- 6 Ekim 2018
- 13
- -2
- 36
- 27
- Konu Sahibi Anneanne66
Yani tabi ki değil biraz sert çıkıştım diye bugün gidip ağladı balkondaÇıkarsa çıksın kızlarınızdan daha mı değerli?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani tabi ki değil biraz sert çıkıştım diye bugün gidip ağladı balkondaÇıkarsa çıksın kızlarınızdan daha mı değerli?
Başka bahaneler bulun,kursu var deyin.Gitmek zorunda kalırsanız gözünüzün önünde oynasınlar.Vurduğu zaman tepkinizi gösterin kalkın.Benim niyetim hiç bir taraf zarar görmeden mantıklı cevaplar verilmesi ben gitmesem kaynanam bana cepe alır anladın mı canm çocuğa böyle yapıyorlar diye
Öyle bişeyi kabul etmez tartışma çıkartır
Zaten artık gitmeyi düşünmüyorum gidersemde erken kalkacağımBaşka bahaneler bulun,kursu var deyin.Gitmek zorunda kalırsanız gözünüzün önünde oynasınlar.Vurduğu zaman tepkinizi gösterin kalkın.
Artık bu şekilde olacak zatenKaynananızla tartışmamak için, çocuklarınızı korumayacak mısınız ?
8 yaşında erkek çocuğu ile 4 yaşında kız çocuğu beraber ne oyunu oynayabilirler ? Onlar oyun oynamak için birbirlerine yaşça denk değiller. İkisi de sizin çocuğunuz olsa; ağabeyi kardeşini oyunla oyalayabilirdi ancak burada böyle bir durum yok.
Kaynananıza gittiğinizde de, kızınızı yanınızdan ayırmayın; çocuklar arka odaya gidiyorsa siz de gidin ve yanlarından ayrılmayın.
Artık bu şekilde olacak zaten
Kızlarınla yalnız bırakmaBenim 2 tane kız çocuğum var ve eski eltim ayrılıp gitti bir oğlan çocuğu var 8 yaşlarında kayınvalideme geliyor haftasonları kızımla sürekli tartışıyorlar ve arada başka odalarda tokat falan atıp dövüyor kızımı kaynanam bişey diyemiyor konuşuyor sürekli ama anlamıyor kendi şimarık yetiştiriliyor sizce benim ne yapmam lazm
Nasıl edeyim çocuğu zaten el üstünde tutuyorlar ben bişey desem kötü olurum babasıda cezaevinde
Telefonlarını verin biz açıp konuşalım o zaman. Pardon Ne dememizi bekliyorsunuz?Canım benim ben o çocuğa bişey diyemem tamam mı sen ona anca kaynanam diyebilir ben kendi çocuğuma yapma etme diyorum anlamıyor 4 yaşında benim çocuğum bağlayayım mı yanıma
Canım benim ben o çocuğa bişey diyemem tamam mı sen ona anca kaynanam diyebilir ben kendi çocuğuma yapma etme diyorum anlamıyor 4 yaşında benim çocuğum bağlayayım mı yanıma
Yanlarindan ayrılmayın o zaman.Yalnız kalmıyorlar ki zaten hiç kaynanama bırakam çocuklarımı bi haftasonu gidiyoruz gidince böyle oluyor malesef
Sizin vurduğu kızınız kac yasinda? Eşiniz alsin karşısına cocugu ciddi şekilde konuşsun. Amcası olarak onu dinle, bidaha el surmezBenim 2 tane kız çocuğum var ve eski eltim ayrılıp gitti bir oğlan çocuğu var 8 yaşlarında kayınvalideme geliyor haftasonları kızımla sürekli tartışıyorlar ve arada başka odalarda tokat falan atıp dövüyor kızımı kaynanam bişey diyemiyor konuşuyor sürekli ama anlamıyor kendi şimarık yetiştiriliyor sizce benim ne yapmam lazm
Gerekirse yanınıza oyuncak alın, aktivite alın, burda oynanacak diyin, içeri gitmek yasak deyin, kaynananıza söyleyin odaları kilitlesin, hiçbiri olmuyorsa haftasonu kaynananıza gitmeyin? Ne demek ben ne yapayım? Kaynana sorarsa da kızlarım dayak yiyor gelmiyorum dersiniz. Nasıl izin verirsiniz çocuğunuzun dövülmesine?Canım benim ben o çocuğa bişey diyemem tamam mı sen ona anca kaynanam diyebilir ben kendi çocuğuma yapma etme diyorum anlamıyor 4 yaşında benim çocuğum bağlayayım mı yanıma
Hem ne yapmam lazım diye soruyorsunuz hem de hiçbir şey yapmama konusunda ısrar ediyorsunuz. O zaman niye soruyorsunuz? Kötü de olurum şeytanda çocuğum söz konusu ise yemişim ailesini...Nasıl edeyim çocuğu zaten el üstünde tutuyorlar ben bişey desem kötü olurum babasıda cezaevinde