- 30 Aralık 2009
- 23.441
- 93.184
- 1.123
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Çünkü bütün geleceğimi yıktı ben onun için kazandığım universiteyi bıraktım lise mezunu olarak kaldım geleceğimi yaktı 11 senemi mahvetti bunlar yetmezmiş gibi 2 çocuğumun hayatıyla da oynadı namusluca baba olup basımızda duramadı hep nefsinin peşine gitti ben çocuklara bakan olmadıgı icin çalısamıyorum bile senelerdir o çalısıyo paraları kimbilir kimle çatır çutur yiyo işte bu düşüncelerdenEEE niye birleşmek istiyorsun bu kadar ?
Aklınla zorun mu var ?
Seni bu kadar ona kul köle yapan asıl mesele nedir ?
Bu adamın karaktersiz oldugunu sana defalarca dedik
Neden bu kadar birleşme manyagısın hatice
Cevaplasana bir lütfen
Orda da kalsam burda da olsam adam evden gittimi her türlü zorSana çok defa dedik Hatice
Türkiye'ye dönme diye.
Almanya'da boşanıp gül gibi geçinirsin.
Ama nato mermer nato kafa.
Planların bak elinde patladı.
eşin sana dön diyor mu?Orda da kalsam burda da olsam adam evden gittimi her türlü zor
benim derdim basımızda dursun düzelsin di aile olabilmekti herşey para değil açılan yaralar nasıl kapanacak
Madem acıyorsun boşan Hatice.Çünkü bütün geleceğimi yıktı ben onun için kazandığım universiteyi bıraktım lise mezunu olarak kaldım geleceğimi yaktı 11 senemi mahvetti bunlar yetmezmiş gibi 2 çocuğumun hayatıyla da oynadı namusluca baba olup basımızda duramadı hep nefsinin peşine gitti ben çocuklara bakan olmadıgı icin çalısamıyorum bile senelerdir o çalısıyo paraları kimbilir kimle çatır çutur yiyo işte bu düşüncelerden
Yıllarım emeklerim bunlarada acıyorum
ay o üye mi bu da? haticenin üçüzleri yok muydu bi de?
Peki her türlü zaten yanında olmayan adama daha nasıl döneceksin. Paçalarına yapışacak halin yokki.Orda da kalsam burda da olsam adam evden gittimi her türlü zor
benim derdim basımızda dursun düzelsin di aile olabilmekti herşey para değil açılan yaralar nasıl kapanacak
ben skora bakarım.sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken
sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken
Hay yaşa arkadaşım ya!bi konudan bir konuya atlıyorsun
burda da yorumlar aynı olacak hatice
boşuna çırpınma
eşinden talep var mı dön diye
ev tuttu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?