Çocukla çocuk olmak mı bu ?

kayinvalideler gelinlerini sevmek zorunda degillerki
gelinler icinde gecerli tabi bu ama karsilikli saygi olmak zorunda bence
hic birimizin kaynanasi gelinine bayilmiyordur zaten bir kac istisna disinda
sizi sevmememesini neden bukadar onemsediniz ki

Dun aksam ayni muhabbet bizde oldu. 6 yasindaki kizim "Sen kimleri seviyorsun babaanne?" dedi.
- Kardesini, seni, babani...
-Annemi?
-Onu da seviyorum tabi@#€%&??? :)
Goruntulu arama yaptik. Ben de duydum. Beni zordan soyledi. Bozuldum mu? Hayir. Bana kalbinin kosesinde on siralardan yer ayirmasini beklemiyordum. Esyanin tabiatina aykiri ayol:)
Arada seni kizimdan cok severim dedigi de oluyor ancak bunlar hep politik...
Biz birbiriimizin cigerini biliriz.

dört gözle bekliyor gelinler, kaynanamız bir hata yapsada, ilişkiyi kessek diye....

dört gözle bekliyor gelinler, kaynanamız bir hata yapsada, ilişkiyi kessek diye....
Aynen öyle...bizim gibi kötü gelinleri idare ediyorsunuz ya iyi ki varsınız !!!olgunluk böyle birşey işte. Hep var olun yoksa kim hayatımızı zindan edecek ayoll

Çocukla çocuk olmak da değil bu ya, çocuk aklıyla hareket etmek resmen. 6 yaşındaki çocuğun gazına geliyorsunuz koskoca kadın olarak. Kaldı ki kayınvalide bir şey de yapmamış. Uygunsuz bir şey dememiş. Sizi sevmeseydi bile suçu olmazdı. Aranızda duvar varmış, niye en çok sizi sevsin Allah aşkına? Konu bana çok komik geldi. Boş vaktiniz çok galiba, insanlara saracak konu arıyorsunuz.

Neden beni en çok sevsin allahaşkınıza akıl var nizam var. Bunu bu şekilde anlayan sizsiniz :)) siz de bana sarmayın o vakit. Dolu dolu geçirin vaktinizi lütfen...

Neden beni en çok sevsin allahaşkınıza akıl var nizam var. Bunu bu şekilde anlayan sizsiniz :)) siz de bana sarmayın o vakit. Dolu dolu geçirin vaktinizi lütfen...

E siz buna alınmamış mıydınız, bu yüzden küsmediniz mi kadına?

Bence iyi kıvırmış

Yani gelini saymak aklına gelmez Kv nin

Ha bana oğlum böyle birşey dese hiçççç Kv mi saymam aklımın ucundan bile geçmez

Kv de de beni saymaz muhtemelen sevdikleri arasında

Bunun için kendinizi üzmeyin umursamayın

İyilikten anlıyor mu onu bile anlamıyorum ? O kadar tepkisiz ki. Yaptığım tüm iyilikler boşa gidiyor.
Yani birşey deneyim diyorum ama neyse.
Hanımefendi yapılan hiçbir iyilik boşa gitmez, iyilik yapmak için davranmak boşa gider ki sizde biraz böyle olmuş. Samimiyet yok haliyle kadın ilk sevdikleri arasında saymamış bunda yadırgayacak birşey yok, haa samimi olduğunuzu düşündüğünüz bir anda böyle birşey yapsa anlarız ama ortada birşey yok.
Ayrıca takmayın o kadar, ilk saydıkları ilgilenir kv ile

İlla herkesi sevmek zorunda değilsiniz ki, çocuklar da herkes sevilir diye öğrenmek zorunda değil bence..
Bana da oğlum sorsa saymzdim babaannesini
İşin psikolojik kısmını bilmiyorum ama mış gibi yapmak, öyle öğretmek de doğru gelmiyor bana..
Hayat da sevgi kelebekleri uçuşmuyor, sevmeyebiliriz ama önemli olan saygı derdim sanırım çocuğuma da

