Ben herşeye rağmen kv min onca hareketine rağmen seviyorum ben herkesi seviyorum hayatımda.Kv ve gelin birbirini seven o kadar az ki. Birbirini sevmek zorunda da değiller.
Ama karşılıklı saygı şart. Başka türlü yürümez. Evde de huzur kalmaz.
Küsmedim ama beni sevmeyen birini görmek istemedi canım.Abartmışsınız.
Zaten samimi bir ilişkiniz yokmuş neden bozuluyorsunuzki.
Bana sorsalar en sevdiklerimi, bakın abartmıyorum 50 kişi saysam kayınvalidemi saymam.
O da beni saymasın, asla umrum olmaz.
Bunun için küsmeyin komik olmayın.
Kaldı ki sevmiyorum dememiş.
Belki çocuğun hatrına demiştir diye onu da saymazsınız ama :)
Ben onu tüm saçma , düşüncesiz tavırlarıyla sevdim , karı koca idare ettik herşeyini , asla saygıda kusur etmedim o yüzden sevmez beni.ama haklısınız sevmesin keşke şimdiye kadar bu kafada olsaydım .Sizi neden sevsin ki sevmesi mi gerek ben onu anlamadım.Saygısızlık etmesin musallat olmasın yeter bence.
O zaman hic takmayacaksın bu konuları cnm... Eskiden anne babalar büyüklerinin yanında çocuklarını kucaklarına alip sevemezmiş bile saygısızlık olarak adlandırılmış dolayısı ile çocuklarına karşı sevgilerini gösteremezlermiş bile belki öyle yetişti öyle gördü gösteremiyor belli edemiyordur... Takılı kalma boşuna, hem kendini hem eşini hem çocuğunu düşün dile bile getirme çocuğun senden öğrenecek sevmeyi sevilmeyi onunla bu konuda konusma insanalara karşı bakışının güzel olmasını aşıla...Kuzum dediğim gibi 3 günlük gelin değilim ben çaba sarf ettim mi diye düşüneyim . Düşündüm bitti o konuları geçtim ben.
biz herkesi olduğu kabul ettik eşimle.herkesi idare ettik . Ve kaybettik eşim annesi tarafından bile sevilmeyen bir adam oldu.şimdi çocuklarım benim gibi olmasın onlara sizi sevmeyen değer vermeyen insanlardan uzaklaşın diyorum .O zaman hic takmayacaksın bu konuları cnm... Eskiden anne babalar büyüklerinin yanında çocuklarını kucaklarına alip sevemezmiş bile saygısızlık olarak adlandırılmış dolayısı ile çocuklarına karşı sevgilerini gösteremezlermiş bile belki öyle yetişti öyle gördü gösteremiyor belli edemiyordur... Takılı kalma boşuna, hem kendini hem eşini hem çocuğunu düşün dile bile getirme çocuğun senden öğrenecek sevmeyi sevilmeyi onunla bu konuda konusma insanalara karşı bakışının güzel olmasını aşıla...
Aile birliğini ben korumaya çalışıyorum, neden kimse çaba sarf etmiyor, artık bende dama dedim sevilmediğim insanlar topluluğunu neden birarada tutayım.En iyi ihtimali düşünüp kafanı yorma belkı gercekten unuttu derım. Hem cocuk gelısımı ıcın aıle ortmı sart babanne dede ıle buyuyen cocuklar cok sanslı ve saygılı oluyorlar. Bız buyuklerle buyudugumuz ıcın sabırı sevgıyı cok guzel ogrendık Allaha sukur cok mutlu evlılıklerımız oldu butun kardeslerımızın. Bence aıle bırlıgı ve cocugunuz ıcın gorusmeye devam edın bırsey bellı etmeyın zayen sevıyelı bır görüşmeymıs hıc dıllendırıp budanlardırmayın sadece kayınvalınıze anne cocugun yanında konustuklarımıza dıkkat edelım artk sorguluyor dersın ıkı tarafta cocuk yanında boyle seyler konusmamalı
Bence o dedeyi de sevmiyor ... :))Ya ama çocuk dünyadaki en sevdikleri sormuş.
Bana çocuğum sorduğunda, ben: "sen, kardeşin ve baban" diyorum mesela.
Aslında kendi annem, babam, kardeşim ve yeğenim de gayet üst sıralarda :)
Ama o an saymıyorum.
Sonra güzel dostlarım var.
Başka sevdiklerim de var.
E var işte birileri.
Sevdiklerimizin sınırları yokki.
Herkesin yeri farklı.
Kadının ilk sıralarında değilseniz de listede varsınız :)
Takılmayın klasik bir çocuk sorusu.
