Çoçuklar arası iletişim

Anneanne66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
13
-2
36
27
Benim 2 tane kız çocuğum var ve eski eltim ayrılıp gitti bir oğlan çocuğu var 8 yaşlarında kayınvalideme geliyor haftasonları kızımla sürekli tartışıyorlar ve arada başka odalarda tokat falan atıp dövüyor kızımı kaynanam bişey diyemiyor konuşuyor sürekli ama anlamıyor kendi şimarık yetiştiriliyor sizce benim ne yapmam lazm

Kaynananıza bırakmayın kızlarınızı.Veya yanında siz de olun.Yalnız bırakmayın.
Yalnız kalmıyorlar ki zaten hiç kaynanama bırakam çocuklarımı bi haftasonu gidiyoruz gidince böyle oluyor malesef

Biz mutfakta veya salonda dururken koşuşturuyorlar ilk önce güzel güzel oynuyorlar sonra bakıyoruz böyle oluyor

Arka odalara gitmeyi yasaklayacaksınız o zaman, gözünüzün önünde oynasınlar illa gideceksiniz. Hayır anlamadığım sizin olduğunuz bir ortamda çocuğunuz nasıl başkasından şiddet görüyor ve kendinizde hiç hata bulmadan, kendi yaptığınızı görmeden nasıl “kaynanam bir şey diyemiyor” yazabiliyorsunuz.

Arka odalara gitmeyi yasaklayacaksınız o zaman, gözünüzün önünde oynasınlar illa gideceksiniz. Hayır anlamadığım sizin olduğunuz bir ortamda çocuğunuz nasıl başkasından şiddet görüyor ve kendinizde hiç hata bulmadan, kendi yaptığınızı görmeden nasıl “kaynanam bir şey diyemiyor” yazabiliyorsunuz.
Canım benim ben o çocuğa bişey diyemem tamam mı sen ona anca kaynanam diyebilir ben kendi çocuğuma yapma etme diyorum anlamıyor 4 yaşında benim çocuğum bağlayayım mı yanıma

Canım benim ben o çocuğa bişey diyemem tamam mı sen ona anca kaynanam diyebilir ben kendi çocuğuma yapma etme diyorum anlamıyor 4 yaşında benim çocuğum bağlayayım mı yanıma

Eltinizin ve kaynınızın çocuğuna bir şey diyemeyecekseniz, kendi çocuğunuzu da yanınıza bağlayamayacaksanız; o zaman eltinizin ve kaynınızın çocuğu kaynananızdayken, oraya gitmeyebilirsiniz.

Eltinizin ve kaynınızın çocuğuna bir şey diyemeyecekseniz, kendi çocuğunuzu da yanınıza bağlayamayacaksanız; o zaman eltinizin ve kaynınızın çocuğu kaynananızdayken, oraya gitmeyebilirsiniz.
Bu sefer kaynanam çağırır ağlar falan gelmiyorlar çocukla görüş tutmuyorlar diye

Kaynanam çağırır bı sefer çocuklar görüşmüyor gel dye

Kaynananıza : "Çocuklar birbirlerine arkadaşlık edemiyor, çocuğum hırpalanıyor; en iyisi akılları erene, biraz büyüyene kadar birbirlerinden uzak dursunlar vb" diyebilir ve ne kadar çağırırsa çağırsın gitmeyebilirsiniz.

İyi de çocuklarınız
İyi de çocuklarınızı korumak sizin göreviniz.Ne tavsiye versek bahaneniz var.
Kaynananıza : "Çocuklar birbirlerine arkadaşlık edemiyor, çocuğum hırpalanıyor; en iyisi akılları erene, biraz büyüyene kadar birbirlerinden uzak dursunlar vb" diyebilir ve ne kadar çağırırsa çağırsın gitmeyebilirsiniz.
Öyle bişeyi kabul etmez tartışma çıkartır

Gitmeyin. Sürekli vuruyor çocuklara arkadaşlık etmiyorlar beni çocuklarım zarar görüyor diyeceksiniz. Kendi çocuklarınızı korkacaksın yani. Yapacak

İyi de çocuklarınızı korumak sizin göreviniz.Ne tavsiye versek bahaneniz var.
Benim niyetim hiç bir taraf zarar görmeden mantıklı cevaplar verilmesi ben gitmesem kaynanam bana cepe alır anladın mı canm çocuğa böyle yapıyorlar diye

Back
X