- 17 Aralık 2015
- 27.122
- 49.578
- 598
dört gözle bekliyor gelinler, kaynanamız bir hata yapsada, ilişkiyi kessek diye....Herkese merhaba arkadaşlar. Konu kayınvalidem . Herşeyi kafaya takan uzun uzun düşünen takıntılı biri değilimdir ama bazı şeyler kafamdan gitmiyor. Kv ile çook çok mesafeli bir ilişkimiz var, haftada 2-3 görüşsekte katiyen sınırları aşmayız. Sanki dersin ki dün aileye girdim. Olmuyor duvarlarını aşamadım. Neyse çok şeylerde yaptı ama ben tepki vermedim,saygısızlık yapmadım. neden demedim , severim ama bayılmam yani. Geçenlerde oğlumla arasındaki konuşmayı oğlum bana anlatınca artık görmeye tahammülüm kalmadı ve 2 haftadır hiç gitmiyorum evlerine . Oğlum demiş ki babaanne sen bu dünyada en çom kimleri seviyorsun. Oğlum 6.5 yaşında buarada.O da saymaya başlamış. Dedeni , babanı , halanı , enişteni , amcanı, kardeşini demiş.Oğlumda herkesi saydın da bir annemi saymadın demekki sevmiyorsun deyince haa unuttum tabi gaga demiş. Bir de o gün ben gidecektim yarım saat işim uzadı haber verdiğim halde arkamdam söylenmiş. Babaannem sizi az seviyor çünkü herşeyinize itiraz ediyor.ama halamı çok seviyor ne derse dinliyor. Bunları aylar önce konuşmuşlar bana o gün sen bu dünyada en çok kimleri seviyorsun anne dedi . Bende saydım herkesi babaanesini de sayınca ama babaannem seni sevmiyor diye anlatmaya başladı.Bunları duydum ya iyice soğudum. 2 haftadır evlerine adım atmadım. Yarın dese ki niye gelmiyorsun ? Ne dicem . Çocuğumun söylediklerini anlatsan çocukla çocuk olmuşsun derler. Söylemesem ben yine gitmek istemiyorum. Çocukla çocuk mu oluyorum sizce ?
Aynen öyle...bizim gibi kötü gelinleri idare ediyorsunuz ya iyi ki varsınız !!!olgunluk böyle birşey işte. Hep var olun yoksa kim hayatımızı zindan edecek ayolldört gözle bekliyor gelinler, kaynanamız bir hata yapsada, ilişkiyi kessek diye....
Neden beni en çok sevsin allahaşkınıza akıl var nizam var. Bunu bu şekilde anlayan sizsiniz :)) siz de bana sarmayın o vakit. Dolu dolu geçirin vaktinizi lütfen...Çocukla çocuk olmak da değil bu ya, çocuk aklıyla hareket etmek resmen. 6 yaşındaki çocuğun gazına geliyorsunuz koskoca kadın olarak. Kaldı ki kayınvalide bir şey de yapmamış. Uygunsuz bir şey dememiş. Sizi sevmeseydi bile suçu olmazdı. Aranızda duvar varmış, niye en çok sizi sevsin Allah aşkına?Konu bana çok komik geldi. Boş vaktiniz çok galiba, insanlara saracak konu arıyorsunuz.
Neden beni en çok sevsin allahaşkınıza akıl var nizam var. Bunu bu şekilde anlayan sizsiniz :)) siz de bana sarmayın o vakit. Dolu dolu geçirin vaktinizi lütfen...
Ayol insan hiç mi doğru yorum yapmaz. Okuyorsunuz ama rastgele .E siz buna alınmamış mıydınız, bu yüzden küsmediniz mi kadına?
yok bence dşünceli davranıp oğluma anneni sevmiyorum dememiş üzmek istememiş. İlişki sınırlı elbet ama ben tarafından sevilmemesi söz konusu değil. Ben saydım çünkü. Onun saymaması beni kırdı. Ve ben sevilmediğim insanların yanına adım atmak istemez oldum. Yoksa sık sık gidiyordum.
Yani birşey deneyim diyorum ama neyse.İyilikten anlıyor mu onu bile anlamıyorum ? O kadar tepkisiz ki. Yaptığım tüm iyilikler boşa gidiyor.
İyilik yapmak için davranmak nasıl birşey, bizim hayatımız oyun sahnesi mi ki yıllardır ben rol yapayım. Yaptığı kötülüğe kötülükle karşılık vermemek , saygı duymak , karşısına geçip cidden tek kelime etmedik aman büyüğümüzdür diye . Bu benim kv me yaptığım en büyük iyiliktir bir gelin olarak. Ama buna rağmen yüzü gülmedi . İyilikten almıyor demek . Evet onu üzmemek için sustuğum her an boşa gitti benim için. Haklısınız çok sevdikleri ilgilenirler artık.Yani birşey deneyim diyorum ama neyse.
Hanımefendi yapılan hiçbir iyilik boşa gitmez, iyilik yapmak için davranmak boşa gider ki sizde biraz böyle olmuş. Samimiyet yok haliyle kadın ilk sevdikleri arasında saymamış bunda yadırgayacak birşey yok, haa samimi olduğunuzu düşündüğünüz bir anda böyle birşey yapsa anlarız ama ortada birşey yok.
Ayrıca takmayın o kadar, ilk saydıkları ilgilenir kv ile
Çok garip geldi bana alındığın seyHerkese merhaba arkadaşlar. Konu kayınvalidem . Herşeyi kafaya takan uzun uzun düşünen takıntılı biri değilimdir ama bazı şeyler kafamdan gitmiyor. Kv ile çook çok mesafeli bir ilişkimiz var, haftada 2-3 görüşsekte katiyen sınırları aşmayız. Sanki dersin ki dün aileye girdim. Olmuyor duvarlarını aşamadım. Neyse çok şeylerde yaptı ama ben tepki vermedim,saygısızlık yapmadım. neden demedim , severim ama bayılmam yani. Geçenlerde oğlumla arasındaki konuşmayı oğlum bana anlatınca artık görmeye tahammülüm kalmadı ve 2 haftadır hiç gitmiyorum evlerine . Oğlum demiş ki babaanne sen bu dünyada en çom kimleri seviyorsun. Oğlum 6.5 yaşında buarada.O da saymaya başlamış. Dedeni , babanı , halanı , enişteni , amcanı, kardeşini demiş.Oğlumda herkesi saydın da bir annemi saymadın demekki sevmiyorsun deyince haa unuttum tabi gaga demiş. Bir de o gün ben gidecektim yarım saat işim uzadı haber verdiğim halde arkamdam söylenmiş. Babaannem sizi az seviyor çünkü herşeyinize itiraz ediyor.ama halamı çok seviyor ne derse dinliyor. Bunları aylar önce konuşmuşlar bana o gün sen bu dünyada en çok kimleri seviyorsun anne dedi . Bende saydım herkesi babaanesini de sayınca ama babaannem seni sevmiyor diye anlatmaya başladı.Bunları duydum ya iyice soğudum. 2 haftadır evlerine adım atmadım. Yarın dese ki niye gelmiyorsun ? Ne dicem . Çocuğumun söylediklerini anlatsan çocukla çocuk olmuşsun derler. Söylemesem ben yine gitmek istemiyorum. Çocukla çocuk mu oluyorum sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?