"Bir tek dedeni seviyorum" deseymiş keşke
Belkı onlarda sarf edıyordur ama sız gormuyorsunuzdur. Kımse kımseyı sevmek zorunda degıl kı kv kp cok zor yanı ama saygı varsa yuruyor zaten onlar ogullarını torunlarını sevsın yeter benım benım aılemın sevgısı de bana yeter. Evlenmek boyle bırsey zaten bız onlar bızı sevsın dıye bır arada degılız esımızle cocugumuzla mutlu olmak ıcın bır aradayız ama onlarda bızım bır parcamızAile birliğini ben korumaya çalışıyorum, neden kimse çaba sarf etmiyor, artık bende dama dedim sevilmediğim insanlar topluluğunu neden birarada tutayım.
Oğlu için bile parmağını oynatmayan bir kadın. Oğlu ameliyat olacak ben çalışıyorum 2 çocuk var.kadın benim gezmem var gelemem diyor. Siz düşünün çabasını artık.ben izin alıyorum kv gezmede ,annem çalışıyor. Çocuklarımı teyzeme bırakıyorum. Teyzemin kendi işi işe gitmiyor.Ben bu kadını idare ediyorum işte. Ve tek kelime birşey demedik.deseydik belki değerimiz olurdu.Belkı onlarda sarf edıyordur ama sız gormuyorsunuzdur. Kımse kımseyı sevmek zorunda degıl kı kv kp cok zor yanı ama saygı varsa yuruyor zaten onlar ogullarını torunlarını sevsın yeter benım benım aılemın sevgısı de bana yeter. Evlenmek boyle bırsey zaten bız onlar bızı sevsın dıye bır arada degılız esımızle cocugumuzla mutlu olmak ıcın bır aradayız ama onlarda bızım bır parcamız
Ben ınanmıyorum ya oglu amelıyat olacak ve annesı gezmeyı sececek. Camı avlusuna bıraksaydı kucukken daha ıyıydı. Ben olsam acık acık derdım bunada susulmaz kusura bakmayın bence genel bır mantıksızlık var. Kımse bunları yapan bır ınsanı ıdare etmez. Kayınvalıdenı de dınlemek ısterdım o ne dusunuyor.Oğlu için bile parmağını oynatmayan bir kadın. Oğlu ameliyat olacak ben çalışıyorum 2 çocuk var.kadın benim gezmem var gelemem diyor. Siz düşünün çabasını artık.ben izin alıyorum kv gezmede ,annem çalışıyor. Çocuklarımı teyzeme bırakıyorum. Teyzemin kendi işi işe gitmiyor.Ben bu kadını idare ediyorum işte. Ve tek kelime birşey demedik.deseydik belki değerimiz olurdu.
Kv dinlesen ne olur ? Beni sevmiyor tamm ben saygısızın önde gideniyim vs . Farz edelim. Peki ya oğlun ? AğZı var dili yok oğlunun .ne olursa olsun evlat bu. Kendinden ödün vermeyen bir anne.biz ses çıkarmadığımız için doğru yolda olduğunu düşünen bir anne. ama bu hayatta ağlamayana meme yok .ben bu kadını idare ediyorm işte ama o heran açık aramakl, küsmekle surat asmakla meşgul.Ben ınanmıyorum ya oglu amelıyat olacak ve annesı gezmeyı sececek. Camı avlusuna bıraksaydı kucukken daha ıyıydı. Ben olsam acık acık derdım bunada susulmaz kusura bakmayın bence genel bır mantıksızlık var. Kımse bunları yapan bır ınsanı ıdare etmez. Kayınvalıdenı de dınlemek ısterdım o ne dusunuyor.
Oğlum detaycı ...benim oğlan bana sorsa babaanneyi de işin içine katmak aklımın ucuna gelmez:)
siz fazla detaycısınız galiba.
Ortada bariz tartışma yok, ama hep ben sustuğum için yok. Bu şartlar altında aman aırf torunlarından ayrı kalmasınlar diye görüşüyorum ama sen kalk çocuğumla konuştuklarına bak. Çocupumun gözünde ben orda sevilmiyorum ve babaanne arkamdan söyleniyor .yani bunu küçücük çocuk neden bilsin. Ben sizi olduğunuz gibi kabul ettim de ,sizin peki hala derdiniz ne ? O yüzden gitmedim , gitmek istemiyorum ama bu gitmeyeceğim anlamına gelmiyor.Diyelim ki sevmiyor gitmeyecek misin? Sonuçta arada bariz bir tartışma kavga yok sadece sevmiyor ama eşinin annesi ve arada torun var. Sen gitmesen de o gelecek ilişkiyi kesip atma şansın yok. Daha az gidersin zaten haftada 2-3 de fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?