Çocuklara rağmen boşanmak

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken

2 kez kesin 3. Sü muallakta oyuzden oyle dedim

Bekleyin o halde 5 e tamamlansın öyle boşanırsınız...
Nasıl kabul edebiliyorsunuz böyle bir şeyi aklım almıyor. Hele çocukları öne sürerek. Başka kadınlara dokunmuş olan herif gelecek çoluğuma çocuğuma dokunacak o pis elleriyle, evlatlarının yüzüne de utanmadan bakacak. Birde akşam benimle yatağa girecek...
Yazarken midem kalktı..

Bir arkadasım taviz tavizi getirir derdi, böyle oluyor heralde, yavaş yavaş bu insanlar herşeyi kabullenebilir hale geliyor demekki, çünkü bende aynı şeyi düşünüyorum, başkasına el sürmüş adamla hala güle oynaya hayat devam ettiriyor insanlar( maddi durumu düzeltene kadar beklemeyi anlarım ama affedip hiçbirşey olmamış gibi devam edenleri anlamıyorum)

Öncelikle kendime şu soruları sorarım "İnanacak kadar salak mıyım, devam edebilecek kadar gurursuz muyum?"

çocuklara rağmen değil çocuklar için boşanmak...

bi de 2 3 kez demişsiniz. kaç kere aldatıldınız bilmiyosunuz heralde.

Arkadaşlar aslında eminim o adamla yaşamaması gerektiğini o da biliyordur. Ama işim ve gelirim yok diyor. Boşanmaya kalksa çocuklar da perişan olur bayanla birlikte. Yani ben o adamla 1 dakikamı bile geçirmem. ama bunu yazmaya korkuyorum. Gerçekten ne yapacak bu bayan, empati yapalım ve yol göstermeye çalışalım???

Maddi geliri olmamasından bahsetmemiş ama maddi konuda size katılıyorum. Ve bunun yanında çocuk rızkıyla gelir fikrine karşıyım. Kadın olası bir durumda tek başına çocuğa bakamayacaksa neden çocuk yapar anlayamıyorum. Sadece aldatma değil hayat bu ölüm var kaza var ya çalışamayacak duruma gelirse eş?

Maddi geliri yoksa bile inanıp devam etmek diye bir şey olmamalı. Tavrını koymalı konu sahibesi.

Çok zor. Burdan konuşmak kolay ama... Aileniz sizi desteklermi boşanma durumu olsa. Onların yanında kalsaniz hem çalışabilirsiniz?

Haklısınız ama benim başıma gelse yatakları ayırıp evde sadece çocuğumla ilgilenirim. Yani evlilik hayatını sürdüremem. Başıma gelse yapacağım şey bu olur. Affetmekten bahsetmiş. İhanet affedilmez benim nazarımda. Benim görüşüm bu sizinkilerede saygı duyarım zıttıysa.

Çocuklar için nafaka ve eğitim gideri isteyecek. Kendi de gerekirse merdiven silecek, gerekirse temizliğe gidecek hayatını kuracak.

Yani gercekten annemin babamin ablamin abimin yanina gidemiyorsam cocuklarimla hani param isim olmadigi icin. Ozaman bir an önce kendime is bakardim durumu düzeltene kadar bosanmazdim. Sonucta bosanmak da para. Yani ne bileyim ama adami affetmezdim konusmazdimda. Eve de almazdim gitsin baska yerde zibarsin

Ya pardon siz yurtdisinda mi yasiyorsunuz??? Eger öyleyse yorumumu heri aliyorum? Hani avrupa daysaniz demin yazdiklarin gecerli degil. Ben türkiyede yasadiginizi dsündüm malum türkiyede sartlar daha agir sosyal yardimlar daha az!! Siz bosanmamak icin bahane mi ariyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…