- 27 Nisan 2012
- 15.724
- 18.891
- 498
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
valla o olduğu söyleniyoray o üye mi bu da? haticenin üçüzleri yok muydu bi de?
bi konudan bir konuya atlıyorsun
burda da yorumlar aynı olacak hatice
boşuna çırpınma
eşinden talep var mı dön diye
ev tuttu mu
Yahu hergün aynı konuyu neden açıyorsun valla seni iyi bir araştırmak lazım gerçekmisim bizimle dalga mı geçiyorsun napıyorsun hatice
Ben kibledim arkadaşlar herkes kiblesin bu kadın artık araştırılsın bunu bilmeye hakkımız yok mu?
Haticeakan olduğu çıkmıştı sanki dimi diğer konuda.Ben kibledim arkadaşlar herkes kiblesin bu kadın artık araştırılsın bunu bilmeye hakkımız yok mu?
ben olsam devam ederdim.sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken
Yanlış anlama canım ben ihaneti savunmuyorum. Sadece boşan demek şu an içinde bulunduğu şartlarda arkadaşa kendini daha çaresiz hissettirecek. Çünkü imkansızlıkların yanında bir de düşünmek zorunda olduğu 2 evlat. Sadece yol gösterelim demek istedimHaklısınız ama benim başıma gelse yatakları ayırıp evde sadece çocuğumla ilgilenirim. Yani evlilik hayatını sürdüremem. Başıma gelse yapacağım şey bu olur. Affetmekten bahsetmiş. İhanet affedilmez benim nazarımda. Benim görüşüm bu sizinkilerede saygı duyarım zıttıysa.
Hani senin 3 tane çocugun vardı ?sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken
AynenHaticeakan olduğu çıkmıştı sanki dimi diğer konuda.
Valla ben artık Zeynep'le de bi bağı olduğunu düşünüyorum
iş bulur, gerekli yerlere müracaatımı yapıup delillerim varsa sunarak zinadan dolayı boşanma davası açar hem tazminat alırım hemde iş bulana kadar olan süre için kendim ve çocuklar için nafaka talep ederim aile desteği de varsa gerekirse bir süre ailemin yanına giderim yada kira fatura vs eşime ödettirip onu evden def ederim, çocuk olsa bile sadakat yoksa evlilik yürümez....sorum şu
Ben kibledim arkadaşlar herkes kiblesin bu kadın artık araştırılsın bunu bilmeye hakkımız yok mu?
AynenEvet haticeakan diye aratınca konu başlıklarında wovy yazıyor artık
Hayır git diyoruz geldiyen yok kal gitme diyoruz kalmak isteyen yok ne istiyor bizden
Çocukları babaya ceza olarak bırakıp kendine hayat kuracaktı bi arada..AynenEvet haticeakan diye aratınca konu başlıklarında wovy yazıyor artık
Hayır git diyoruz geldiyen yok kal gitme diyoruz kalmak isteyen yok ne istiyor bizden
He ya ben de en çok ona takılıyorum hadi ikna olup dönse bile 4. ye yine kaçacak adamYa sanarsın adam barışmak istiyorda boşanıp boşanmamayı düşünüyorsunsinirden gulüyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?