- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
2 kez kesin 3. Sü muallakta oyuzden oyle dedim
Ben olsam önce gelir kısmını halleder , yerimi işimi garantilediysem bir dakika düşünmeden ayrılırdım, cocuklarımın da o adamın ahlakını almasın diye dua ederdim2 kez kesin 3. Sü muallakta oyuzden oyle dedim
Bir arkadasım taviz tavizi getirir derdi, böyle oluyor heralde, yavaş yavaş bu insanlar herşeyi kabullenebilir hale geliyor demekki, çünkü bende aynı şeyi düşünüyorum, başkasına el sürmüş adamla hala güle oynaya hayat devam ettiriyor insanlar( maddi durumu düzeltene kadar beklemeyi anlarım ama affedip hiçbirşey olmamış gibi devam edenleri anlamıyorum)Bekleyin o halde 5 e tamamlansın öyle boşanırsınız...
Nasıl kabul edebiliyorsunuz böyle bir şeyi aklım almıyor. Hele çocukları öne sürerek. Başka kadınlara dokunmuş olan herif gelecek çoluğuma çocuğuma dokunacak o pis elleriyle, evlatlarının yüzüne de utanmadan bakacak. Birde akşam benimle yatağa girecek...
Yazarken midem kalktı..
Öncelikle kendime şu soruları sorarım "İnanacak kadar salak mıyım, devam edebilecek kadar gurursuz muyum?"
çocuklara rağmen değil çocuklar için boşanmak...
bi de 2 3 kez demişsiniz. kaç kere aldatıldınız bilmiyosunuz heralde.
Bekleyin o halde 5 e tamamlansın öyle boşanırsınız...
Nasıl kabul edebiliyorsunuz böyle bir şeyi aklım almıyor. Hele çocukları öne sürerek. Başka kadınlara dokunmuş olan herif gelecek çoluğuma çocuğuma dokunacak o pis elleriyle, evlatlarının yüzüne de utanmadan bakacak. Birde akşam benimle yatağa girecek...
Yazarken midem kalktı..
Bir arkadasım taviz tavizi getirir derdi, böyle oluyor heralde, yavaş yavaş bu insanlar herşeyi kabullenebilir hale geliyor demekki, çünkü bende aynı şeyi düşünüyorum, başkasına el sürmüş adamla hala güle oynaya hayat devam ettiriyor insanlar( maddi durumu düzeltene kadar beklemeyi anlarım ama affedip hiçbirşey olmamış gibi devam edenleri anlamıyorum)
Arkadaşlar aslında eminim o adamla yaşamaması gerektiğini o da biliyordur. Ama işim ve gelirim yok diyor. Boşanmaya kalksa çocuklar da perişan olur bayanla birlikte. Yani ben o adamla 1 dakikamı bile geçirmem. ama bunu yazmaya korkuyorum. Gerçekten ne yapacak bu bayan, empati yapalım ve yol göstermeye çalışalım???
Arkadaşlar aslında eminim o adamla yaşamaması gerektiğini o da biliyordur. Ama işim ve gelirim yok diyor. Boşanmaya kalksa çocuklar da perişan olur bayanla birlikte. Yani ben o adamla 1 dakikamı bile geçirmem. ama bunu yazmaya korkuyorum. Gerçekten ne yapacak bu bayan, empati yapalım ve yol göstermeye çalışalım???
bi konudan bir konuya atlıyorsun
burda da yorumlar aynı olacak hatice
boşuna çırpınma
eşinden talep var mı dön diye
ev tuttu mu
Aynı şeyi düşündüm sosyal deney mi yapıyor yada ödev filan mıYahu hergün aynı konuyu neden açıyorsun valla seni iyi bir araştırmak lazım gerçekmisim bizimle dalga mı geçiyorsun napıyorsun hatice
Evet bi önceki konusunda kabul etmemişti ama ararsan eski konularında nick bu olmuş birlestirilmiş üyelikler valla adminlerde bıktıay o üye mi bu da? haticenin üçüzleri yok muydu bi de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?