri de 3 4 kez uyanır muhakkak. Tabii tüm bu süreçler hem benim hem esim icin oldukça yorucu. Ikimiz de çalışıyoruz. Işten gelince onun da benim de resmen dermanimiz kalmiyor. Hamilelikten once gayet güzel giden bir cinsel yaşamımız vardi ancak aylardır resmen beraber olmuyoruz ve bunu ikimiz de istemiyoruz. Bebek uyuyunca biz de külçe gibi yatiyoruz. Yaslar daha 30 ve 31. Kendimi menapoza girmiş gibi hissediyorum. eşimle bu konuyu konuştuğumuzda bebegi annemlere bırakalım diyor ama her birliktelik icin anneme götüreceksek bebegi işimiz var. Eskisi gibi olamayacak miyiz hic? Hem.esimi istiyorum hem de fırsat varken kendimi cok yorgun hissediyorum. Oğlum ocak doğumlu, nisan ve ağustosta birer kereden toplam 2 kez beraber olduk düşünün. Ondan önceki 9 ay zaten yok. Esim bunu sorun olarak bile gormuyor. Büyüyünce acısını çıkarırmışız. Hey gidi. Ne olur değişir deyin.