Çocukla çocuk olmak mı bu ?

En sık görüştüğümüz kişiler anneanesi babaannesi. Şimdi anneanneyi sayıp onu saymazsan oğlum çok fazla detaycı. Aile içinde çocuklar konuşur bunları çok ta laf vermemek gerek babaanemizin yaptığı gibi mesela. Oğlum zamanı gelince anlayacak zaten neyin ne olduğunu.
Artık saçma sapan davranışlarını olgunlukla karşılayamaz hale geldim , buna birikim diyoruz işte. En son anneanneni kuzenini teyZeni az sev, az git evlerine. Halanı enişteni beni çok sev demesinin üzerine bunu da yapınca artık dayanamıyorum. Benim çocuklarımı yönlendirmesine , ufacık çocukların aklına bunu sokmasına sinirleniyorum. Anlatabildim mi ?

Aslında mevzular derin, şurda iki satırla koskoca hayatını anlatamıyorsun.çokk güzel özetlemişsiniz yaşadıklarınızı eşimi düşündüm ve içim sızladı. İşte tamda olay bu. Benş sevmemesi dert değil aslında .Eşime yaşattıkları yüzünden üzülüyorum. Arkasında dağ gibi duran her koşulda seven bir anne olamadı . Duygularımı çok kelimelere dökemem ben .

Cocuklar cikari olmayan her konuda dogru soyler. Hic unutmam ben de o yaslardaydim. Bir gun babannem ve halam annem hakkinda konusuyolardi o kadar cok uzulmustum ki anneme anlatmistim. O da cok uzulmustu ve hatta yuzlerine vurmustu dedikosunun yaoildiginj.

Evet takan biri değilim çünkü okadar çok şey yaptıki ben duymazdan geldim. 6-7 ay önce de anneanneni sevme teyzeni sevme, anneannen seni sevmiyor , halanı beni enişteni sev demiş çocuğuma aman dedim paylaşmak istemiyorlar torunu diye geçiştirdim ama çocuk tereddütte kalmış neden anneannem beni sevmiyor diye sordu , şimdi ise babaannem seni sevmiyor neden çocuğumun duygularıyla oynuyorsun ? Kızgınlığım , görmek istememe sebebim buydu.ama küsmedim tabi telefonlaştk.

Zaten sevilmiyoruz, dedikodumuzda yapılıyordur da çocukların yanında yapacak kadar düşüncesiz olmayın yahu.

Ama bence asıl tavır alma sebebinde siz konuşmaya devam etmissiniz, şimdi acaba demissiniz..
Ne demek anneanneni sevme, işte ben bunda baya sorun yaratirdim..

Ama bence asıl tavır alma sebebinde siz konuşmaya devam etmissiniz, şimdi acaba demissiniz..
Ne demek anneanneni sevme, işte ben bunda baya sorun yaratirdim..
Evet ben böyleyim işte sabır diyorum seslenmiyorum , sonra üst üste birikiyor en ufak damlada taşıyorum. Bu da kötü yönüm. Ama cidden artık ne yaşanıyorsa yaşandığı an tepki verecm . Zaten sevilmiyoruz zaten sevilmiyoruz.

Kesinlikle öyle yapın, sabır gösterince kimse takdir etmiyor, üstüne daha da terbiyesizlesiyorlar.
İlk olayda tepki verin ki, ikinciye cesaret edemesin kimse..

Bence abartıyorsunuz kadın sayarken saymıs zannedebilir yada gercekten saymayı unutmus olabılır sonradan aa evet tabıkı seviyorum demis ne diyecek baska kadın ?

Sevmiyor saygı duyuyor demekki kendi ağzınızla diyorsunuz heralde 7-8 yıllık evlisiniz gören dün gelin geldim sanar diye nasıl bir duvar orduyseniz eeee bu halde sizi sevmesini beklemeyin bi zahmet artı saygılı kadınmış çocuğa aaaa unuttum demiş sizde aile olun dış kapının mandalı gibi davranıp insanın kalbine girilmez

Atılgan olan her gelinisever kaynanalar bence

Nasıl anladınız benim dış kapının mandalı gibi davrandığımı, kv buz gibi kadındır o öyle davrandı ben onun duvarlarını aşamadım demiştim sanki.burda tek cümleyle kendini anlatman kolay değil.

Kimse birbirini sevmek zorunda değil, o yüzden çok takmayın bence. Saygı duyuyorsa baska bir problem yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…