İyilik yapmak için davranmak nasıl birşey, bizim hayatımız oyun sahnesi mi ki yıllardır ben rol yapayım. Yaptığı kötülüğe kötülükle karşılık vermemek , saygı duymak , karşısına geçip cidden tek kelime etmedik aman büyüğümüzdür diye . Bu benim kv me yaptığım en büyük iyiliktir bir gelin olarak. Ama buna rağmen yüzü gülmedi . İyilikten almıyor demek . Evet onu üzmemek için sustuğum her an boşa gitti benim için. Haklısınız çok sevdikleri ilgilenirler artık.

biraz abartmissiniz. benim kv de ayni seyi yapardi. alinmazdim.cunku ondan oyle sevgi muhabbwt beklentim yok. tek ortak noktamiz oglu ile torunu. normal geldi bana

Ben yaklasiminizi fazlaca duygusal buldum kv ile birbirimizi sevmeyiz ama disardan gorenler hic sorunumuz yok zanneder mesafemi korurum beni sevmemeside umrumda degil sizinde olmasin sizi sevse ne olacak sevmese ne olacak zaten gelin kaynanalarin yuzde doksani birbilerine bayilmiyolar cok az karsilikli anlasan var üzüldüğünüze değmez zaten oğlunuz bi ara babannesine söyler annem seni seviyo ama sen annemi sevmiyosun diye o utansin hic siz konuyu anlatmayin

Oğlunuzu doldursa ve sevmiyorum deseydi hakli olabilirdiniz ama bu durumda gerçekten gereksiz oluyor tavriniz.

Çok garip geldi bana alındığın sey
Annesin bir de daha Olgun olman gerekmez mi
Sınırlı ilişkiniz varmış seni neden saysın ki sevdiklerin arasında
Kadın bozmamış çocuğunu sonradan seni de katmış iste

cümlenizin başı ..
“Herşeyi kafayı takan birisi değilim”
Herşeye kafanızı takmadığıınız haliniz böyle ise eyvah! Dedim.
Beni sevdiklerinin içinde “ annem “ bile saymasa çocuğa sormam bile aa neden beni söylememiş diye ..,
Üstüne bir de 2 hafta sebepsiz trip ..

Kusura bakmayın ama konunuza güldüm :) sevgisizliğe, hatta en yakınından gelen sevgisizliğe nasıl alıştıysam kayınvalidem dimdik yüzüme "seni sevmiyorum" dese, eyvallah der gülerim heralde. Dün babam bir cenaze mevlüdünde bana sarıldı "kızım benim" diyerek. Elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım. Yanaklarım falan kızardı. Çok geç kaldın baboş ya diyecektim de ortamı sulandırmak istemedim. "büyük amca beni çağırıyormuş bir görüp geleyim" dedim. Kolumu sıkı sıkı tuttu çocuk gibi. Üzüldüm haline aslında. Geç de olsa baba kız olduğumuzu hatırlamış belli ki. Ama işte insan çok uzun yıllar sevgi görmeyince, sonradan görse bile bir anlam ifade etmiyor. Kuzenim geldi sonra "amca seni çağırıyor ölecek zaten git içine dert olmasın" dedi. Gülerek "koluma bak babam tutuyor küçük çocuk gibi" dedim. Esasında hiç gülünecek bir ortam değildi ama benim kafa yanmış bir kere. Neyse işte amcayı da gördüm. Çok fazla ölüm var dert olmasın içime dedim.

Konunuzu ne güzel de baltaladım. Kusura bakmayın. İki gündür ara vermeden ağlıyorum. Bu da bir çeşit ruh hastalığı olabilir. Duramıyorum şaka gibi :) yazdıklarımın özeti şu ki, insan canım dediklerinin dağ gibi sevgisizliğine ya da yumuşatacak olursam sevgisini gösteremiyor oluşuna alışıyor. Kaynana nedir yahu. Sonradan hayatına girmiş, hiç canın kanın olmamış bir insan. Sevmese bile ne kadar yakabilir ki insanın canını?

Benimki de beni saymaz cunku 2 kez sayacaklari bile var ben de bunu biliyorum. Umrumda mi hayır tabi. Yillardir bunun farkındayım aramiz kotu degildir elbette ama saymaz. Ben de onu saymam gecinip gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…