Çocuklara rağmen boşanmak

bi konudan bir konuya atlıyorsun
burda da yorumlar aynı olacak hatice
boşuna çırpınma
eşinden talep var mı dön diye
ev tuttu mu

Yahu hergün aynı konuyu neden açıyorsun valla seni iyi bir araştırmak lazım gerçekmisim bizimle dalga mı geçiyorsun napıyorsun hatice

Vay vay ne olaylar dönmüş Cevdet..
Ne kadar dikkatlisiniz

Ben konuyu dağıtmak istemiyorum ama çok kez aldatan bir babanın çocuğu olarak babama 1 kez kızıyorsam, maddi imkanları süperken , sırf babamı bırakmamak için bizi o sıkıntılı aile ortamına mecbur eden , sürekli bizi bahane eden ama büyümüş ve evlenmiş olduğumuz halde hala boşanmayan, şimdi bişey söyleyince unutun sizde o olanları diyebilen anneme 5 kez kızıyorum.
Adamın yaptıkları çok basitmiş gibi şimdi başımıza beyefendi oldu.

Bu cevaplar size önceki konularınızda verildi hep ama hala inanmıyorsunuz, tekrar yazalım.
Siz evliliğe devam etseniz de adam etmeyecek ki belli bırakıp bırakıp gidecek sizi yine.
Tabii ki de boşanırdım 2,3 kez aldatmasını bile beklemezdim.
Açın davayı, alın nafakanızı çocuklar için, kendiniz de her türlü iş bulursunuz yeter ki isteyin, hiç iş bulamazsanız temizliğe gidin ama kendi ayaklarınızın üstünde durun.

sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken
ben olsam devam ederdim.

Yanlış anlama canım ben ihaneti savunmuyorum. Sadece boşan demek şu an içinde bulunduğu şartlarda arkadaşa kendini daha çaresiz hissettirecek. Çünkü imkansızlıkların yanında bir de düşünmek zorunda olduğu 2 evlat. Sadece yol gösterelim demek istedim

Diğer konunuza az önce 416. mesaj gelmişken.Size yetmedi birtane daha mı konu açtınız Boşanmaya niyetiniz yok çok belli, boşanmayında içiniz rahat etsin bari.

sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken
Hani senin 3 tane çocugun vardı ?
Kızım baştan aşagı yalansın sen ya

Haticeakan olduğu çıkmıştı sanki dimi diğer konuda.
Valla ben artık Zeynep'le de bi bağı olduğunu düşünüyorum
Aynen Evet haticeakan diye aratınca konu başlıklarında wovy yazıyor artık
Hayır git diyoruz geldiyen yok kal gitme diyoruz kalmak isteyen yok ne istiyor bizden

sorum şu
iş bulur, gerekli yerlere müracaatımı yapıup delillerim varsa sunarak zinadan dolayı boşanma davası açar hem tazminat alırım hemde iş bulana kadar olan süre için kendim ve çocuklar için nafaka talep ederim aile desteği de varsa gerekirse bir süre ailemin yanına giderim yada kira fatura vs eşime ödettirip onu evden def ederim, çocuk olsa bile sadakat yoksa evlilik yürümez....

Ben kibledim arkadaşlar herkes kiblesin bu kadın artık araştırılsın bunu bilmeye hakkımız yok mu?

Ben bir önceki konuda kibledim. Üye araştırılacak diye cevap dönüldü ama bir sonuç yok. Zaten kendisi de itiraf etmiş yani. Yurt dışından çocukları getirdiğini falan söylüyor. Aynı kadın olmama ihtimali var mı? Bir üçüz bir iki çocuk dalga geçiyor. Ben bu konuyu da kibledim. Artık ben girmeyeceğim ama en azından yeni ve olayı bilmeyen insanları bari kurtarın şu saçmalıktan diye. Ne olacak bilmiyorum.
Sadece yazım tarzı bile sinir stres sebebi. Tamamen aynı şeyleri saçmlamaktan öteye gidilmiyor. 50 sayfa şey yazılsa da gelen mesaj "yani siz şimdi boşanır mıydınız benim yerimde olsanız?" Trol olduğunu ummak istiyorum çünkü böyle bir kadın olmasın lütfen. Böyle bir anne olmasın. Bu annenin gözetiminde yetişen sayıları 2 ila 3 arasında değişen çocuklar olmasın.

Hayır git diyoruz geldiyen yok kal gitme diyoruz kalmak isteyen yok ne istiyor bizden

İyi de ismini değiştirmediyse izinsiz ikinci üyelik almış demek değil mi bu? Yönetim de kiblerden farkedince üyeliklerini birleştirmiş mi yani? Banlanması da gerekmiyor mu? İki gün kafa dinlerdik en azından.

Çocukları babaya ceza olarak bırakıp kendine hayat kuracaktı bi arada..

Hatice lütfen yardım al, buradaki yardım edenlerin sözleri zaten bi kulağından girip diğerinden çıkıyor. Uzmanlarla görüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…